Canon paplašina kalkulatoru klāstu ar Euro 2012 sēriju 6
Lattelecom internets bez termiņa saistībām 11
Nokia Belle programmatūras atjauninājums pieejams lejupielādei 1
Microsoft atbalsta vispasaules Drošāka interneta dienu 10
“Tele2” aicina uzstādīt pasaules rekordu par garāko telefonsarunu 7
Ipad un Gopro izdzīvo pēc tā uzlaišanas kosmosā (+ video) 5
Canon izlaiž jaunu daudzfunkciju ierīci ar interneta pieslēgumu – PIXMA MG4150 1
Ir publiskots saraksts ar sliktākām datoru parolēm 7
store+find – Elektronisko dokumentu pārvaldības rīks – radīts priekš MVU 2
Panasonic prezentē plānās digitālās fotokameras LUMIX 3
Bezmaksas M4 Open WiFi apmaiņā pret reklāmu skatīšanos 8
Izpletņlecējs no Hotel Latvija jumta ar Gopro Hero kameru uz galvas 13
Labvakar datuvieshi!
OS = XP
http://www.macpcworld.com/images/xp_welcome_screen.jpg
un
http://tinyurl.com/yzu6l3s
log on screen
1.Kaa shie ir saistiiti? 2.kad vairaak lieto otru un kad vienu? 3.kaa vairaak lietotaajiem piegriezt tiesiibas? 4. vai nepietiek tikai ar limited kontu, vai vajag veel uzbaazt shos log on screenus? 5. Kaa efektiivaak menedzheet user rights? 6. Kaa izskaidrot to ka logon skriinaa nav options izveershanas pogas, lai uzraadiitu kuraa lietotaajkontaa piesakies???
Ganjau man veel jautaajumi radiisies :>
6. vēl ir iespēja kad sistēma pēc izlogošanās nodzēš pēdējo lietotājvārdu, lai visādiem gudriniekiem ir ne tikai parole, bet arī lietotājvārds jāievada. Autor, kā Tu iedomājies izvērst izvēlni ar, piemēram, 50000 lietotāju ierakstiem. Padomā arī kāds tad būs datortīkla noslogojums, lai katru reizi ielādētu šo sarakstu no domēna kontroliera uz lietotāju datoriem.
#2 kaa var zinaat kuraa kontaa es ielogojos, ja es logon screenaa ievadu tikai lietotaajvaardu un paroli bez logon as: ???
Vai ar Tiny URLis kom yasy57n izdosies nonest visus lietotaaju kontus? ieskaitot logon sceen un visas privileegjijas utt???
visus lietotaaju kontus var nonest no Administrator akkaunta bezdajebkaadiem tinyurlburlsjmjaksjmjas....
resnais_putns rakstīja:
#2 kaa var zinaat kuraa kontaa es ielogojos, ja es logon screenaa ievadu tikai lietotaajvaardu un paroli bez logon as: ???
tu esi izliecies?
#5 Pārsteidzoši vai ne?
Bet tik debīls jautājums...kas gan darās cilvēku galvās?
Vienu brīdi tas resnais_putns šķita tīri sakarīgs. Būšu tomēr kļūdījies ...
#7 klau, vecais. Es neesmu bijis sysadmins uz XP n-tos gadus taapeec man var nebuut skaidrs atsevi6kjas detaljas par kontu menedzheeshanu.
#5 dlja asobo tupih, kas nesaprot jautaajumus. Kaa es varu zinaat kuraa no welcome skriina lietotaajiem es esmu ielogojies, ja man logon skriinaa nepiedaavaa to options izveershamo pogu.
Pastaastiishu vienkaarshu piemeeru.
Es ielogojos no log on skriina:
Lietotaajvaards : lohs
parole: taanunebuus
un ieejot XP kaa adminam pie user accounts control panelii es neredzu to lohs, bet redzu tikai 5 lietotaajus:
Lietotaajs1
Lietotaajs2
Nelietotaajs3
Lietotaajs4
un Nelietotaajs5
tas vai vinjiem visiem ir admina tiesiibas vai tikai dazhiem protams pashlaik nav svariigi.
un jautaajums ir taads kuraa lietotaaja es esmu ielogojies, ja es neredzu pie options logon as (logon screen'aa) ???
taapeec, ka tu esi lohs.
es arii par tevi biju labaakaas domaas. bet tagad, kad latviesju alfabeeta burti tiek aizvietoti ar cipariem!?
nu piedodiet...
tu esi mudaks.
ps. par to skatiisjanos... nu skaties veel, skaties taalees zilajaas.
tocj dolbaks konkreets...
Dlja asobo tupih, bļin:
1.
Kaa es varu zinaat kuraa no welcome skriina lietotaajiem es esmu ielogojies, ja man logon skriinaa nepiedaavaa to options izveershamo pogu
. Parasti jau lietotājs atceras, kuru jūzerneimu un paroli ierakstījis. Tur arī esi.
2.
ieejot XP kaa adminam pie user accounts control panelii es neredzu to lohs, bet redzu tikai 5 lietotaajus
- es gan redzu visu profilu jūzerneimus un privilēģijas, Guest akkountu ieskaitot. Izskatās, līki konfigurēta sistēma.
3.
jautaajums ir taads kuraa lietotaaja es esmu ielogojies, ja es neredzu pie options logon as (logon screen'aa)
Lasīt punktu 1, nu kaut vai paskatīties, kas redzams Start > Shut down > Log off X (X=konkrētais jūzeris).
Kas vēl nesaprotams ?
Ja nevari lohus no lietotājiem atšķirt, tad nevajag skatīties Control panel -> User Accounts,
bet gan uz My Computer ar labo peli -> Manage -> -> Local Users and Groups -> Users
Tur "Name" ir lietotājvārds, bet "Full Name" ir tas, kas rādās, ja lieto Welcome Screen.
mjaa, tad jau superliika sisteema. Paarsteigums liels bija, ka ielogojoties logon skriinaa kaa loham User Accounts nevienu lohu nemaniiju, tikai lietotaajus.
Paldies par ieteikumu, buus jaapaskataas tur zem MANAGE varbuut kautko var atrast..
Principaa, ja man nav admina paroles es to nonesu ar tinyurl mineeto padomu un nodzeeshu visus lietotaajus ar visu liiko stulbumu. Sataisu gliiti jaunu admina kontu ar vienu limited useri un miers.
miers tev nebūs, to es garantēju, būs daudz jaunas, vēl idiotiskākas tēmas
1. ar izskatu :>
2. otro parasti lieto domainaa.
3. gpedit.msc
4. nakuj? O_O
5. skatiit 3.
6. ko?