Bezmaksas M4 Open WiFi apmaiņā pret reklāmu skatīšanos 8
Izpletņlecējs no Hotel Latvija jumta ar Gopro Hero kameru uz galvas 13
Microsoft atbalsta vispasaules Drošāka interneta dienu 2
Protests pret ACTA 13. februārī 15
Aizvadīts pirmais „mākoņu” tehnoloģiju seminārs uzņēmējiem 2
Samsung prezentē nākamās paaudzes lielformāta ekrānus 1
“Tele2” aicina uzstādīt pasaules rekordu par garāko telefonsarunu 6
Ir publiskots saraksts ar sliktākām datoru parolēm 6
Drošāka interneta dienā bērnus un jauniešus aicinās kritiski izvērtēt interneta saturu 4
Panasonic nāk klajā ar jaunu fotoaparātu DMC-3D1 ar diviem objektīviem 7
LG Electronics CINEMA 3D ekrāns – tagad tikai 1 mm plānā ietvarā 3
Failu uzglabāšanas serveri masveidā slēdz pakalpojumus pēc Megaupload īpašnieku arestiem 16
Konica Minolta piedāvā programmatūru Apple mobilo iekārtu pievienošanai pie tās printeriem 2
Sveiki, Datuvieši!
Nezinu vai jūs kaut ko daudz saprotat no mašīnām, bet varbūt kāds spēs atbildēt.
Drīzumā plānoju iegādāties savu pirmo auto, uz jaunākām par 1998 gadu neskatos.
Daži nosacījumi.
-kupeja vai sedans
-izskatiga
-ne īpaši dārga
-lētas detaļas
-ekonomiska
-jaudīga 140 hp+
Vēlētos dzirdēt jūsu ieteikumus, kura marka un modelis būtu vispiemērotākais.
Es pats skatos uz audi b4 coupe un ford probe (iesakiet ari citas), bet katrai ir savi mīnusi un plusi . probe leeta, izsatiiga, bet rijīga, un dārgas detalas, bet audi nav tik izskatiga, bet letas detalas un ekonomiska. Ceru, ka varēsiet palīdzēt.
Par B4 varu piekrist tajā ziņā, ka nav īsti izskatīga (tas gan ir gaumes jautājums), bet par to, ka viņai lētas detaļas gan nepiekrītu īsti un ar ekonomiskumu arī ir tā ar dievu uz pusēm!! (ekonomiskums arī būs atkarīgs no tava braukšanas stila, un spriežot pēc tā, ka tev vajag 140 hp + tad visticamāk, īsti ekonomiska tev nebūs neviena mašīna. Ja nu vienīgi šujmašīna :D :D )
Par Fordu neko īpaši nemāku teikt. Tavā vietā labāk skatītos uz Mazdu.
lētāk būs Opel Calibra.. vismaz opelim detaļas lētas.. un pilnas šrotes..
Opel calibra nesmuks :D
Un tieši kuru mazdu?
Man vēl teica, ka audi 90 2.3l esot laba
Un v''el cits draugs ieteica bmw e36 1,8
vienīgais iemesls, ka man patiik ford probe ir izskats.
Njem audi coupe 2,3 20 v quatro stokaa jau 170 kumelji aplokaa, kaa nekaa ziema naak,skatam nav ne vainas, detaljas leetas un iet ar labi, paterinjsh atkariigs no kaajas smaguma,motora staavoklja.
MX 6 tā pati probe, bet MX3 izskatās sakarīgi, bet laikam tikai 2 vietas...
Par tām Mazdām... nu es domāju kaut ko no MX-3
Pietiekoši sportiska (salīdzinoši mazāka pašmasa, viegli manevrēt utt), diezgan labi izskatās, un ja pameklēsi ar sev atbilstošu motoriņu, tad skries kā vējš!! Par detaļām arī īpaši nav jāuztraucas, jo pie mums Mazdas ir diezgan populāras tātad dabūt var. Ekonomiskums = tavs braukšanas stils
Pirmā jāņem tāda, kuru nebūs žēl nošķilt. Man liekas, ka vārdu salikums "pirmais auto" un "140+ hp" jau izsaka visu.
