store+find – Elektronisko dokumentu pārvaldības rīks – radīts priekš MVU 2
Panasonic prezentē plānās digitālās fotokameras LUMIX 3
Microsoft atbalsta vispasaules Drošāka interneta dienu 3
Bezmaksas M4 Open WiFi apmaiņā pret reklāmu skatīšanos 8
Izpletņlecējs no Hotel Latvija jumta ar Gopro Hero kameru uz galvas 13
Protests pret ACTA 13. februārī 15
Aizvadīts pirmais „mākoņu” tehnoloģiju seminārs uzņēmējiem 2
Samsung prezentē nākamās paaudzes lielformāta ekrānus 1
“Tele2” aicina uzstādīt pasaules rekordu par garāko telefonsarunu 6
Ir publiskots saraksts ar sliktākām datoru parolēm 6
Drošāka interneta dienā bērnus un jauniešus aicinās kritiski izvērtēt interneta saturu 4
Panasonic nāk klajā ar jaunu fotoaparātu DMC-3D1 ar diviem objektīviem 7
LG Electronics CINEMA 3D ekrāns – tagad tikai 1 mm plānā ietvarā 3
Jautājums - vai SE w580 telefonam ir iespējams nomainīt IMEI kodu...? un vai tas izdarāms mājas apstākļos?
nee, bet no otras puses es nopeerku telefonu un esmu zaudeetaajs, jo domaaju ka shamais ies tikai jauzlaadee.. :?
bet nu kaads nezina ira iespeejams vai nav?
sheit nav teikts nekas par zagtaam mantaam - konkreets jautaajums kursh gaida konkretu atbildi...
Ja runa nav par zagtām mantām, tad kapēc vajadzētu mainīt mobilajam telefonam IMEI kodu? Vai pašreizējais IMEI kods Tev liekas nesmuks un gribas uzlikt "smukāku", vai arī tas telefons ir nobloķēts kā zagts (pazaudēts)?
Kadel gan legalam telafonam butu vajadziba mainit imei kodu? Vins tacu nekadi neietekme telafona darbibu vai ko citu. Vienigais prata nakosais iemesls, telafons ir zagts. Turklat nedomaju ka imei kodu ir iespejams nomainit.
nu kāds sakars ar zagšanu , ja 4aslis prasītu kpc kompi slēdzot iekšā pieprasa paroli, tad jūs uzreiz teiktu ka drosh kompis zagts -gadās arī softa gļuki - reti ,bet gadās....
šejā gadījumā runa iet par pirktu telefonu , kurš nezin kpc negrib iet....
vnk jautājums ir iespējams nomainīt vai nē?
mixxxx2005 rakstīja:
nu kāds sakars ar zagšanu , ja 4aslis prasītu kpc kompi slēdzot iekšā pieprasa paroli, tad jūs uzreiz teiktu ka drosh kompis zagts -gadās arī softa gļuki - reti ,bet gadās....
šejā gadījumā runa iet par pirktu telefonu , kurš nezin kpc negrib iet....
vnk jautājums ir iespējams nomainīt vai nē?
Nu jā,jo pirkts no rokām zagts:D:D
nu gan uzseeedaaties puishi... :)
un atbilde ir .. maajas apstaakljos bez attieciigaam zinaashanaam... NEVAR!
tocj 2005 gadaa dzimis. paklau beerninj, izstaasti man bezjebkaadiem aizspriedumiem, kaut vienu ar zagsjanu/kraapsjanu/lausjanu nesaistiitu iemeslu kaapeec trubai buutu jaamaina IMEI kods?
Tam nav nozīmes vai telefons ir zagts vai legāls. IMEI koda maiņa mājas apstākļos vai pagrīdes servisā ir kriminālnoziegums ar attiecīgu sodu. Tas ir tas pats, kas prasīt, kā mocim pārsist šasijas nummuru. Un ja tu pērc telefonu no rokas un tev nav bijis pietiekami daudz prāta pārbaudīt telefonu pēc IMEI nummura web lapā numuri.lv, nu tad pats vien esi vainīgs.
The Snatch! rakstīja:
tocj 2005 gadaa dzimis. paklau beerninj, izstaasti man bezjebkaadiem aizspriedumiem, kaut vienu ar zagsjanu/kraapsjanu/lausjanu nesaistiitu iemeslu kaapeec trubai buutu jaamaina IMEI kods?
Tāpēc lai tevi nevarētu izsekot... ;)
vai idioti apskataas uz topic veidosjanas datumu? retorisks jautaajums....
man vakardien tieši viens uz ielas piedāvāja 3310 pa piecīti..
ak šie urlas...
Esi iekritis :D?
Par konkrēto modeli nepateikšu, bet nereti vienkāršāk ir nopirkt jaunu.
Arī iepējas saķerties ar likumu (jo šādas darbības ir kriminālas) mazākas :D.