Panasonic prezentē plānās digitālās fotokameras LUMIX 3
Microsoft atbalsta vispasaules Drošāka interneta dienu 3
Bezmaksas M4 Open WiFi apmaiņā pret reklāmu skatīšanos 8
Izpletņlecējs no Hotel Latvija jumta ar Gopro Hero kameru uz galvas 13
Protests pret ACTA 13. februārī 15
Aizvadīts pirmais „mākoņu” tehnoloģiju seminārs uzņēmējiem 2
Samsung prezentē nākamās paaudzes lielformāta ekrānus 1
“Tele2” aicina uzstādīt pasaules rekordu par garāko telefonsarunu 6
Ir publiskots saraksts ar sliktākām datoru parolēm 6
Drošāka interneta dienā bērnus un jauniešus aicinās kritiski izvērtēt interneta saturu 4
Panasonic nāk klajā ar jaunu fotoaparātu DMC-3D1 ar diviem objektīviem 7
LG Electronics CINEMA 3D ekrāns – tagad tikai 1 mm plānā ietvarā 3
Failu uzglabāšanas serveri masveidā slēdz pakalpojumus pēc Megaupload īpašnieku arestiem 16
Labdien.Man ir Sony tv ar jau iebūvētu DVB,vakar ar parasto antenu Rīgā uztvēru 27 kanālus.Signāls 100%,bija skaņa un rādīja pat programmu katram kanālam,bet nebija bilde.Kas varētu būt par problēmu?Paldies!
tas ir jasaprot ta ka mans tv nevar saprast video formatu un conax slots palidzes parveidot manam tv saprotama valoda? domaju ka ja jau uztver tad ari jarada.
Ne ne tas uztver, bet neradis kautvai tev būs CONAX slots !
Conax ir kodešanas sistēma ,bet kartina ir kas atver tas sistēmas kodētos kanālus !Luk kā...Un arī ja nau MPEG4 tad vispar neko neredzesi !Man arī sat uztverejs MPEG2 uztver MPEG4 kanalus un tie kuri pat ir vaļejie es tikai skaņu dzirdu jo nau man atbilstoš FORMĀTS!
a ka lai dabu to formatu?tad jau man nevajg to CONAX karti jo kanalus man uztver, pat ljauj ierakstit.
Ko tu murgo !Noskaidro vai tev tam sony ir tas mpeg4! Formats jau ir jabūt iebūvētam tai tv !Ja nau tad ar nekadi nedabūsi !Tad japērk dekoderis kam ir tas FORMATS jau iebūvēts un protams kartina vaidziga kas ļaus skatīties tos kodētos tv kanālus!
kas tad tu doma ka te kas par velti notiekas !Par velti nau pat tie 5 kanali tiem izmaksā dekodera cena vainu jauna tv cenā :)!
everlast! Tev tos 5 latvijas brivos kanālus rada ?! Vai ar tas pats ka tikai skaņa?
Tad tev ritigi janoskaidro pec tv papiriem vai tev ir MPEG4 vainu uz tv kada sturi jabuut (HD) simbolam!Ja ir kas tads tam tv ?tad ir tā citiem tv ka slotu vajg lai vismaz redzetu tos 5 kanalus ,bet ar noteikumu ja ir tas mpeg4!!!Ja sis ir tad vismaz 5 kanalaim jabuut redzamiem!JA tev kur uz tv irMPEG2 tad nekas tev nespīd tad tikai cits tv vainu lētaks dekoderis ar karti!
http://www.lattelecom.lv/majai/virszemes_tv_new/ Luk kas tev tad vaidzīgs ..vai interaktivo nem!
Nu taksh Tev ir iebuuvets tas dekoderis, bet vins atbalsta tikai MPEG-2, bet lattelecoms visu laiz MPEG-4 formaata! Taapec skanja ir bet bildes nav!