Protams, tādam ka tev iedotu tādu autiņu un tu viņu apliktu uz mutes jau mājas pagalmā!! (nedomāju, ka cilvēks pērk mašīnu ar domu, ka jāpērk tadu, lai nebūtu žēl saskaldīt..... tā jau nekad nevarēs tikt pie normālas mašīnas)
Autoram - MX-3 ir tā pamazāk vietas, bet nu 3 cilvēki točna var braukt, ja labi grib un ievelk vēderu, tad pat 4 var!! :D
Nē, es neapgāztu :D Es jau autokrosaa ar ziguli braukaajos un brauksana man nav svesha lieta :)
Neesmu auto speciālists, bet liekas ekonomisks un jaudīgs vienā nav apvienojams.
Poter rakstīja:
audi a4 1.9tdi
Glīgi traks! A4 neņemtu ne mūžam...Dudzi sagrābās un tagat gaužām raud kad apskae klāt! dukšites kas ne īpaš lētas katrā pusē ja nemaldos 5vai3!Un cena katrai neacēros ,bet ta a4 ipašnieki parsteikti uzinot cik viņas un pa cik viņas...it sevišķi kam grantētais ceļš esot ...labāk šadu auto neņemt!
#15 atļaušos tev oponēt, man pirmais auto bija audi a4 1.9tdi (neskaitīsim omas zaļo žiguli) un tici vai nē, es 3 gadus ar viņu noripināju mainot tikai eļļas. Tagad priekšroka Saab, bet nu zem 98.gada labu Saab ir sarežģīti atrast.
vnk tā, ieinteresēt tevi sābos, jo Saabs zemi lido un tikai pēc tam - pārējie. Šie nav tikai vārdi.
tev būtu piemērots arī standarta 2.0 Turbo ar 185Zs, 900 vai 9-3 tāpēc, ka tas ir mazāks, bet vēl ideālaks būtu 9000 modelis, no kura tu to4na negribētu izsēsties citā autiņā.
http://www.blocket.se/alvsborg/Saab_900_T16_Turbo_Airflow_24793756.htm…
http://www.youtube.com/watch?v=Zj2bD4HuhYU
http://www.blocket.se/vasternorrland/SAAB_9_3__VIGGEN__450hk_24596674.…
http://www.blocket.se/alvsborg/SAAB_900_turbo__viggen__24318557.htm?ca…
http://www.blocket.se/skaraborg/Saab_9_3_viggen_22069022.htm?ca=4&…
Teikšu tev tā - aizbrauc uz kādu auto placi un notestē ;) Par to nav jāmaksā, vnk izbrauc.
#17Tu noteikt par grantēto tikai reizi menesī izbrauci ar viņu! INFINITI jau ar ne vainas.Tas ta ,bet man personīgi patīk moči kas pat parspēj jaudīgu autiņu!Ziemā protams jaripin ar 3 golfu!
#18 9-5 Aero ar maptun softu - lūk, kas nebrauc ātri, bet lido zemu.
#19 katru dienu pārdesmit km novīlēju. ;)
vairāk man izvēle sliecas uz MX3, Eclipse, bmw e36, un audi coupe.... saab nav isti smuks
Ja runā par kupejām, Prelude ir tīri laba izvēle. Pa asfaltu iet ideāli un arī granti nesmādē. Salīdzinoši ekonomiska. Nu jā, detaļas dārgas un grūti dabūt šrotos, bet, ja labā stāvoklī, reti viņas jāmeklē :)
m
Man pirmais auto bij volga, :) vecais pa 60 ls nopirka un uzdāvināja 16 gados :) , pirmais auto ko nopirku pats bija askoniņa pa 200 ls, ieliku vēl 150 un noripoja normāli, pārdevu pa 300 nākamo nopirku pa 500 tad to pārdevu pa 500, nākamo nopirku pa 700... 2005 gadā nopirku BMW M3 2004, pilnīgi jaunu, nebūtu uznākusi krīze nākamā noteikti būtu aston martin :D
Es ieteiktu tev pirkt vecu mašīnu, pavisam vecu, jo mašīnai pa 300 ls vērtība pēc gada būs 300 ls un tici man mašīņai nebūs nevainas!
Tev vajag VW Scirocco, bet BMW žurka vai huļiganka noteikti jau arī noderēs :):):)
Viss atkarīgs no tevis paša... Japāņi kā tādi lēti būs nopirkšanā, bet uzturēšanā sāksies pamatīgas problēmas. Pat vecam sūdam detaļas maksā nenormāli dārgi. Arī fordam detaļas starp citu nav lētas.
