Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana

Forums

Ieskaties

Raksti

Datuve.lv video
Datuve.lv on Facebook

procesoram 100% noslodze!

Ievietoja: evil-devil @ 2010.01.27 14:38   Iesaki Draugiem

jaa zinu bij jau taads posts! --> http://www.datuve.lv/forums/60586/processora_noslodze_100/
bet tagad shii pati probleema ir paraadiijusies arii uz mana darba datora!
nets iet normaali, loose packets nav, windows XP ir licenzeets, antiviirus arii licenzeets, visas paareejaas progas arii licenzeetas, vieniigi cs nav licenzeets! kompis shoreiz stacionaarais (lai neiedomaajas dir*t ka portjiks nav domaats speeleem) parametri - 3.0GHz dual core intel, 512 RAM, 80GB cietais, 128MB video integrated! un visu laiku gaaja normaali, tagad kautkaadu meenesi aptuveni ir tas ka raustaas, 100% noslodze tikai atverot cs (pat serveri neuztaisot) un ik palaikam uzmet connection lost! nu un ko tagad izdomaasiet lai tikai mani vainotu?

Komentāri:

#1 ^L00P @ 2010.01.27 14:43

Mha, uz darba datora nav jāspēlē spēlītes.
nu izdomāt varu visādi, tavs dators - tava problēma! :D

#2 aoma @ 2010.01.27 14:43

ok, stacionaarais it kaa buutu domaats speeleem, bet tikai ne darba.

#3 evil-devil @ 2010.01.27 14:47

nu bljaaviens kaada starpiiba vai darba vai maajas? kompim dzelzji no taa taksh savaadaaki nepaliek!

#4 ^L00P @ 2010.01.27 14:49

Nu bet protams!

ps, tavā topikā ir pieci apgalvojumi (!) un viens jautājums (?). parasti jau atbild uz jautājumu...

#5 evil-devil @ 2010.01.27 14:58

#4 ja, ja piesienies, piesienies, var redzeet ka tev nav ko dariit kaa pieturziimes skaitiit! :D

#6 ^L00P @ 2010.01.27 15:21

Bet es taču nepiesienos. Es priecājos kopā ar Tevi, ka Tavam datoram ir tāda lieta, ka palaižot cs (lai kas tas arī būtu) ir 100% noslodze. :)

#7 skiny @ 2010.01.27 15:35

Prātiņ nāc mājās... uz darba datora likt kaut kādu zarazu.

Acīmredzot dators gudrāks par Tevi, jo saprot, ka darba laikā ir jāstrādā nevis jāgoņī spēlītes.

P.S. - stacionārais vai portāblis viņš - tam nav nozīmes! Tam crapam vajadzēja iet jebkurā gadījumā (nav nekāda gadsimta prasīgākā aplikācija)

Mans domāt, ka, ja iepriekš viss bija ok, un sadirsās tikai tagad, tad vaina ir softvariska. Apsveicu! Esi nojājis darba kompi. Risinājums - dzēs arā to mēslu!

#8 Haiduk @ 2010.01.27 16:00

neklausies tās neiztvertās zarazas! Vaina būs putekļos.

#9 evil-devil @ 2010.01.27 16:19

arii nebuus vaina putekljos tikko apstiijos viss tiirs un laistaas! veel kaadi varianti?
p.s. itkaa vienaa aarzemju forumaa uzraku ka vainiigs vareetu buut net framework 2.0! noinstaleeju, nepaliidz, noinstaleeju visus frameworkus, nepaliidz, tagad meegjinaashu versiju ka jaaizdzeesh config failinsh cs!

#10 papirgailis @ 2010.01.27 16:25

format c varētu atrisināt tavu problēmu.

#11 evil-devil @ 2010.01.27 16:38

ja jaa format c uz darba datora kur man oficiaali nav paroles admina kontam! (laigan parole ir un visu laiku lietoju admina kontu)
p.s. config faila dzeeshana neliidz!
p.p.s. meegjinaashu citu cs uzinstaleet ar protokolu p48 nevis p47! varbuut kautkas mainiisies!

#12 evil-devil @ 2010.01.28 08:58

paarinstaleeju cs uz citu cs no citas adreses un ar to 48p un vienalga tas pats!
ko dariit?
mans domaat ka vainiigs ir kaads windows updeits kas kautkaa maisa tam cs'am! nu kjip saakumaa vinjsh nav un tad vienaa jaukaa dienaa vinjsh nokachaajas un cs vairs normaali neiet! ja tikai zinaatu kas tas taads par zveeru?

