Canon paplašina kalkulatoru klāstu ar Euro 2012 sēriju 6
Lattelecom internets bez termiņa saistībām 11
Nokia Belle programmatūras atjauninājums pieejams lejupielādei 1
Microsoft atbalsta vispasaules Drošāka interneta dienu 10
“Tele2” aicina uzstādīt pasaules rekordu par garāko telefonsarunu 7
Ipad un Gopro izdzīvo pēc tā uzlaišanas kosmosā (+ video) 5
Canon izlaiž jaunu daudzfunkciju ierīci ar interneta pieslēgumu – PIXMA MG4150 1
Ir publiskots saraksts ar sliktākām datoru parolēm 7
store+find – Elektronisko dokumentu pārvaldības rīks – radīts priekš MVU 2
Panasonic prezentē plānās digitālās fotokameras LUMIX 3
Bezmaksas M4 Open WiFi apmaiņā pret reklāmu skatīšanos 8
Izpletņlecējs no Hotel Latvija jumta ar Gopro Hero kameru uz galvas 13
Ja nolemjat pirkt to kastīti (uztvērēju) par ~40ls, iesaku to nedarīt. Labāk nopirkt ko tādu http://unisat.lv/page.php?23 Šī nav reklāma. Vienkārši TV ieslēdzu ļoti reti, tāpēc negribas tērēties. Izdomāju efektīvāku veidu kā iztērēt to naudiņu, ja tā jātērē šādā piespiedu kārtā.
#rumis: Priecājos, ka tev ir privātmāja labā rajonā. Gribētos redzēt, ko tu iesāktu ar savu šķīvi kārtīgā daudzdzīvokļu mājā, kur īpašnieks vai apsaimniekotājs ir apveltīts ar veselo saprātu un pilnīgi pamatoti neļauj katram īrniekam likt personīgo šķīvi.
Jā tais daudzstāvu majās tas tiesa ka apsainiekotāji ir traki vai pilsētas valde..pat liekot plasmasa logus vai kadus tur visiem dzīvokļiem jabūt vienādiem!ARPRāTS !Nu ir viens varinats tikai tas jau ir tā jau vairākiem ir jagrib ta sat TV un laikus tas jazin un liek uz jumta vai 1 uz padjezda!Vajag atiecīgas galvinas ar 8 atkarīgām izejām...Tas nozīme ka uz 1 šķīvja dzīvo 8 ģimenes.Mūsu pilsēta ir neaizskaramā zona,tā būtu vecpilsēta...kurnu visādigī irniēkiem tiek līegtas vinu velmes! Ja turklāt atrisina ,...viens no piemēriem jau minēts, sat. antena viena uz 8,nokrasota atiecīgi apkārtējai videi un jo vairāk neredzamā vieta,bet uztversānas punktā! Tad ta lieta iet krastā...!A kas man, man 4 antenas un katrai 4 galvas! Es jau 6 gadus neskatos mūsu tv...tik cik darbā puzdienojot citiem līdzi paskatos, a tā tur nekas īpaš nav !Degpunktu noskatos onlainē!
Nu bet vairumam cilvēku tomēr galvenais ir LTV1, TV3 un LNT. Tas arī ir pamata iemesls, kāpēc tik daudzi līdz šim lieto nesamērīgi dārgo Viašrotu. Nu un tagad nāk Lattelecom.
darklight rakstīja:
Nu bet vairumam cilvēku tomēr galvenais ir LTV1, TV3 un LNT. Tas arī ir pamata iemesls, kāpēc tik daudzi līdz šim lieto nesamērīgi dārgo Viašrotu. Nu un tagad nāk Lattelecom.
O_O ,bet ir tač letāks variants ka apiet viašrotu!Protams internets kuriem nav tad gan tā bēdīgāk,bet ir vel key ar kuriem pat daudzi vēl skātas, krievus ,ukraiņus un citus kanālus !!!
Tieši tā. Es vēl joprojām esmu jauns, bet pārsvarā skatos tikai LNT, TV3 un LTV1. To plašo kanālu paketi vajag tiem, kuri sēž 24h mājās un nav ko iesākt.
edde rakstīja:
darklight rakstīja:Nu bet vairumam cilvēku tomēr galvenais ir LTV1, TV3 un LNT. Tas arī ir pamata iemesls, kāpēc tik daudzi līdz šim lieto nesamērīgi dārgo Viašrotu. Nu un tagad nāk Lattelecom.O_O ,bet ir tač letāks variants ka apiet viašrotu!Protams internets kuriem nav tad gan tā bēdīgāk,bet ir vel key ar kuriem pat daudzi vēl skātas, krievus ,ukraiņus un citus kanālus !!!
Variantu kā apiet Viašrotu studijā!
Vejsh rakstīja:
Variantu kā apiet Viašrotu studijā!
Izmaksās tik pat, cik viss viašrota kompelts pilnā cenā + divu gadu abonēšana :) Šutka ;)
Bet par cepšanos, nu nesaprotu, kur te cepiens. Ja vajag tikai LTV1, TV3 un LNT, tad der jebkurš digitālais dekoders ar MPEG4. Tagad jau lielākai daļai teļuku tādi nāk iekšā. Ja grib vairāk, tad jau izvēle nav tik plaša (virszemes). Tas pats telecoms, viasats, free sputņiki, Kaut kur ēterā vēl klīst baltkoms, vai varbūt tas ir tikai viņa rēgs :)
m
Seit nevar par to runāt ,bet vienu varu pateikt ta saucas sharešana ķipa puslegalais variants !ja puslegals tad tas nozīmē lēts...ne tikai viašrots ,bet vel cita krievu ,ukraņu paketes redzamas par atiecīgām paketēm jamaksā ...nu par vienu minēš no 2-4$...tik vēlams aparāts ar tikla kabēli un tādu jau var tagt dabūt par lētu naudu !Nevaig obligāti slaveno DREAMBOX,kautgan tagat viņa klons 60ls maksā un salidzinoši labiarī strādā!
edde, protams, pašam radi tā skatās gan ntv+, gan Viasat, bet cilvēkam, kas ar tehniskām lietām ir uz "jūs", tas variants neder, jo tā sistēma noklājas ~reizi mēnesī, tad atkal viss jāpārregulē utt. Un īpaši tieši Viasat šāre gļuko. A kad meistars uzliek šķīvi un oriģinālo dekoderu ar karti, tev vairs gadiem nav setupā jāskatās. Tik vien kā kādreiz kanāli jāpārskenē.
Un #9, es jau ar to saku, ka tagad digitālā virszemes tv sāk izspiest Viasat.
Ja = 2 TV, tad vsp zelta variants = 1 virszemes, 1 šķīvis = :), nevis 2 virszemes.
rumis rakstīja:
Ja = 2 TV, tad vsp zelta variants = 1 virszemes, 1 šķīvis = :), nevis 2 virszemes.
Ko tu te biji domājis!?
nu bet lattelecom digi tv tak ar vinju neredz, ko tad mana ome ar vinju dariis ...vinjai vaig lv programmas.