Jaudīgs un ekonomisks? Lēts un ne žēl varētu būt golf 3 GTI, bet protams, jāskatās lai neiegrābtos. Iegrābties starp citu var arī jaunā mašīnā, jebkura mašīnas pirkšana ir risks, ar to rēķinies. Par to Audi A4... Viņa taisīšana atkarīga no tā, kādā stāvoklī viņu nopirksi, pa kurieni un kā brauksi un no daudziem citiem faktoriem. Jebkurā gadījumā arī teiksim tas pats passat b5 ar 1.8Turbo motoru ir tāds kā vidusceļs, jo viņš ir pietiekami jaudīgs (stock 150 zirgi, ja čipo, tad 170) un ļoti komfortabs, A4 šajā ziņā atpaliek, jo viņam nav tāda komforta un vietas salonā... Tas 1.8Turbo ēdīs, protams, pēc braukšanas stila, sākot no 7 līdz ...
Grūti tev ko ieteikt, ja nav zināmas tavas velmes.
Noteikti varu tev ieteikt šo te:
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/pontiac/sunfire/celbm.html
diezgan izskatīgs, praktiski nekas nelūzt, bet ja nu gadās, tad detaļas nav dārgas, patēriņs normāls un ir visas nepieciešamās ekstras. Un tik ietilpīgu, ērtu aizmugures krēslu nevienai kupejai neesmu redzējis.. :)
Ņem tik ciet - amerikāņu auto ir ok.
Jā un, kad jāsāk kaut ko remontēt, tad arī ir ok ne? Kaut vai vienkāršu gultni sameklēt un nopirkt ir ok ne? Tātam sūda amerikānim dažam labam gultis vien maksā ap 60 Ls, salīdzinājumam vācietim augstākās kvalitātes ap 30, bet ciešamas ap 15 Ls...
Autor man tev ir pāris praktiski ieteikumi!
1. Izvēlies auto, kurš tev patīk, gan vizuāli, gan izbraucot, un izbraukt vajag OBLIGĀTI un ne tikai pa gludu ceļu, vēlams pa bedrainu.
2. Kad esi izvēlējies konkrētu auto, lieto gogli un atrodi, kādas ir biežāk sastopamās problēmas konkrētajam auto. Nepadodies steriotipiem! Teiksim visi bļauj par to pašu A 4, ka esot alumīnija piekare un līdz ar to sūdīga, nu atvaino, bet neesmu nevienu sviru pārlūzušu redzējis...
3. Kad esi atradis biežākās vainas, apzvani autoveikalus par attiecīgo rezerves daļu cenām! Respektīvi - amartizatori, gultņi, sviras, vēl tur kādas vainas cik maksā. Painteresējies uzreiz arī kādā servisā, cik maksā zobsiksnas maiņa konkrētajam modelim, man tas maksā 150 Ls (ar visām detaļām un darbu), jo mašīnai visa priekša jānojauc... Rēģinies, atkarībā no tā, cik ilgi domā ar tādu braukt, nu reizes 2 -3 tev siksna noteikti būs jāmaina.
4. Piezvani apdrošinātājiem, cik izmaksā konkrētas mašīnas apdrošināšana! Ja esi jauns gurķis un nav savas mašīnas bijušas, iespējams, izdevīgāk krīzes apstākļos uz senci reģistrēt, ja viņam ir normāla bonus malus klase, tad tas atmaksāsies, vienīgi punktus krāsi viņam ne sev...
5. Izlem ko tev galu galā vajag! Jaudu, komfortu, ekonomiju? Apdomā, kur tu viņu turēsi, ja nav garažas, vai apsargājama stāvlaukuma, tad Rīgā pie daudzstāvenes turēt ir neprāts, ļitokus es arī pa 400 Ls neliktu tādā gadījumā...
Lai tev veicas.
neticigaistoms rakstīja:
Jā un, kad jāsāk kaut ko remontēt, tad arī ir ok ne? Kaut vai vienkāršu gultni sameklēt un nopirkt ir ok ne? Tātam sūda amerikānim dažam labam gultis vien maksā ap 60 Ls, salīdzinājumam vācietim augstākās kvalitātes ap 30, bet ciešamas ap 15 Ls...
Nu nezinot jau visu ko var teikt... šai mašīnai detaļu cenas tādas pašas kā Golfam.. ja netici, tad piezvani uz Atlas motors un uzjautā par ejošajām detaļām un cenām.
Kuram golfam V ? Cik ir bijusi saskarsme ar amerikāņiem, NEKAD nav bijušas lētas detaļas. Viens pazīstams cilvēks ir autosportists, kurš tā teikt vēl piehaltūrē remontējot auto, viņam ir daudz dažādu kanālu utt. Nu tad lūk viņš raudāja, ka iegrābies sūda craislerī un sev nolāpītu gultni dabūt nevarēja...
