Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana

Forums

Ieskaties

Raksti

Datuve.lv video

Fotoaparats ACARI

Ievietoja: Paligmeistars @ 2010.03.14 21:11  

Sveicināti.Varbūt kaut kur ir kāda ziņa par šo verķi? Nāca kaut kādam puķu katalogam. Disks neinstalējas.

Komentāri:

#1 edde @ 2010.03.14 23:11

Tu te vecīt par ercēm  intresējies!Tās neinstalejas gan...

#2 Box @ 2010.03.14 23:13

ista vieta kur pirkt foto aparatus - pukju katalogs - EPIC FAIL - katalogs tevi piesmeeja - BIG TIME

#3 Jaanis @ 2010.03.14 23:15

Tas ir fotoaparāts. Informāciju gan neatradu nekādu sakarīgu. Tikai kā cilvēki eBay vēlās tikt no viņa vaļā.

3 in 1 video capture, WEB camera, digital still camera.
Complete with CD, USB connection, case, full operating instructions and batteries.

#4 edde @ 2010.03.14 23:23

Tas nauv gadienā tas melnais draņķis tāds  galīgi ideotisks pec skata !?Man kaimiņma kas tads līdzīgs ir ...te uzplijās lai bildes izprintē!Es ka ieraudzīju tas bildes kvalitāti gandriz beņķim kājas nolūza!Tik sliktā kvalitāte man pat web kamera nenofočē...Tad es parasīju kur tadu draņķi sadabūjuši,teica ka kautkadam žurnālam nāca līdzi!

#5 Paligmeistars @ 2010.03.15 17:02

Ir gan tāds melns draņķis.Var būt var palūgt draiveri , ja gadījumā kas ir saglabājies? Kaut gan visticamākais,ka vienalga neizdosies palaist,jo liekas ,ka instalācijas disks tīšām uztaisīts gļukains.

#6 edde @ 2010.03.15 21:45

Es tik neaceros vai viņš bija ar tādu nosaukumu kādu tu te esi minējis!
Tam fočikam ja nemaldos pat atmiņas kartes nebija?! Vienīga iespeja bija tika itikt pie bildēm caur datoru ar softa palīdzību?A  un vel tam fočikam tads displejs ar nemaz nav ,tiktik ka ta skatu lūka,ja man atmina neviļ?
Viš vispār tāds divains verķis ,ķipa digitālais ,bet bez ekrana...ja atkal nemaldos kautkads prastais digitālais displejs kas uzradīja  bilžu skaitu un kautkadus bilžu formatus un vel kautkaduas niecības?
Nu ja tiem kaimiņiem ir tas disks ,bet vai tas ir tas pats fočiks...būj jaiet noskaidrot..ja buus tad disku tev  ielikšu lai tu vari novilkt un tad jau....Labi došu zinu ja kas bus līdzams!  

#7 edde @ 2010.03.15 22:23

Ko tev tieši vajag no ta diska?Es viņu dabūju ir tieši tas pats ko tu saki !Nu viņš vis ir pari400Mb....tur manuale ,draiveri !Lūk vispār atvērtā veidā tas disks
http://www.failiem.lv/viewer.php?i=vcebno&n=CD_foto_digital.bmp ko tad īsti tev vajag ,tikai draiverus!?
Ja vaig tad visu disku varu ''augšupladēt''?Šis CD nav gļukains ,es pats vinu toreiz uzinstelēju uz savu PC un pat atvēram bildes ,bet tās tāda drausmīga kvalitātē bija ka tadaspat  exspertiem būtu gruti atsiferēt kas uz vinām!Nau jau teikt ka aparāts galīgs draņķis -noteikt ne to formātu bija izvējējušies!

#8 edde @ 2010.03.16 01:01

Nu vot ta te bus tavs Foto CD dublikāts http://www.failiem.lv/down.php?i=dpxfki&n=acairi_digital_ISO.nrg  Kad novelc padod privātu ziņu lai varu to CD dzēst no servera!Tev atliek tik uzkliksēt uz zaļo staigājošo bultu un piedavās lejupladēt....Fails ir  ISO.Kad novilksi vienkarši ieladē vinu  piemēram demotola un instalē aukš!
Saite kas ved uz  failu ir dzēsts 16;2010.  20;50

#9 Paligmeistars @ 2010.03.16 17:07

Paldies par par  Foto CD.Pasaule,laikam,nav bez labiem cilvēkiem ;) Failu novilku,vari dzēst āra. Vel japaskatas,kur tas demotols atrodas.

#10 edde @ 2010.03.16 21:00

Nauv par ko ...!Labi ka ierubiju ka aiz sienas kaimiņiem arī kas tāds bija,tad paparasiju disku nokopēju un lūk vareji paņemt!
Daemon tools ,alhakols120, un tas pats' ultra ISO Ir programas kas atver to failu! Nu te bus tas fails ja vajag   http://www.failiem.lv/down.php?i=qzhaus&n=DTLite4355-0068.exe..