Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana

Forums

Ieskaties

Raksti

Datuve.lv video

kadu videokarti pirkt?

Ievietoja: Immaa @ 2009.11.03 21:15  

man ir  Gigabyte GA-8IPE1000-G v3 matesplate,tag kompi ieksha ir Ati Radeon 9550 Agp 128mb DDR,gribu kautko jaudigaku bet nezinu kadu karti pirkt,un kada deretu manai matesplatei. ieksh everest rada ka ir 5 PCI un 1 AGP,tas nozime ka varu likt ieksa tikai AGP kartes or ka tur ir?
paldies jau ieprieksh

Komentāri:

#1 KH00 @ 2009.11.03 21:23

Uz AGP NAV jēgas pirkt neko jaunu.

#2 Cracer @ 2009.11.03 21:36

Mātesplate ir tikpat veca un nederīga kā videokarte!
Nomaini mātes plati, labas mātesplates cena sākot no Ls 50 uz augšu
Un tad tikai sāksim rakstīt un domāt par videokarti ?
Un ja nav noslēpums kāds tev ir procesors?

#3 KH00 @ 2009.11.03 21:38

Cracer normālu plati priekš parasta lietotāja var dabūt arī par 30 Ls.

#4 Cracer @ 2009.11.03 21:59

tiesa iespējams, bet autors neminēja kādām vajadzībām tas viss būs vajadzīgs?

#5 Immaa @ 2009.11.04 21:02

Cracer rakstīja:

tiesa iespējams, bet autors neminēja kādām vajadzībām tas viss būs vajadzīgs?

Es domaju lai varetu normalak speles paspelet, man ir p4 3.0ghz,
giga-byte 865PE matesplate socket 478

#6 nevertell @ 2009.11.04 22:46

normālas spēles spēlēt ar tavu penķiku vairs nevarēs. It īpaši, ja tas ir uz s478

#7 KH00 @ 2009.11.04 22:51

Saku velreiz - netērē naudu mēslam. Nav vērts .. Nopirksi jaunu karti par ~ 40 ls un varēsi tikai jaunās spēles spēlēt uz low .. Kāds tolks ? Ja nopērkot uz pci-e karti šādā cenā avrēs praktiski visu spēlēt uz max ?

#8 DarkFuture @ 2009.11.04 22:59

#7 atliek tikai atrisināt jautājumu par jaunu mātesplati un CPU

#9 Immaa @ 2009.11.04 23:37

KH00 rakstīja:

Saku velreiz - netērē naudu mēslam. Nav vērts .. Nopirksi jaunu karti par ~ 40 ls un varēsi tikai jaunās spēles spēlēt uz low .. Kāds tolks ? Ja nopērkot uz pci-e karti šādā cenā avrēs praktiski visu spēlēt uz max ?

okej,paldies jums par info ^_^ vnk japerk jauns pc xD

#10 karuuzo @ 2009.11.05 11:25

Nu nevajag norakt s478 pirms laika ;) Man arī ir, nu lab, man duku labāka mātene un video ar. GTA IV nevelk (procis), bet spēles, kas nav tik prasīgas pret proci, mierīgi ies.

Ja negribi ļoti tērēties, normāls variants ir kāds no X sērijas ATI (man bija X1650). Šobrīd man ir HD3850, tikai ieskatam, par spēlēm (visi uz 1280x1024) - FarCry2 - visi grafiskie settingi uz MAX, AA4x, V_Sync off, fizika medium
STALKER ClearSky - Grafiskie settingi MAX, apgaismojums 2. līmenis (neatceros, kā viņš saucās)
Kas vēl? Nezinu - vairāk neko nespēlēju :D
Nu jā, biju palaidis Crysis (gan pirmo, gan turpinājumu warhead, vai kā), view distance max, grafiskā detalizācija High (varbūt kādam atsevišķi medium), V-Sync off, fizika low :D

Nu tas tā, no tēmas, nenorakstām vecus dzelžus ;)