Tieši tā!Tev nespīd uz tavu sony,novecojis tavs sony jau!
HD vai MPEG4 apzīme aukstu kavalitati atēlam!Takā dekoderis tev jagaņī!
Ja televizors ir vecāks par 2-3 gadiem, tad 99% gadījumu tas neatbalstīs MPEG4, kas nozīmē, ka Virszemes digitālās televīzijas skatīšanai ir vajadzīgs ārējs uztvērējs (dekoders).
Firza rakstīja:
Ja televizors ir vecāks par 2-3 gadiem, tad 99% gadījumu tas neatbalstīs MPEG4, kas nozīmē, ka Virszemes digitālās televīzijas skatīšanai ir vajadzīgs ārējs uztvērējs (dekoders).
Tieši tā! Tas pats ka uz dvd kurš neatbalst DIVX neredzēsi to formātu !
Stasss rakstīja:
HD un MPEG4 nav viens un tas pats..
viens ir uagsta kvalitāte otrs formāts ,kopa balansejas!
nu ja nu vieniigi!;)
Bet ne vienmer ir taa, ka ja TV ir ar HD atbalstu, tad ir arii MPEG4! Pats shada veidaa ieberzos perkot TV!
Firza rakstīja:
ir arī cam slotā spraužams mpeg4 dekoderis
cam card var iegaadaat ltc diileru bodees. 30ls, ja atminja nevilj....
Nu ja par to HD tas tā talaub jau koļīju uz to parsvara MPEG4! Un to jau uzmet aci aizmugurē vai ir interfeisa vieta!
aoma rakstīja:
Firza rakstīja:Ja televizors ir vecāks par 2-3 gadiem, tad 99% gadījumu tas neatbalstīs MPEG4, kas nozīmē, ka Virszemes digitālās televīzijas skatīšanai ir vajadzīgs ārējs uztvērējs (dekoders).ir arī cam slotā spraužams mpeg4 dekoderis
Tad tu gribi teikt ka es savu sat. MPEG2 samsungu varu parvērst par MPEG4?! Viņam ir divas iterfeisa vietas un 2 karsu vietas kuras nodrosin jau viaccses un conax!?
aoma rakstīja:
#20 jā
Bet vins ir sat uztvērejs !Tas tad tikai atiecas uz sat .padarīsanu!? Jo prēkš tv jau neredzu tadu opciju lai dabūtu!?
CAM modulis ir domats prieksh TV, kuriem ir iebuuvets MPEG2 formata dekoderis, un ir slots prieksh CAM modulja! Tas nav domats prieks nekadiem sat uztverejiem!
Nu tad ja tā tad neko darīt!Cena jau ir tada gandrīz jau ka dekoderim!Tkā tas arumu maz samazina!
Man ar šitā pati problēma, Samsung tv ar HD Ready, bet ar iebūvētu veco, MPEG2 dekoderi, nācās iegādāties to draņķa kastīti no Lattelecom, tikai viņai mīnuss ir, ka stipri vājāks uztvērējs un nav HD atbalsts...
Nja... man raada 5-cus kanalus ar vada galu, Riigaa. Tv maksaja 0.25 KLs un veco pardevu pa 0.205, 32 LCD - ljoti paveicaas :) Modulis nav - i nevajag.
Un vai kāds ar ir pamanījis ,ka lattelecom signals ir palicis švakāks,ja kādreiz vareja ar parastu usb stiķa līdznākošo mazo antenīti redzet,tad tagad nekā,pat antenna ar pastiprinataju i to pa laikam kubikojas,ka maz neliekas.(Rīgas rajons).,ja kas.Un ja iezvanas mobila pat blakus istabā,cauri kubi kubi kubi....Nu tautai varēs smērēt antennas krutās.Labs bizness:).Salīdzinot ar analogo šadi brinumi nav novēroti.
Ko gan tu gribi no tās antēnas?
Uzliec normālu āra antēnu un būs labi.