#13 devil_angel @ 2010.01.28 09:09

BOOOM headshot.....

Kļūsti pieaudzis, kā tu domā, darba devējs būs priecīgs uzinot ka dators būs jānes uz servisu? Un uzzinot to ka tas noticis dēļ viena "izsalkušā", kā tu domā kāda būs reakcija ?

P.S Iemācies labot , nevis taisīt dubūlt postu!

#14 karuuzo @ 2010.01.28 09:14

Vienreiz kaut ko liku virsū un kā papildus default opcija nāca klāt SETI_home. Kādu laiku atpakaļ uz viena DB servera ar bij kāds uzlicis (gan jau ka admins, bet ar viņiem labāk pa labam :). Tā kā paskaties procesus, vai tev nesēž tāds. Vēl līdzīgs ir Folding_home, gan jau ka vēl kāds.

Tā ir tikai kā viena opcija, nav 100% garantijas. Vēl, protams, var būt kāds kukainis. Paņem Proces Explorer un paskaties, kurš tad tev visvairāk "ēd" proci un kas tas tāds ir. Ja pats neko nesaproti, iepostē kaut bildi, gan jau ka kāds palīdzēs.

m

PS. Kāpēc Datuvē nevar iepostēt URLu ar tekstu, kurā ir "@"? Is that crime :)

#15 daibe93 @ 2010.01.28 09:20

pameģin defragmentet HDD mošk kko palīdz

#16 Lasko @ 2010.01.28 09:25

Es savā darbā ar to vien nodarbojos. Ik pa brīdim kāds ir uzinstalējis Skype, Winows Live u.t.t. Dzēšu tos ārā un atkal ir tikai 0 līdz 2% noslodze tukšgaitā.

#17 evil-devil @ 2010.01.28 09:55

kaa var ieposteet bildi? neesu to nekad dariijis!

#18 devil_angel @ 2010.01.28 09:58

evil-devil rakstīja:

kaa var ieposteet bildi? neesu to nekad dariijis!

Pameklē curvehands.dll failu...

#19 Lasko @ 2010.01.28 10:06

Domāju, ka pats vien vainīgs. Ja ir 512 Rams tad kā likums parasti ir sainstalēts vairāk programmu nekā Rams spēj pavilkt. Sāc vien pamazām atinstalēt visu ko pēdējā laikā esi uzinstalējis un vis būs OK!

#20 evil-devil @ 2010.01.28 10:08

devil_angel rakstīja:

Pameklē curvehands.dll failu...

ja jaa! liikas rokas mekleejam ja! un veel kjip .dll lai gudraak izklausaas!

#19 tur jau taa lieta ka neko neesmu instaleejis kaa tikai cs un tas pats jau sen staav! kaadu gadu jau! un probleemas saakaas tikai nesen! ka jau tecu man liekas ka kaads updeits traucee cs'am! tikai kursh?

#21 skiny @ 2010.01.28 10:34

Da liecies mierā atkarīgais!!

Ja ir brīvs brīdis darbā, tad labāk uzrauj solitaire, minesweeper vai pinball!
(smadzenes patrenēsi, pirkstu veiklību - un nesap**īsi darba datoru)

A citādi liekas, ka dzīve no cs vien sastāv - un tagad, kad neiet, gals klāt!

#22 evil-devil @ 2010.01.28 10:37

#21 ja ja tu jau taa pat kaa visi citi - namaak paliidzeet, tapeec labaak lai kautko uzdir*t! uzreiz juuties krutaaks? un gals nav klaat, vienk reizi par visaam reizeem jaatiek ar to probleemu galaa! lai variaak nubuutu taadi (jusupraat) stulbi posti!

p.s. un pastaastiet kaa to bildi ielikt? tad varbuut jums pieleks ka es te jokus nedzenu un tur tieshaam visus resursus norij hl.exe!

#23 devil_angel @ 2010.01.28 10:39

Es neredzu #21 nedz uzbraucienu , nedz kadu apdiršanu , vnk pateca cilvēks to kā būtu jābūt ... Vnk lasot sajūta ka tev gadi 16 ....

#24 mikus188 @ 2010.01.28 10:40

Izdari ko #14 ieteica .
nesen arī nācās cīnīties ar ko tādu,kukaiņi bija apsēduši vienu  nabaga  .dll un arī proci mocija nejēga. pēti kas ko apēd.

