Paulapro.lv - drošākais IT veikals
Lattelecom.lv- lētākā pāreja uz Ciparu TV
Router.lv - Mikrotik maršutētāji
Poga.lv - lielākais foto portāls Latvijā
ASV valdība atceļ "Interneta neaiztikšanas" politiku 15
Uzziņu dienests 1188 piedāvā panorāmas karti Rīgas ielām(+ foto reportāža) 7
Logitech paziņo par skaļruni, kas īpaši izstrādāts klēpjdatoriem - Laptop Speaker Z205 3
Apple ekonomē uz darba spēku, bet produkti lētāki nepaliek 20
Street headphone austiņas - Triatel tehnoloģiju video ziņas 1
Vai telefoni un reliģija ir saistāmi jēdzieni? 16
MSI piedāvā datoru ar 3D skārienjutīgo ekranu 4
Kad Apple beigs stāstīt pasakas? 134
Triatel tehnoloģiju video ziņas - skaļruņi Grow up 4
HP jaunumi - HP EliteBook 2740p, HP EliteBook 2540p un HP ProBook s-sērijas piezīmjdatori 3
Google uzsāk Facebook lapu indeksēšanu 2
Jau martā Eiropā ir sagaidāmi Samsung 3D TV 5
Lattelecom filiāles Lietuvā un Igaunijā darbojas ļoti veiksmīgi 20
Toshiba paziņo par U500-1EX klēpjdatoru ar skārienjutīgu ekrānu 4
HP Mini 210 Vivienne Tam Edition - ne tikai dators, bet arī modes aksesuārs 5
Iesaki Draugiem
1st step solved.
BOOTMGR is missing. press ctrl+alt+del to restart.
Tā ir ziņa ko dabūju. Partīcijas ir formatētas, tātad windas NAV nekādas virsū.
Esmu mēģinājis dajebko, atskaitot gan jau to, ko tieši un precīzi vajadzētu.
Tātad es secinu, ka boot manager vienkārši nav un vienīgā iespēja man tikt pie kādas konsoles ir win7 instalācijā spiežot repair, kur gan viņš grib lai man jau būtu kāda OS virsū, bet NAV jau.
mēģināju visādus:
Bootrec /fixboot
Bootrec /fixmbr
etc, nekas nepalīdz.
caur flashku palaist Windows 7 32-bit Repair Disc - mby tur tas bootmgr, bet nu nekas.
Varbūt iztiekot bez uzbraucieniem, ja kāds ir pietiekami kompotents, varētu paskaidrot? līdz šādai stadijai tas nav nonācis manis dēļ.
porķis: hp presario CQ61-320EN.
Edit. tiku galā ar to problēmu. Diezgan murgaini dēļ tā, ka nav OS, jo gailis un 7 piedāvā jau tos supertūļus labošanai.
Tgt protams win7 instalējot met error: 0x80070570 , par kuru google pilna, bet risinājuma arī tā īsti nav.
Muahhahāa !!!! Vismaz kaut kas uzjautrinošs svētdienas rītā :D!
No tēmas - "Man neiet autiņš. Visu degvielu izlēju, bāka tukša, bet vienalga neiet . Help !" :D.
Puis, pirms ko jautā, noskaidro, kas ir un ko dara bootmgr, fixboot, fixmbr.
Kā tu mēģini instalēt to W7? Ja tikpat nesakarīgi, kā raksti - ne tādus vien errorus redzēsi :D.
Nezinu vai noderēs, bet ir gadījies, ka kaut kas līdzīgs parādās, kad diskam veic ātro, nevis pilno formatēšanu. Ja es pareizi sapratu problēmu.
cthulhu_awake rakstīja:
#3 pieturi nu savus padomus pie sevis...
Pats redzu, ka bezcerīgs variants.
Interesanti, ir bez datoriem kāda joma, kurā tik daudz "speciālistu" risinātu problēmas? Kapēc neviens no šiem ģēnijiem neremontē ledusskapjus, veļasmašīnas un neod dies, automobiļus?
crockodil rakstīja:
Iir gadījies, ka kaut kas līdzīgs parādās, kad diskam veic ātro, nevis pilno formatēšanu.
