Windows xp bieži sastingst pie ielādes. 1
Monitors sāk "izdegt", bet cik vēl palicis? 7
LAN rāda atrastu savienoju tikai kamēr viens no datoriem restartējas 5
programmu pirksana vai jauns PC 59
DV6420EN bojāts uz pārdošanu. 3
pardodu subvuferi un pastiprinataju 6
“Tele2” aicina uzstādīt pasaules rekordu par garāko telefonsarunu 4
Drošāka interneta dienā bērnus un jauniešus aicinās kritiski izvērtēt interneta saturu 3
Protests pret ACTA 13. februārī 11
Panasonic nāk klajā ar jaunu fotoaparātu DMC-3D1 ar diviem objektīviem 7
LG Electronics CINEMA 3D ekrāns – tagad tikai 1 mm plānā ietvarā 3
Failu uzglabāšanas serveri masveidā slēdz pakalpojumus pēc Megaupload īpašnieku arestiem 16
Konica Minolta piedāvā programmatūru Apple mobilo iekārtu pievienošanai pie tās printeriem 2
Deutsche Telekom un Lattelecom veido jaunu telekomunikāciju maršrutu starp Rietumeiropu un Krieviju 1
Nākotnē norēķinos mobilie telefoni aizstās kredītkartes 4
Jauna brīvība – drukāšana kustībā. 1
„Exigen Services Latvia” kāpina produktivitāti un aktīvi darbojas ārējā tirgū 1
Samsung izstādē Integrated Systems Europe 2012 prezentē nākamās paaudzes lielformāta ekrānus 1
LG Electronics un Hitachi vadīs kopuzņēmumu ūdens apstrādes jomā 2
Sveiki! Jautājums, vai kāds ir lietojis Sony MDR-V700 pakaļdarinājumu? Ko pa pilnam var iegādāties e-bay par 40 dolāriem, jeb kādiem 18 ls. Orģinālās maksā pie 100 Ls.. Pēdējā laikā arī Latvijas sludinājumu dēļos parādījies pārdošanā, kur pārdevējs viņas pārdot par 40 ls, un melīgi saka, ka nav feiki..
Man radās interese, vai ir tā vērtas par tiem 18 ls, jo frekvences un draiveri, kā arī ieejas jauda ir vienkārši apbrīnojamas. Vai gadījumā pakaļdarinājumos neliek iekšā ko citu?
Saits uz austiņu bildi..
http://www.pssl.com/images/ProdImage01/500/MDR-V700-DJ.jpg
Nezinu vai tieši šīm ausīm, bet pakaļdarinājumiem parasti visur kur var metāla vietā liek plastamasu, un kustīgās vietas ieteiktu kārtīgi dzīve apskatīt, jo no fotogrāfijām redzēt nevar, to vajag uz izjūtu.
Vēl viena lieta ir dinamiki, orģinālam ir orģinālie (tiesa arī made in China), bet pakaļdarinājumi vairāk uz vizuālo līdziību koncentrēsies, nevis skaņas kvalitāti.
Un mazāk svarīgs fakts ir pati plastmasa, konsistence... Nezinu kapēc, bet es bieži vien sajūtu atšķirības....
Garantijas noteikti arī nebūs. Pasu štepceli viņi negatavo tādu, kas ilgi dzīvo, viena auss ātrāk vai vēlāk beigs skanēt (tiesa ja prot lodēt, tad tasir tikai ~70sant jautājums)
e-bay saits
http://cgi.ebay.com/Brand-New-SONY-MDR-V700-V700-DJ-Monitor-Headphones…
Tas viss ir labi, ko stāstāt, taču man vajadzētu cilvēka domas, kas viņas patiešām ir nopircis un lietojis..
A kāda starpība reāli? Fake ir fake.
Es nesaprotu, kas visus kapeik3.14sējus pievelk tajā krāmu tirgū. Ja nav tik daudz skanošā un čaukstošā, tad nav. Iesākumam pietiks ar consumer hi-end. Vai mazliet mazāk jāpīpē/jādzer/whatever un tad varēs arī atļauties īstu mantu. Ja tas točno ir svarīgi.
parametri liekas nedaudz nereāli priekš pakaļdarinājuma.
žēl, ka par garantiju nekas nav minēts...
Vēl aiz projām gaidu kādu, kas viņas būtu arī lietojis, nevis tikai redzējis..
padomaa ar galvu - cik liela ir iespeejamiiba, ka kaads tieshi taas buus lietojis, un, uzies sho topiku?
varu pateikt, ka letinjos tepat arii vareetu iegraabties taapat - i nepamaniit par pakaljdarinaajumu, tiesa, izdodot daudz lielaaku naudu.
ņemot vērā, ka LV arī pārdot šos feikus, kā arī to, ka ļoti izplatīts jauniešu vidū ir iepirkties e-bay, kā arī tas, ka šeit ir vairāk ,kā 1 000 000 lietotāju. Varbūtība diezgan liela, tā kā gaidu!
kur Tev ir tie miljons lietotaaji man skaidrs nav.
labi, ja simts, kur nekur blandaas pa forumu.
bet Tu tik gaidi.... labs naak liidz ar sho....
Nu ne ko, kā vienmēr jāiet uz ārzemju forumiem, tur lielāka atsaucība, un lietotāji nav tik borzīgi..
nu, shaada tipa jautaajumiem vajag patieshaam lielu auditoriju.
optimaalaakais - kaads no starptautiskajiem it forumiem.
Veca tēma - bet lietojis esmu. Ja godīgi - neko sliktu nevaru teikt pilnībā, kādu gadu katru otro nedēļu spēlējot pa klubiem nolietoju, ikdienā arī mājās izmantoju, līdz brīdim, kad atteicās skanēt viena austiņa, vaina protams nesaudzīgās lietošanas rezultātā lēkājot pie pults un cenšoties aiziet pārāk tālu nenoņemot tās no kakla. :D Par skaņas kvalitāti tiešām sūdzību nav, varētu būt, ka ir viss tā kā raksta. Build kvalitāte arī apmierinoša, kustīgās daļas izvilka un arī tagad, iespējams, būtu lietojamas, bet nu tās ir pie viena čaļa, ja nav vēl izmestas. :D ja godīgi, apsveru iespēju iegādāties atkal. Vai arī fake-ās MDR-V900
Esmu arī pircis.
SKanējums nebija tik dzidrs, taču 35 $ noteikti vērts. Nemaz neesmu nožēlojis, ka esmu ņēmis.
Es iesaku.
Neaizmirsti šo te:
http://www.financenet.lv/financenet/zinas/360482-iepirkties_interneta_…
Lai to apietu, lūdz, lai pārdevējs Tev norāda, ka tā ir dāvana 15 $ vērtībā.
Zinu zinu par to nodokli. :D 15$ jau tuvu 10EUR, labāk lai raksta 5$ un nav problēmu :D
nu, Tu vispirms ebay linku iedod.
pakaljdarinaajums ir pakaljdarinaajums, tiesa, var buut izgatavots visaadi, tajaa skaitaa - labi.