#25 karuuzo @ 2010.01.28 10:40

#19: Un kopš kura laika palielinās proča noslodze, ja pietrūkst RAM?!! Varbūt ir kas mainījies, bet cik es zinu, ka RAM iztrūkums tiek kompensēts ar HDD, kas ir n-tās reizes lēnāks, kā rezultātā procis guļ, bet disks griežas kā nenormāls.

Par bildi, ieliec kādā Free Image Hosting un iemet linku.

m

#26 evil-devil @ 2010.01.28 10:45

[url=http://www.freeimagehosting.net/image.php?38d7a0a7a9.jpg][img]http://www.freeimagehosting.net/uploads/th.38d7a0a7a9.jpg[/img][/url]

#27 Lasko @ 2010.01.28 10:46

Es vados pēc savas pieredzes nevis pēc teorijas kura ļoti bieži neatbilst patiesībai.
Man gandrīz katru dienu gadās ka kāds kompis pēkšņi tukšgaitā griežas ar 40 pat līdz 100% noslodzi.
Recepte ko izmantoju ir vienkārša. Noinstalēju visu lieko un atkal ir 0 līdz 2%.
Tas ir komjiem kuriem ir 256 vai 512 Rams. Ja ir 1 Gb tad parasti šādas problēmas vairs nerodas.

#28 evil-devil @ 2010.01.28 10:48

Lasko rakstīja:

Ja ir 1 Gb tad parasti šādas problēmas vairs nerodas.

man prtjikam bij 2GB! un? tas pats vien bij!

#29 devil_angel @ 2010.01.28 10:49

#28 Jakonstatē tas ka tev datoru vnk nedrīkst dot :P

Limited access , Work Offline.

#30 Lasko @ 2010.01.28 10:50

Protams ja saliek čupu " ļoti vajadzīgu programmu" tad arī 4 Gb būs par maz!

#31 evil-devil @ 2010.01.28 10:54

nav nekaadu chupu ar vajadziigu programmu! ja vareetu normaali ielikt bildi tad redzeetu kas man ir "add or remove programms" sadaljaa!

#32 karuuzo @ 2010.01.28 11:02

Šobrīd izskatās, ka vienīgais vainīgais ir hl :)

Viena iespējamība, ka ir kaut kas sačakarēts ar "tīklu". Vai nu kāds kukainis tev windā uzsēdies uz tīkla vai arī kaut kas nobrucināts reģistrā. Faktiski 50/50. Recepte:
1) WinDoctor (šim jābūt trial);
2) ComboFix, Malwarebytes utt;
3) Zvans adminam :)

m

#33 evil-devil @ 2010.01.28 12:24

#32!
1 un 2 pameegjinaashu, bet 3 zvans adminam neder jo oficiaali uz shiem kompjiem neko instaleet nevar!

[IMG]http://i46.tinypic.com/2poodw7.jpg[/IMG]
[IMG]http://i48.tinypic.com/2rnwv14.jpg[/IMG]

nu kaadas versijas kaa shito noveerst?

#34 evil-devil @ 2010.02.02 13:56

ne WinDoctor ne ComboFix neko nemainiija! veel kaadas versijas? es vairs nezinu ko dariit?

#35 Knight @ 2010.02.02 15:47

astotais izceelaas....
vieniigais pareizais vaards  ir zaraza....  un taa shajaa kompii gan jau, ka beidzot ir iemaajojusi....
divas iespeejas - viena novaakt to fignju vai reinstaleet windows, otra, iesaakumaa system restore un cureit safemodee....

#36 evil-devil @ 2010.02.08 19:04

paarbaudiiju ar cureit caur safemodi! neko neatrada! un system restore arii napaliidz! ko dariit? veel kaadas versijas?

#37 Knight @ 2010.02.08 19:11

tu tak biji tas gjeenijs. atminjaa paliki.

evil-devil  @ 2009.05.29 14:01
zinu man pilns aareejais cietais ar viirusiem!

nu un ko Tu briinies?
reinstalee datoru un formatee visu, ko vien var.
arii fleshus, atminjas kartes, cietos diskus, u.c. formateejamos datu neseejus.
izskataas, ka ar tiem 75 komentaariem toreiz tev nepietika, un liidz ar to, pieraadiijums shim:

#70  evil-devil  @ 2009.06.02 00:12
tu domaa ka es buutu safaareejies?