Es gan negarantēju, ka tev ies tāpat, jo man ir salīdzinoši labi dzelži. Procis tāds knapāks Northwood 3.2 HT

m

#11 deelza @ 2009.11.05 12:05

piekrītu karuuzo ka
1) bieži vien dzelži tiek norakstīti pirms laika neizstrādājot pilnu resursu
2) tagad ir tādi laiki kad ir intensīvi jāknapinās
3) ne visi kas spēlē spēles uztur prasību 60 fps
4) ne visiem vajag lielas izšķirtspējas
5) par cik kompis ir pirkts jau sen tad, visdrīzāk, labākajā gadījumā tur ir RAM 256 jeb 512, investīcijas šajā virzienā un kompis salīdzinoši ar veco burtiski lido

secinājumi:
pirms veco kasti izmest laukā labāk iedot kādam kurš apskatās un novērtē vispārējo stāvokli dzelzim un palīdz novērtēt vajadzības atbilstīgi dzelzim un materiālām iespējām.

Lielākā daļa datorlietotāju datoru lieto lai ieietu traukiem elvee un samaksātu rēķinus un viņiem ir pilnīgs poffig uz kura soketa stāv kautkāds tur procesors. daļa vēl joprojām sēž uz PIII un tikai tad kad viņš beidzot noklāsies sāks interesēties par pēc iespējas lētāku risinājumu lai varētu atgriezties pie rēķinu maksāšanas. pateicīga vide kur var mierīgi gasēt iekšā 428 socketa proci ar vecajām mātenēm.

stacionārās kastes priekšrocība ja gribam jaunu kompi vecās zarnas laukā un tajā pašā kastē skrūvējam iekšā (jau ekonomija) reizēm vecais DVD lasītājs rakstītājs vēl funkcionējošs, etc.
man šogad neviens klients nav izteicis vēlmi pēc smukāka korpusa :D kaimiņam bija tik briesmīgs korpuss ka vienkārši saskrūvēju visas detaļas uz finiera plāksnes, pēc paskata sanāca hard core country style verķis kas karājas uz sienas.

#12 WildGun @ 2009.11.05 12:40

Piekrītu #10 un #11. Ja izdodas sadabūt lietotu ( bet ejošu ) teiksim, 1950PRO par kādiem pārdesmit latiem, tad mašīnīti pazīt nevarētu. 9550 točna ir par švaku.

#13 Immaa @ 2009.11.05 17:45

WildGun rakstīja:

Piekrītu #10 un #11. Ja izdodas sadabūt lietotu ( bet ejošu ) teiksim, 1950PRO par kādiem pārdesmit latiem, tad mašīnīti pazīt nevarētu. 9550 točna ir par švaku.

okeej,tad ja es noperku normalu video karti , man uzreiz neradisies problema ar barokli ja man vinch ir 300W tikai? un aptuveni kadu tad skatities videokarti, 256 vai 512 lai nekas nesaktu degt iekshas ar manu barokli :D ?

#14 WildGun @ 2009.11.05 18:39

Ja baroklis nodrošina to, kas uz jama rakstīts, problēmām nevajadzētu būt. Ja kaut kāds kreisais ķīnietis, tad - ej nu sazini....

#15 Immaa @ 2009.11.05 19:09

karuuzo rakstīja:

Nu nevajag norakt s478 pirms laika ;) Man arī ir, nu lab, man duku labāka mātene un video ar. GTA IV nevelk (procis), bet spēles, kas nav tik prasīgas pret proci, mierīgi ies.

Ja negribi ļoti tērēties, normāls variants ir kāds no X sērijas ATI (man bija X1650). Šobrīd man ir HD3850, tikai ieskatam, par spēlēm (visi uz 1280x1024) - FarCry2 - visi grafiskie settingi uz MAX, AA4x, V_Sync off, fizika medium
STALKER ClearSky - Grafiskie settingi MAX, apgaismojums 2. līmenis (neatceros, kā viņš saucās)
Kas vēl? Nezinu - vairāk neko nespēlēju :D
Nu jā, biju palaidis Crysis (gan pirmo, gan turpinājumu warhead, vai kā), view distance max, grafiskā detalizācija High (varbūt kādam atsevišķi medium), V-Sync off, fizika low :D

Nu tas tā, no tēmas, nenorakstām vecus dzelžus ;)

Es gan negarantēju, ka tev ies tāpat, jo man ir salīdzinoši labi dzelži. Procis tāds knapāks Northwood 3.2 HT

m

ko par sito videokarti doma prieksh mana pc?
ATI RADEON X 1600 PRO 256MB