Brālim bija vecs neons, viņam aizmugurējais amītis maksāja 70 Ls gabaļā, salīdzinājumam manam vācietim 25 gabalā un vēl pie tam 6 gadus jaunākai mašīnai...
Tātad....
Šitās man patīk..
Mitsubishi Eclipse
Honda Prelude
Toyota Celica
Audi Coupe
BMW 316 e36
VW Scirocco
Mazda MX3
Nissan 200 SX
Opel Calibra
Bet
1. vietā ir izskats...
2. uzturēšanas dārdzība
Kura būtu vislabākā izvēle??
#27 Manuprāt sunfire aizmugure izskatās, atvainojos, anāli
ja būtu nauda pirktu pontiac firebird vai dodge challenger, izskatās super, bet tas sapņos :(
nu tas jau kā nu kuram - par gaumi jau nestrīdēšos.. ;)
man 3 gadus bija Pontiac Sunfire - ripoja labi un jāmaina bija tikai ikdienišķās lietas - eļļa, filtri utt.. man personīgi auto patika.
ja būtu iespēja noteikti izvēlētos Pontiac G6 GXP Coupe vai parasto G8. :)
No eclipses viens draugs netiek vaļā, bet viņš, cik noprotu vnk ir nojājis to mašīnu konkrēti... Calibrai ir baigās problēmas ar rūsēšanu, iet jau labi, ā un tuvie uguņi ir totāla pēcpuse, pa nakti sliktā laikā tik pat kā ar bateriju spīdināt.
Ja man būtu jāizvēlas, tad domātu starp shirocco un audi coupe, bet tās ir tavas vajadzības.
Starp citu, par kādu budžetu iet runa?
Tu taču saproti, ka pēc nopirkšanas pirmajās lietās (eļļas maiņa, zobenes maiņa, vēl šis tas droši vien, apdrošināšana utt.) būs jāiegulda minimums 300 Ls... Tik vai tā runa iet par 1000 Ls? Vai tomēr jau 700 Ls?
#18 +1
SAAB = komforts,droshiba,jauda
Noteikti skatiitos ar adas benkiem.
mmmmm
Atceros mans tēvs nopirka SAAB 9000 2.0 HOT Turbo. 1985. gada. Apsildāms ādas salons ar automātisko klimata kontroli, izlaižamā anetena, elektriskie logi, kruīza kontrole un vēl daudz kas ekstrīgs. Visās malās spuldzītes. Smuka zaļa gaismiņa spīdēja laukā no drošību siksnu klipšiem pie krēsla. Kā uzspieda tā palika mīkstajā ādas beņķī. Un tas viss jau bija 85 gadā. To es saucu par SAAB.]
Tagad braukāju ar AERO 2002. gada. Pielipt pie sēdekļiem var iespiežot pedāli 4cm dziļāk grīdā. Par konfortu nerunāsim. Tur varētu dzīvot, ja salons būtu plašāks. Ja ieslēdz sporta režīmu, tad var dzirdēt skaņas ātruma barjeras pārsniegšanu! Un apkārt tādu kā migliņu.
#37: un dārgs remonts un pati uzturēšana.
Man arī SAAB patīk, bet... Man liekas, ka detaļas arī kaut kā lētas nebija...
Par šādu budžetu es meklētu vai nu B4 audi vai labi uzturētu 3. golfu... Tikai par komfortu, protams, tur runa vairs neiet. Un b4 audim rezerves daļas ir lētas... Aizmugurējās bukses bija līdz 10 Ls gabalā...
SAABam detaļas nav dārgas. Un tie vecie SAABi ne velna nelūzt. Pats braucu ar 1989. gada SAAB 9000 - ļoti labs auto.
Un drošāk arī būs iekš SAABa, kad notiks tava pirmā avārija...
Tev viņam ir ķēde vai siksna? Zinu, ka jaunajiem ar to ķēdi ir baigās izmaksas, toties, ja nomaina, tad gan ilgi kalpo.
Ķede + šales + ūdens sūknis + darbs = 700ls :D
#40 taisnība. Ar 9000 var braukt un braukt. Tad taisīja priekš patērētaja, tagad jaunie 9-5 un 9-3 tiek taisīti priekš servisa.