#38 evil-devil @ 2010.02.08 19:15

#37 tagad viirussi nav! man maajas datoram (stacionaarajam) shitaa probleema ar 100% noslodzi nav! un ir licenzeets antiviiruss! (mans portatiivais man vairs nav) a darba datoram ir taa 100% noslodze (shis ta pavisam cits dators!) un antivirus licenzeets, windovs licenzeets! viirusi nav, bet noslodze ir! tagad neiet runa par manu maajas datoru bet par to kaa nonjemt to noslodzi no darba datora?

#39 Knight @ 2010.02.08 19:17

tev nav ienaacis praataa izdariit visu to, ko toreiz tev ieteica?

#40 jurro @ 2010.02.08 19:39

evil-devil rakstīja:

... zvans adminam neder jo oficiaali uz shiem kompjiem neko instaleet nevar!

Nesatraucies, tava darbavieta tukša nepaliks - šobrīd bez darba ir arī  IT speciālisti, kuri saprot, ka darbā ir jāstrādā :D.Kaut gan - ja admins ir tik stulbs, ka atstājis tev iespēju ko uzinstalēt - gan jau klusēs, jo pats var pazaudēt darbu.
Tas, ka sistēmā šobrīd nav vīrusu, nenozīmē, ka tie nav atstājuši sekas.

#41 Aureora @ 2010.02.08 19:55

Nu manu prāt, tev tas 512mb of RAM ir par mazu mūsdienās, skatoties visu kas tev tur iekšā...
AntiVirus vēl noēd un visas pārējās programmas.

#42 ironwolf @ 2010.02.08 20:04

NB! neskaties uz darba datora p0rnu, jo meedz buut, ka deelj sachakareetiem *.avi failiem ir 100% procesora noslodze.

Taadaa gadiijumaa shitais Tev paliidzees:

http://www.tweakxp.com/article36990.aspx

#43 evil-devil @ 2010.02.08 20:38

#42 vo vismaz viens gudrs cilveeks meegjina ko paliidzeet! zinu ka viens taads fails man bija kompii aptuveni neilgi pirms probleemas rashanaas! riit buushu darbaa pameegjinaashu! taa tik liekas ka vajadzeetu darboties! :) ja taa tad padoshu zinju!

#44 evil-devil @ 2010.02.09 09:34

njaa diemzjeel tas neliidzeeja! varbuut kaadam ir veel kaadas idejas? esmu gatavs izmeegjinaat visu!

#45 Knight @ 2010.02.09 09:48

esmu gatavs izmeegjinaat visu!

arii #37
?

#46 evil-devil @ 2010.02.09 11:19

kaa es varu (toisķ driikstu) reinstaleet un formateet darba datoru? es runaaju par reaalaam, jeedziigaam, lietaam ko buutu gatavs izmeegjinaat!

#47 Knight @ 2010.02.09 11:22

#46. tieshi taapat, kaa jaaji tur virsuu nezin ko citu.
sauc adminu un risini probleemu taalaak shaadi.
veel pirms tam - atjauno visu sisteemu no windows diska (taada, no kaada sisteema instaleeta), nekas nebuus jaaformatee, kaa arii, iespeejams, ja viirusu tur vairs nav, probleema tiks noveersta.
Visi win seti gan buus jaaliek pa jaunam.
Neatminu vairs kaa ar softiem - ka tik tavi neizietie levelji 60 gb apjoma speelees, kuru deelj toreiz negribeeji neko paarinstaleet, neaiziet pa pieskari.

#48 evil-devil @ 2010.02.09 11:29

#47 bljaaviens jums nepielec! #38 teiktais ka tas viss kas bija ieprieksheejaa topikaa bija uz portatiivaa (mana personiigaa)! tagad portatiivais man vairs nav! shii probleema tagad ir uz mana darba datora (stacionaaraa)! te no speeleem ir tikai cs un nav nekaadi 60gb! pietam uz shitaa datora viirusi nekad nav bijushi!

#49 Knight @ 2010.02.09 11:32

te no speeleem ir tikai cs

muhahaa, gaardzu.
Tu esi nelabojams. Kuraa darbaa driikst cs speeleet?
Zini, man shkjiet, ka tu skolaa/kojaas esi nonesis kaadu datoru, un tagad vaimanaa.