Full format = Quick Format + CHKDSK
Ja cietajam diskam nav bojātu sektoru, tad:
Full format = Quick Format
Tas nozīmē, ka starpības starp abiem formatēšanas veidiem nav, un „nepareizs” formatēšanas veids nav iemesls „BOOTMGR is missing” kļūdai.
Ja lietotājs ir noformatējis visas partīcijas (vienalga kādā veidā), bet ir palicis vecais partīciju sadalījums, tad uz cietā diska vēl ar vien ir Windows Vista / 7 ielādes sektors, un pie datora ieslēgšanas tas meklēs BOOTMGR failu, kur pēc formatēšanas protams, ka vairs nav.
#6 ir gan, tikai ieveerojami mazaak, bet nu tur arii taadi briinumi spraagst aaraa :>
#7 Pilnīgi pareizi, lai gan praksē ir pārredzētas visādas lietas. Tāpēc jau sen cenšos formatēt ar Acronis vai analogiem rīkiem. Pagaidām 100% efektivitāte.
-> #7
Es gan nekad neesmu redzējis, ka formatējot cieto disku ar Windows iebūvētajiem rīkiem, kaut kas būtu noformatējies nepareizi, un dēļ tā, cietais disks vairs nav lietojams, vai uz tā vairs nevarētu uzinstalēt Windows.
#10 Ir bijis šādos gadījumos, - Ja WindowsXP ir kļuvis daļēji nefunkcionās (Vistas laikos un pašreiz W7 neesmu saskāries), otrais - pēc formatēšanas pārstāj redzēt cieto disku, to gan var elementāri atrisināt, vēl var būt situācija, kad sadomāts Win2000 nomainīt uz XP. Ja godīgi, tad man personīgi problēmu nav bijis, bet gan useriem, kuriem nācās pēc tam palīdzēt. Viss, šodien beidzu, trenēšos veidot RPM paketes.
kaadas muljkjiibas te tiek gvelztas?
autoram vajadzees pa jaunu likt win un viss,
ko gan citu, ja disks ir pilniibaa formateets?
#10 bija viena Acer sērija ar preinstalētu linuxi, tur gan windas iebūvētie tūļi aplauzās - BSOD un ar to viss beidzās. Palīdzēja tikai formatēšana ar gParted.
-> #13
Vai tas būtu jāsaprot tā, ka ar Windows rīkiem nevarēja nodzēst esošās un izveidot jaunas particījas?
Vispār praksē ir bijuši nedaudz (kādi pieci) gadījumi, kad no XP CD nevar neko izdarīt, un ne jau ar Ext, bet ar NTFS partīcijām, uz kurām ir galīgi sačakarēta sistēma. Pēc partīciju nonešanas ar Hiren's esošo PM, no XP vides jaunas izveidot un instalēt var bez problēmām. Tā arī nesapratu, kur problēma ( un īpaši neiedziļinājos, jo klients blakus trinās un gaida, kad viss būs kārtībā), bet tāda eksistē :(.
#14 - tieši tā, pareizāk, līdz windas iebūvētajiem tūļiem nemaz nevarēja tikt - kā nospieda press any key, tā zilais logs un basta.
#17 - it kā cietais kirdik. Tā kā dators bija jauns, zvanīju pārdevējam, bet izrādījās, ka tas ir tai partijai normāls gadījums, kā jau teicu, ar gparted formatēju uz ntfs un tālāk jau instalācija aizgāja kā parasti.
p.s. dators, lai arī jau stipri vecs, godam kalpo vēl šodien :)
klikers rakstīja:
tiktaal ir visnotalj logjiski un pareizi, bet...
pie kaadas konsoles O_O.pie neesosjas sisteemas konsoles?
meegjinam labot NEESOSJAS os bootmanager? O_O
cilveek miiljo, turies taalaak no datoriem. papildu tam, ka tev nav NEKAADU zinaasjanu sajaa jomaa, tev truukst dajebkaadas elementaaras logjikas un, drosji vien, ariidzan kripatas sapraata.