#36 tie 1000 ls bija domāts, ka maksimālais pieļaujamais.... optimālais tā arī buutu 500-700
man jau liekas ja ir ķēde.. tad viņa piedzīvos to motora mūžu..
varbūt tad panem Opel Astra? būs daudz lētāks ekspluatācijā.. un priekšs pirmās mašīnas.. ne vainas..
nu astra nē, nesmuka... Ir iecerēts mašīnu aprīkot ar custom bamperiem, side skirtiem utt. Bet kur es astrai spoleri kabināšu, uz jumta????
Nu saku tev skaties kaut ko pazīstamu, golf 3, audi coupe, b4, vai kā te saka astru. Amerikānis par tādu naudu būs nojāts un dārgs, tādai astrai vai 3. golfam vismaz varēsi atļauties kādu detaļu nomainīt. Nav ko cerēt, par tādu naudu dabūt kaut ko tādu, kas tiešām ļoti patīk... Samierinies ar kompromisiem.
Eu nu vecīt pēdējais teksts man apskaidroja situāciju. Tu esi no tiem, kas nopirks sūdu un apkarinās ar palstmasu labam skatam? Redzi nav jēgas karināt virsū visādus mēslus mašīnai, ja tu nevari viņu sataisīt vismaz tādā stāvoklī, kādā viņai būtu jābūt, kur nu vēl mehāniski uzlabot kaut ko... Tev vispār ir priekštats par izmaksām mašīnai? Mašīna jebkurā gadījumā dārgi izmaksās, ar to rēķinies, tie paši bamperi un spoileri ir lieks tēriņš, ja tev viss ritošais nav normāli sataisīts vai motoram visas sisknas ar roļiķiem nomainītas utt... Ja nopirksi sūdu un apkarināsi ar mēsliem tā vietā, lai sataisītu viņu vismaz braucamā kārtībā, tad autor tu esi cirvis... Galvenais jau papontoties, ka tev ir spoileris tā vietā, lai panāktu, ka mašīna uz priekšu ripo ne?
tad laikam jāņrm vai nu b4 vai arii, ja naudiņu sanāks sagrabināt -preludi..
Un Golfu KATEGORISKI NEE
Pilnīgi piekrītu... Šādi parasti urlas treniņbikšaini rīkojas.. Nopērk sūdu pa 700 Ls nokarina ar lētu plastmasu pa 300 Ls, ieliek mūziku pa 300 Ls un pēc tam grabinās pa rajonu knapi uz priekšu kustot un sēmuškas pa logu spļaujot.
#47, tu esi slims, ja domā, ka tie kuri nodarbojas ar auto bodystyling, neko nedara zem kapota. ja kas spoleri, body kiti būs pats pēdējais, ko likšu, tas varētu būt pēc gada vai 2viem... Vispirms jāseved kārtībā motors.... Vispār, kāda tad jēga no smuka auto, kas nevelk?
Jāskatās nākotnē..
Lai kā tu spaini apkarinātu, tas tik vai tā paliks spainis.
Labāk sakrāj naudu normālai mašīnai un tad domā par šķūņingu... Kura gada mašīnu tu pa 700 nopirksi? Kāda viņa izskatīsies vēl pēc 2 gadiem? Normāli cilvēki, kuri nodarbojas ar šādām lietām ir labi situēti un realizē tā saucamos projektus, kuri izmaksā nenormālu piķi, viņiem ir vairākas mašīnas un to, ko viņi uzlabo vai restaurē viņi tur garažā un tikai ilgu gadu laikā tā tiek pabeigta. Tev ir liekas štukas, ko guldīt iekšā vecā lamatā? Ja tas vēl būtu retro saprastu, bet 90 to gadu lamatu... Āksts tu esi autor.
Kāmēr tu nepateici par tjūnēšanu par nodiršanu neviens nerunāja.
Un vai tad man krīzes laikā vajadzēja pirkt kaut kādu viperu vai nezin kādu jauno mašīnu, un vēl pus dzīvi maksāt par to kredītu, kas pārsniedz algas apmēru?
Un tagad valdībā tiek runāts, ka mums- godīgajiem nodokļu maksātājiem, kam nav kredītu jāpalīdz atdot kredīti tiem idiotiem, kas par daudz iegrābušiues un pārvērtējuši sava maka biežumu..
Un iztiksim bez apvainojumiem..
Un ja esi tik bagāts, ka vari pirkt 2008/9 gada mašīnas, tad varbūt vari man arī nopirkt tādu mazu nieciņa, kā kāda 2000 gada?