#50 evil-devil @ 2010.02.09 11:37

skola ma ir vakarene (neklaatiene) kojaas nekad neesmu bijis (par dziivoshanu nemaz nerunaajot) a vot darbs ir taads ka ir daudz briiva laika un tad arii pie datora pieseezjos! a kas skauzj? ka nevari arii pie datora darba laikaa seedeet? un vispaar tagad neiet runa par to kur driikst un kur nedriikst speeleet cs, bet gan par to kaa tikt valjaa no 100% noslodzes cilveeciigaa veidaa!

#51 Knight @ 2010.02.09 11:48

tici vai ne, bet atjaunojot sajaato sisteemu.
bet, ja pasham nav tiesiibu kaut ko taadu dariit [redz, uz sho atklaasme laikam] , eksistee administratori, kuri shaados gadiijumos visu saved kaartiibaa.
Taalaakais ir atkariigs no cilveeciigaa faktora, vai par tevi zinjo taalaak vadiibai.
Es to viennoziimiigi dariitu. Adminu saprotu - ne jau visiem klaat var izstaaveet, ja uznj. liels, bet kur praats atljaut gjeenijam instaleet visus tos dranjkjus?
p.s.

a kas skauzj? ka nevari arii pie datora darba laikaa seedeet?

absoluuti ne. ka tev buutu kaut desmitdalja no manaam iespeejaam....
un tagad arii ir darba laiks, bytheway,...

#52 evil-devil @ 2010.02.09 12:33

nu un kas ta tev par iespeejaam? paseedeet draugos? vai arii par darbu runaa? darbaa baigaas iespeejas? nu nu kaadas? es te darbaa esmu ieguvis visaadus diplomus un pirmaas vietas, nokaartojis eksaamenus utt. man iespeejas arii ir daudz un varu sadereet ka vairaak neka tu domaa! straadaaju metaalapstraadee! esmu profesionaals metinaataajs (protams ar visu diplomu) , augstaakaa izgliitiiba CNC operatora darbaa! utt! takaa nestaasti ka man nav nekaadu iespeeju!

#53 usver @ 2010.02.09 12:53

kas notiek, ja NOD32 real-time aizsardzību apstādina uz spēles laiku?

#54 evil-devil @ 2010.02.09 14:08

nekas nemainaas. izsleedzu pat visu ko vareeju, pat NODa processu nokilloju un vienalga nakas namainiijaas. veel kaadas versijas?
p.s. vismaz veelviens censhas paliidzeet, nevis nodir*t! paldies!

#55 jurro @ 2010.02.09 14:27

Tev jau sen tika pateikts - noskaidro, kādi dzērieni garšo adminam un uz priekšu. Tevi varbūt arī palamās, bet priekšniekam neziņos, jo, atstājot jūzerim iespēju pašam ko instalēt, kā arī izmantot datoru ne darba vajadzībām, admins pats var zaudēt darbu.

#56 evil-devil @ 2010.02.09 14:39

par dzeerieniem nav ko noskaidrot, shamam ir kaadi 20 vai 21 gads un shefam neko neteiktu, bet es esmu nevis centraalajaa eekaa bet gan filiaalee, un ja shamais atnaaks tad filiaales vadiitaajs uzreiz prasiis kapeec atnaacis! bet tas taa domaaju ka tad jau labaak sagaidiit kad shamais naaks citaa jautaajumaa un pie reizes paprastiit lai paarinstalee! tik jaacer ka paarinstaleejot paroli nenomaina! bet nu jaa meegjinaat jau var! bet tomeer varbuut kaadam ir veelkaadi ieteikumi kaa ar probleemu vareetu tikt galaa pirms vinsh naak, jo mosh nemaz nebuus nekas jaaprasa ja pats tikshu galaa?

#57 usver @ 2010.02.09 14:59

protams, ja adminam ir daudz laika, ir risinājums - piezvanīt, pateikt TeamViewer numuriņu un paroli, viņš pieslēgsies un pētīs. Nekur arī nevajag iet, lai visu izdarītu.
Tev atliek tikai novilkt TeamViewer, palaist un gaidīt, kad admins pieslēgsies datoram. 3 klikšķi.

#58 unuruur @ 2010.02.09 15:23

Un kāds tavām licencem sakars ar noslodzi? Licences garas? Labi. Ko process explore/monitor saka?

#59 aoma @ 2010.02.09 15:45

Jau 2 nedēļas velkas šis cirks. Apbrīnojami.

