Panasonic prezentē plānās digitālās fotokameras LUMIX 3
Microsoft atbalsta vispasaules Drošāka interneta dienu 3
Bezmaksas M4 Open WiFi apmaiņā pret reklāmu skatīšanos 8
Izpletņlecējs no Hotel Latvija jumta ar Gopro Hero kameru uz galvas 13
Protests pret ACTA 13. februārī 15
Aizvadīts pirmais „mākoņu” tehnoloģiju seminārs uzņēmējiem 2
Samsung prezentē nākamās paaudzes lielformāta ekrānus 1
“Tele2” aicina uzstādīt pasaules rekordu par garāko telefonsarunu 6
Ir publiskots saraksts ar sliktākām datoru parolēm 6
Drošāka interneta dienā bērnus un jauniešus aicinās kritiski izvērtēt interneta saturu 4
Panasonic nāk klajā ar jaunu fotoaparātu DMC-3D1 ar diviem objektīviem 7
LG Electronics CINEMA 3D ekrāns – tagad tikai 1 mm plānā ietvarā 3
Failu uzglabāšanas serveri masveidā slēdz pakalpojumus pēc Megaupload īpašnieku arestiem 16
Sodien dabuju jauno portativo, iesledzot vins peidavaja sadalit cieto disku prieks backup failiem, sanaca ta ka C disks man ir leitosana, bet D prieks restore, bet esmu sadalijis vinjus ta ka uz D diska ir vairak vietas ka uz C diska, 103 gb un 356 gb, vai var to kka noverst ?
Ja dalīji, tad vismaz ar prātu. 103 GB sistēmas diskam ??? Stipri par daudz - 30 GB, ja XP, 50 - ja W7 ir vairāk kā pietiekami.
Nu labi, džeki, bet viņam 356 GB stāv bekapam :D
Autor, ņem Partition Magic un spēlējies ar izmēriem pēc sirds patikas. Vai dari to Windas iebūvētajā Disk Managament.
Sadalījums normāls, ja cilvēks ir geimeris un dators pietiekoši jaudīgs jaunajām spēlēm, tad 30 gigi sistēmai ir stipri par īsu.
aoma rakstīja:
..ja .. dators pietiekoši jaudīgs jaunajām spēlēm, tad 30 gigi sistēmai ir stipri par īsu.
+1
Ja 32-bit windows - nebojā karmu ar PM, lieto http://download.cnet.com/Easeus-Partition-Master-Home-Edition/3000-224…
:? Kjinieshu abece tur visur, var but kads zinoshaks var paskatities sho http://download.cnet.com/Easeus-Partition-Master-Home-Edition/3000-224… vai pateikt ka to visu var izdarit caur disk manegment, neiznu vai tas kko maina bet es leitoju windows 7, partition magic man vsp neaizgaaja.
Kas tur vēl ko dalīt? Pārvieto My Documents uz D un pietiks vietas visam.
Bet ja nu ikurāt gribās ko mainīt, tad kamēr sistēma svaiga, to bez liela riska var mierīgi izdarīt ar to pašu Disc Management,
Sveiki!Man te liidziiga probleema,tikai man ir sadalits taa 30GB uz C un 120 uz D disku.Ir iespejams kautka samainit lai galvenais butu D disks nevis C disks?
#8 Kam tev tas vajadzīgs? Nograujot sistēmu, vairāk datu iespējams pazaudēt? Lai D būtu "galvenais", uz tā pietiek ar sistēmas uzinstalēšanu. Bet partīciju izmēru arī bez tā var izmainīt pēc vajadzības.
tev tas traucee?
manupraat sisteemai pilniigi pietiek ar 100 gigiem.