store+find – Elektronisko dokumentu pārvaldības rīks – radīts priekš MVU 2
Panasonic prezentē plānās digitālās fotokameras LUMIX 3
Microsoft atbalsta vispasaules Drošāka interneta dienu 3
Bezmaksas M4 Open WiFi apmaiņā pret reklāmu skatīšanos 8
Izpletņlecējs no Hotel Latvija jumta ar Gopro Hero kameru uz galvas 13
Protests pret ACTA 13. februārī 15
Aizvadīts pirmais „mākoņu” tehnoloģiju seminārs uzņēmējiem 2
Samsung prezentē nākamās paaudzes lielformāta ekrānus 1
“Tele2” aicina uzstādīt pasaules rekordu par garāko telefonsarunu 6
Ir publiskots saraksts ar sliktākām datoru parolēm 6
Drošāka interneta dienā bērnus un jauniešus aicinās kritiski izvērtēt interneta saturu 4
Panasonic nāk klajā ar jaunu fotoaparātu DMC-3D1 ar diviem objektīviem 7
LG Electronics CINEMA 3D ekrāns – tagad tikai 1 mm plānā ietvarā 3
Kāds ir izdevīgākais internets privāt mājām, vēlos iegādāties, nedārgu, bet uzticams?
Es biju domājis, kura kompānija ir labāka, der jau visi izņemot caur mājas telefonu.
Paņem Ķīnas internetu, tas esot tīri labs pēdējā laikā.
Vel var ņemt Austrālijas, bet tiem tad NAT jāpārtaisa jo griežas nepareizajā virzienā.
Eu, Lemermurg, Tev, šķiet, ir piemirsies Foruma noteikumu pats pirmais punkts! Aizej, izlasi, un padomā par to.
es nekritizeetu ltc, tachu par labaako arii nesauktu.
autor, tachu ko mees varam ieteikt, nezinot, Tev pieejamo piedaavaajumu>
Autors varētu nosaukt vietu vai arī aiziet uz http://www.boot.lv/forums/index.php?/forum/41-interneta-provaideri/
Nekā cita, izņemot ltc, privātmājām nemaz nav (nomālā ātrumā), ja nu vienīgi vēl ir Baltcom līnija ievilkta.
Izņemot, protams, ja esi gatavs tērēt tūkstošus optikas ievilkšanai pie 0 infrastruktūras kilometru radiusā, bet tad ir jābūt cilvēkam, kuram vienkārši nav kur likt naudu.
Ta nu ja cits deļ nezināšanas tadās auzās iebrauc ar interneta izvēli!Ai kā pēc tam paši raud ka 2/3 gadus sev sakropļojuši dzīvi!
Tā ir ka ekanomē ka tai vieta vearja ziedot 160Ls.un pec tam mierīgi grozīt kadu atrumu vajag un pat ja nugalīgi nau piķa vai pats prom kur ... tad var ateikt uz nenoteiktu laikau!
Piemeram man ir pagaidam dēļ krīzes nolaists ātrums uz 4 ls. bez ierobezojumiem.A tai pat laikā Triatels nodrošina tadupašu ātrumu par 20ls.turklāt ar lejuplādes ierobežojumu!!!Ideotisms!
No sākuma pats noskaidro, kas tev tur ir pieejams? Un vēlme iegādāties pašu internetu jau velk uz lieluma māniju :)