#60 evil-devil @ 2010.02.09 16:13

#57 nedomaaju ka tas ko liidzees jo admins neko daudz nejeedz! briinos kaa vispaar vinjsh tajaa darbaa ticis!
#58 licenceem te sakars taads ka ieprieksheejaa topikaa visi dir*a lai iegaadaajos licenceetu antiviirusu va ilai iemaacos zagt! tad nu tagad lai aizveertu vinjiem muti saku ka ir licenceets! un process explorers saka : http://www.bildites.lv/images/7ne0azg6qfl0gwjeh2fu.jpg
varbuut tomeer kautko ieteiksiet?

#61 Blakius @ 2010.02.09 17:00

spriežot pēc bildes apakšējā labā stūra, adminis tevi uzskata par cirvi =))

#62 skiny @ 2010.02.09 17:08

Zini, tu klauns tāds, ( #60 ) ar tavām roķelēm šeit neko līdzēt nevarēs, un, ja tu būtu  tik saprātīgs, kā te stāsti (afigennie grādi visur sasniegti, CNC, metināšana un vēl sazin kas ), tad sen jau būtu to problēmu atrisinājis mierīgā ceļā, aprunājoties ar adminu.

Un vispār.... interesanti, ja tev ir tik daudz iespēju izpausties ar savu izglītību, ko, pie velna, tu dari tādā iestādē, kur tev atliek laika, lai urbinatos pa datoru un veiktu nelegālas darbības? (CS instalēt nav ļauts, bet tā kā tā ir admina vaina, ka nav nogriezis tiesības, tad manuprāt ta tava iestāde galīgi iesūkā!! ))

#63 evil-devil @ 2010.02.09 17:17

#61 to es pats uzliku! kad ir AM tad raada CIRVIS, kad PM tad AXE! jo man csaa ir niks CIRVIS_AXE! garsh staasts!
#62 ko es daru taadaa iestaadee? vienkaarshi: sheit es visus shos kursus (kas maksaa pat 600ls un vairaak) nolieku par velti! jo esmu darbinieks! un admins ir nogriezis tiesiibas, bet es vienkaarshi zinu paroli, a vinjsh domaa ka nezinu!

#64 unuruur @ 2010.02.09 17:23

1kārt nau saprotams kāpēc kādi sveši cilvēki uzskata, ka viņiem ir tiesības autoru dzīvei mācīt. Te ir datuve.lv, vai forums dzivesskola.lv? Labi.
Atvaino autor, es visu to palagu lasīt negribu.
1. noteikti nav zooparka?(kas reģistrā ir pie winlogoniem un nofity utt?)
2. memtestu taisīji?
3. cs/vkartes/freimworki tika mainīti/apgreidoti pirms gļuku sākšanās?
4. nau tā, ka darbojas ar vecu stīmu, nau tā, ka gļuki sākas pēc jaunāka stīma apgreida?

#65 skiny @ 2010.02.09 17:26

Ho-ho -ho un kāds prieks ne? Tu zini paroli, māki sajāt kompi, bet sataisīt ņefiga.
Viss ko var pateikt - tu esi pamatīgā dimbā, jo nu sanak, ka admins nav nemaz vainīgs....un ja kaut kas nāks gaismā tad tev kirdik.

Viens padoms - ja CS neiet, bet viss pārējais strādā, tad liec mieru kompim, atmet atkarību no spēlēšanas un kā bonuss tam nāks līdzi darba vietas nezaudēšana!!

#66 evil-devil @ 2010.02.09 17:36

#64 vismaz veelviens normaals cilveks!
taatad:
1. domaaju ka nee jo nekad nekas nav bijis un antiviirus arii nekad neko nav bljaustiijies! arii visaadas apshaubaamas weblapas neesmu skatiijies! par registru iisti nezinu kam tur buutu un kam nebuutu jaabuut(neesmu tur tik biezji rakaajies)! http://www.bildites.lv/images/v8fwkyjll6me90g20z1.jpg
2. aaam ko? kaaa? pastaastiet luudzu lai var izmeegjinaat.
3.cs aizticis neesmu, vkartes ari nav aiztiktas, freimvorki gan laikam kautkaadi bij paraadiijushies, bet tos es itkaa njeemu nost, liku atpakalj - nekas neliidzeeja (pietam ja vainiigs buutu freimvorks tad system restore vajadzeetu paliidzeet, bet nepaliidzeeja).
4. kaa jau teicu cs aizticis nebiju, par to stiimu shaubos jo cs ir tas cs wos 1.6 kautkas (tam vispaar stiims ir?).