Tās istabas un vēl ar pastiprinātāju s... vien ir.
Ir vājāks palicis, jūtami. Kā jau #29 saka, tā ir - neko neesmu mainījis, līdz šim ar āra antenu rādija labi, tagad tikai reti kad ir normāli, bez kvadrātiņiem un bildes sastingšanas.
100 punktu, ka kārtējais mārketinga triks, decimetru antenām vajag noiets.
Nekas nav palicis vājāks, es pat savai istabas antenai pastiprinātāju nogriezu uz minimālo.
Kā ar poļu režģiem vai tad nerada?Antenas jau ir visadas un pat lētas kas spēj to celt!
Blin, nesaprotu, kas var jums tur par probleemam! Tiko arii iegadajos nenormaalo dekoderi! Esmu diezgan taalu no torniem, tuvaakais ap 40 km! Saakuma piespraudu visuvareno polu rezgi, nokera uzreiz visus bezmaksas kanalus, un vel plus paaris maksas!
Tad piesledzu antenu bez pastiprinaataja, kaut ko liidzigu LTC piedavatajam! Momentaa nokeru arii visu paarejo starta paku! Tiesa gan uz Flexboksha!
Nez kas jums tur Riga notiek!
Tiesa uz Flexboksha!
Tev tas aparats uz DTV tiesi paredzets vai vispār mpge2 sat?!
Nu mus te tikai 18 kanālu pagaidām ir tikai pieejami un ar tiem nekādu problēmu pat ar istabas kombinēto redz! Tie18 kanali ir 3 plusmas hercos sadaliti janemaldos vienos bija 5 brīvie tad otrajos TV6 un TV3+ un trešajos pāreji 11!
Nu uz DTV protams!
Ar MPEG2 sat tur nekada sakara! Manuprat taksh neviens Sat verkis nevar izliidzet prieksh DTV.
Ir jau kombinētie kuri i satam ručī un+DTV !lētākais ap 100ls.Otikums ja nemaldos saucas!
Nu ja man jau arī nevaig nekadu DTV Es viasrotu skatos +citus tiklus piemeram HTV+ par smieklīgu naudu..Tākaman tas ar nav vaidzīgs,bet otraa istabā sīkiem gan ko tadu vaidzētu!
Dobelē (70km), ar poļu režģa āra antenu un bojātu pastiprināju (barošanas bloks atslēgts) uz Flexbox T101 rāda ideāli. Signāla kvalitātes līmenis pēc Flexbox skalas - 73%. Tā, ka tiešām nav saprotams, pār kādu signāla līmeņa pazemināšanos Rīgā ir runa.
Tas jau prēkš Rīgas biezajiem !!!Lai tik pērk tas antenas ,ko mēs nabagi varam tagat nopirkt !Labak izskaidro to lattelekom variantu !Ka tur ir ,to kartiņu jau tev mierīgi nospert var un izmantot jebkurā citā aparata kas cel šo padarīšanu?
Tev maja kaut kada ""prohadnoj dom", ka naak kursh katrs un nes kartinjas prom, vai arii pats gribi kaadam nospert?:D
Nē ne man žel vecā mutere ka tai nenosper !Tai mājā ir daudzākiem tie verķi tikai vienai daļaij nav kartiņas,bet pēc numura jau var atrast ja kas!?
Vecmuteri pansionaata esi iebaazis?
Bet ja pa teemu - nav ne jausmas! Par cik tas kartes uz priekshapmaksu var atjaunot, tad shaubos, bet nemaku spriest! Zvani LTC!
Nu ar priekšatmaksu jau ir skaidrs viss tik intresee vai kartiņa funkrcionē dajebkurā aparātā?!
Kāda vecmutere man jau muterei 73!
Nee nu Tu taa uzrakstiiji - vecā mutere..sorry paarpratu!
Viedkartei ir jaafunkcionee jebkada apraata!