Viss, ko es centos pateikt ir tas, ka acīm redzot tev nav priekšstata par to, cik izmaksā kvalitatīva mašīnas pārbūve. Parasti pārbūvi taisa ekskluzīvām mašīnām, teiksim 1. golfs, vecais transporteris, piemēram, un citas daudzas mašīnas. B4 audim nekādas dižās pārbūves netaisa. Un ja tev nav naudas, lai nopirktu ciešamu mašīnu pa 3500 Ls, tad tev noteikti nebūs naudas tjūningam. Labāk nopērc to pašu 3 goflu, gti ir redzēti pat ļoti smuki uztaisīti, viņam nekas daudz nav jāiegulda, citi lukturi, labi lietie diski un jau būs ciešamā paskatā.
Jebkurā gadījumā lai tev veicas.
Nu ko jūs apceļat jaunieti. Kad es pirku CRX (pirmais autiņš), ar biju sasapņojies par tjūningu. Pēc bampera restaurācijas (kas man aizņēma kādu mēnesi pa vakariem), pirmā gribēšana nedaudz pārgāja. Kopumā viss tjunins beidzās ar arku noizolēšanu un sporta filtra ielikšanu + parastie remonti :)
m
#56 man vajag auto ar kuru var izcelties, nu citi nepārbūvē b4, tad es to darīšu..
nav taču interesanti, ka visi brauc ar vienādām mašīnām....
btw CRX ir smuks
Liecies mierā....nav taču tava nauda!!! Lai cilvēks dara, ko grib. Ja prasa padomu, tad arī sakarīgi atbildi, nevis nodirs (par to tjūnēšanu)!!!
Nodirst jau ir viegli, bet aizdomāties un pašam kaut ko saķīlēt nav ienācis prātā laikam, vai arī tavs tjūninga mēģinājums ir beidzies ar lielu un skaļu "fail" un tāpec tu te paud savas negācijas. A varbūt šitas čalis izdarīs to, ko ir iecerējis!!!
Porsche 944 buus istais! aizmugures piedzinja lai slidinatos, jauda pietiekama, un paskats ar nav no sliktaakajiem.
Paņem 320 bmw ir e30 kuzavu :)
Piemērs, http://www.europart.co.nz/images/rotar.a.L.jpg
mmmmmmmm
Kā teica kāds pārdevējs autoplacī,kad meklēju sev pirmo autiņu:" Я знаю, что тебе нужно,тебе нужно BMW"
e36 318is..priekš pirmā auto ideāls.Ar lielāku motoru var gadīties aplami un arī aizmugurējā piedziņa ir viltīga lieta sākumā.Bet,kas ir svarīgākais..Lētas detaļas un pilns ar servisiem kuros var remontēties.
Reku var ievērtēt:
http://www.whatcar.lv/
Tomēr svarīgi ir iekāpt tajā auto un saprast, kā jūties!!
man jau vienalga liekas pa 700 ls ko pirkt.. tur šrots vien sanāk.. ieguldīsi 2 x vairāk nekā par summu ko nopirksi..
BMW parasti nokauti līdz pēdējam..
kāds te raudāja ka ekonomisks un jaudīgs nav savienojums :)
ok 2008 gada civics 140zs beņzins iet pilsētā ar 8-9l/100, pa šosi var izspiest 6.2l/100 km
nja pa 1k Ls neko labu neizraksi moš kkādu vecāku astriņu ar TD piem http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/opel/astra/gbojb.html
Ejiet labot kompūterus. :D
Autor, tev uz kādu no autoforumiem. Tur daudz un dikti apspriestas tēmas par pirmajiem auto, remontu izmaksām, problēmām, utt.
Nah tev tādas kartupeļu kastes, nopērc normālu autiņu un miers...Ford Probe :D Es stipri apšaubu vai maz to var saukt par mašīnu...
NightWolf rakstīja:
Ak dievs, kā tev tas klucis var patikt.
Sliktākā bmw forma...
e38 :)
Nesaprotu ka var patikt saspiestie BMW e30?
Njem BMW E36 un miers.SSmuks vel ja uzkjuneesi tad vispar..
probe ir zapiņš. man dzīvoklim ārdurvju vairāk kā šim. un dzinēji arī tikai no 2.0 pieejami. nu nav krīzes laika autiņi.
paņem parastu B4, ja nu galīgi nepatīk tad nopirksi auto putas un apgūsi bundžas tjūningu. manā skatījumā smukāks par probe. tas fords tāds tīņu izlecēju autiņš.