#67 unuruur @ 2010.02.09 17:54

Es neesmu "normāls", esmu admins un ja admins pieļauj tādu situāciju, ka tu vari palaist zoftu ar admina privilēģijām... tad pajāt tādu adminu. Talāk.
1. Kas tur ir pie shedulēm? Visu to pašu paskaties hatkī kjurent jūzer reģistra zarā. Daudz jau tas nedos, bet pēdējā draza ir īpaši tupi uzrakstīta un neslēpjas.
Uzlaid hijackthis, un parādi sākot vismaz no rindas desmitās lai redzams.
2. http://www.memtest86.com/   es galīgi nesku, ka ar atmiņu kaut kas, ir normāli, ka serveris noslogo proci stipri, tur pieprasījumi cik, kādi tev uzstādījumi... tas vēlāk. vnk ja gribas aizrakties, tad jāsāk ar izslēgšanu. Uzlaid to testu un to varēs izslēgt kā varbūtību(par kuru tā vai tā šaubos)

#68 cthulhu_awake @ 2010.02.09 17:59

reeciigs topic
peedeejaas veesmas: admins-cirvis noliek adminu-daunu un meegjina paliidzeet userim-idiotam.

#69 evil-devil @ 2010.02.09 18:21

#67 1.pie sheduleem tuksh, hatkī kjurent jūzer reģistra zarā neko nevareeju atrast! mosh nepareizi mekleeju! tavs hijackthis http://www.bildites.lv/images/mganryc56szd2wcq0wp.jpg
2. tas memtest ir diskaa jaadedzina? un jaabuutojas no vinja? ja taa tad shovakar maajaas iededzinaashu un riit darbaa pameegjinaashu!

#70 unuruur @ 2010.02.09 18:35

moš nepareizi mekēji. no skrīnsota.. izvāc muweb atslēgu. tas nav par lietu, vnk viņai nau jābūt. izmetīsi, ar to pietiek.
da memtests diez vai ko dos, bet uzlaist pa virsu vari.
skatos ķirzaka, vietējais klauns, arī te.
labi.
karoč jāsak no sākuma, no versijas, instala.. savietojamības. es tikai šovakar tavai probai veltīšu laiku, ja dikti sāp un jātiek gala, tad privāti un 10Ls. Būs tev tas cs.
Mēgini noņemt visu nost un no sākuma un kas ir servera konfigā, to arī atraksti.

#71 evil-devil @ 2010.02.09 18:59

"ķirzaka, vietējais klauns" kas tas?
kaa tas ir "ja dikti sāp un jātiek gala, tad privāti un 10Ls. Būs tev tas cs." kaa tas ir privaati? es esmu jelgavaa, ja tu domaa caur netu tad "Būs tev tas cs" a ja nebuus? a servera configu tu domaa cs servera configu?

#72 cthulhu_awake @ 2010.02.09 19:29

#70 mhhh
labaak vieteejais klauns nekaa odmins-nulle....

#73 unuruur @ 2010.02.09 20:46

da pajāt tos latus, principā... ja tu secīgi atbildēsi, mēs aizraksimies līdz tamam, kas tev bremzē, tad šovakar mēģinam.
Jā, caur tīklu varam saslēgties, tas būs 50x ātrāk un ņestrjomnāk. Es saku, ja ļoti vajag, tad nau problēmu, 10ls, ja pac gribi, tad turpinam. Man tavus latus nevajag, neesmu badā.
Klauns jau nespēj paklusēt.:)

#74 cthulhu_awake @ 2010.02.09 20:49

beton, tu manaas aciis jau sen esi nolaidies zemaak par prusaku zem griidasfliizes. kopaa ar visu savu jelgavas plaanpraatinju kantori...
pasen atpakalj gan domaaju, ka tu ir tiiri praatiigs... atvaino par kljuudu :>

#75 evil-devil @ 2010.02.09 21:07

#73, #74 un #75 es vienkaarshi nespeeju iebraukt par ko iet runa?
un tagad esmu maajas (nevar taksh visu nakti seedeet darbaa) takaa vieniiigi riit pa dienu! :)

#76 cthulhu_awake @ 2010.02.09 21:10

nu redz, beton, mees taa esam sajaajusji homo tupus user nieciigo smadzeni, ka jams pats vairs nesaprot par ko runaa :>