Nu vot taka ar laiku viņa var funkcionet citā dajebkurā aparātā!Tik tikai ja atrod aizdomas turamo tad tikai kartes numurs ir pierādījums!Nu nekādas drošibas !Vismaz VIAŠROTS piesaista kartiņu aparātam tikai saistībās ar viņiem ir ka slekt derībās ar sātanu!!!
Nu LTC ir divi varianti, vai nu perc karti un atjauno kaa priekshapmaksu, vai arii sleedz liigumu..hvz, kaa tur ir!
Nu jaa, ar Viasatu iespejams! Bet labak neiesim te spriedelet, ja nezinam kaa ir patiesiiba!
Lattelecom TV kartiņas darbosies jebkurā aparātā, bet, protams, tikai līdz tam laikam, kamēr par to kāds maksās. Teorētiski, Conax CAS7 atbalsta kartiņas piesaisti konkrētam aparātam, bet maz ticams, ka Lattelecom kaut kad to varētu ieviest (ja vien Lattlecom TV šārēšana nekļūs par masveida parādību, kas varētu apdraudēt šī biznesa rentabilitāti).
Man tā liekas ja nemaldos tur kautkur aparāta varēja uzsviest kartiņai PIN! Tad jau ir tā kā ar telefoniem tas sim tikai tai telefonā rukās!Tas pats ar šo karti ,tikai šai aparātā!
Vai kautkā otrādi nebijā!:)
Ja būs sakarīgas cenas tad šo biznesu nevajadzētu apdraudēt,jo šharēsana gļuko!
-> #50
Vai tikai nebija otrādo – kartei nav PIN koda, PIN kods ir TV uztvērējam (dekoderim)
-> #51
A kāda tad ir sakarīga cena?
Ja kāds sāks piedāvāt Lattelecom TV šāri par $ 1,00 mēnesī, un būs pieejami lēti uztvērēji ar LAN pieslēgumu, tad Lattelecom būs grūti konkurēt ar cenu.
O ,nemaz nevajag LAN!,bet nu jau ĶIniešu kloni ir topā !Piemēram kapēc man pirkt orģenālo DREAMBOX par 160ls !ka var no pirkt tā paša aparātu klonu par 49ls. un pat atela ziņā labāks esot!Nu tagat gan ir jaņem tads kas atbalst to mpeg4 jo jūtami pariet uz to formātu i sat. i tie parējie!
Ja runa iet par cenu tad jau tas 3,50 ir normāls ceņiks,bet ta otrā paka gan bišku pa dargu to vaidzēja tieši 6 ls!
Nu ja ka būs grūti ko kontrolēt,bet ja cena ir saprāta robežās ,baigais + jau ir tas lattelekomam ka ir bezsaistību padarīšana!!!Tas vien ir liels panākums!
Drīz jau datorus arī metišot pakaļ tapat kā mobīlos telefonus...Internets būšot lēts , to laikam linux girb panākt!
edde rakstīja:
O ,nemaz nevajag LAN!
Bez LAN, šārēt Lattlecom karti ir problemātiski. Līdz ko būs pieejami DVB-T uztvērēji ar LAN, tā arī būs cilvēki, kuriem Ls 6,50 liksies par dārgu un drīz vien parādīsies tie, kuri piedāvās to par $1,00 mēnesī. Un ja cena uz šāri tiešām būs tāda, tad konkurēt ar cenu Lattelecom būs grūti.
Bez kartes piesaistes dekoderim, cīnīties ar card sharing ir grūti, var būt pat ka neiespējami. Un arī kartes piesaiste ne pārāk palīdz pret to cīnīties.
He 5 kanaliem tik tā patās jarāda!
Problēma ta ka japerk par 26 ls. conax slots un [kartina ar atiecīgu abonentu] kas nodrošin tavas problemas atrisinājumu!!!
Skaties vai maz ir MPEG4!