Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana

Forums

Ieskaties

Raksti

Datuve.lv video

Gribētos zināt ka šī manta ir pielietojama ?

Ievietoja: edde @ 2010.03.10 11:50  

Kautkad sen daraugs šo mantiņu adeva  man,jo laikam parpratum pēc ne to,ne tur paredzēta bija .Tagat man intrese ko tad es ar so varu sakombinēt?
http://content20-foto.inbox.lv/albums124400778/defender77/aplis/P10-03…
Man ir sat.iekarta un tv decimetra antena.Vai es te ko ar šo  varu sakombinēt,ja ne tad iskaidrojiet  kam tāds domāts?

Komentāri:

#1 WildGun @ 2010.03.10 11:55

Tieši tam arī domāta, lai pa vienu kabeli varētu pieslēgt gan Sat, gan parasto antenu.

#2 edde @ 2010.03.10 12:11

,Bet ir viens ,bet :)!Kā tad es tos abus apvienošu sev dzivokli?
piemēram ienakošais jau skaidrs (no sat.iekartas pie 2400.... otrs pie 882..)
Kā tad iekšā ,viens kabelis man būs pieliekams tv portam un otrs sat..o_O?
Vot šito man kāds var izskaidot?!

#3 johons @ 2010.03.10 12:32

nepin iekshaa sateliitu, tas domaats divaam dazhaadaam antenaam vienam tv (lai nebuutu jaagroza antena paarseedzot citu kanaalu) vai arii no vienas antenas (kabelteleviizijas piegaadaataaja) piesleegt signaalu diviem tv.

#4 WildGun @ 2010.03.10 12:33

Es te tā pakasīju savu ķirbi un izfunktierēju, ka vajadzīgi divi tādi ļurķi.

Un kāpēc gan nevar satelītu likt, ko? Frekvences atbilst.

#5 johons @ 2010.03.10 12:54

taadaa gadiijumaa jeega buutu no 2 sateliitantenaam, kuras laizh caur vienu dekoderi.

#6 edde @ 2010.03.10 13:18

johons rakstīja:

taadaa gadiijumaa jeega buutu no 2 sateliitantenaam, kuras laizh caur vienu dekoderi.

ne sīs variants tiesi  nesanāk jo tas draugs bija tieši tā iedomājies!
Vinš bija domajis laist divas LNB caur šo,bet adurās pie 0,15-882MHz!
Vienīgais ir tada lieta ka sat .jomā zemo hercu LNB!Nu bet,viņa skaitās 3Ghrc galva! Laikam ar nesanāktu sakombinēt unversalo ar zemo hercu!?

Nu ja ka nederēs jo tai galvai 4cipar skaitlis!

#7 moa @ 2010.03.10 14:06

ja gribi ar vienu resīveri divas galvas slēgāt, tam ir daiseks, ne jau šis te verķis:)
Jebkurā gadijumā, ja tv nav tāda superieeja kas tālāk atfiltrē abas joslas, ar šo te vienu nekas nevar sanākt normāls.

#8 aoma @ 2010.03.10 17:41

Šitas gan izskatās vairāk parastajām antenām, nevis satelītam domāts, ķipam vai nu vienam TV 2 antenas, vai 1 antenai 2 TV.

ups, nepaskatījos kārtīgi uz frekvencēm, vienā pusē patiešām sat, otrā tv :)

#7, daiseks ta daiseks, bet svičs vienalga vajag, kur ta tu tās 2 galvas pievienosi?

#9 edde @ 2010.03.11 10:39

Man tā liekas ka šis ir vairak saistīts ar digitalo tv!Piemeram ja ir  kā tagat virszemes digitalā un vel anologa tv pieejamība tad šis noteikt der!
Es tik minu kur viņs vairāk varetu sakombinēties....virszemes digitāli tv noteikt arī tie 2400MHz prasās!Nu jā tas sat. jau arī der uz to vienu portu,bet kautkā iekšā vienalga japrliek kabelis pie sat/tv....tā jau būtu tāda akstīšanās!
Takā tuvakais vareants būtu DTV+TV jo no dekodera jau var parlikt kabeli kas kalpo TV! Un ja vispār jaunais TV tad jau tapat vis vienā!