Canon paplašina kalkulatoru klāstu ar Euro 2012 sēriju 6
Lattelecom internets bez termiņa saistībām 11
Nokia Belle programmatūras atjauninājums pieejams lejupielādei 1
Microsoft atbalsta vispasaules Drošāka interneta dienu 10
“Tele2” aicina uzstādīt pasaules rekordu par garāko telefonsarunu 7
Ipad un Gopro izdzīvo pēc tā uzlaišanas kosmosā (+ video) 5
Canon izlaiž jaunu daudzfunkciju ierīci ar interneta pieslēgumu – PIXMA MG4150 1
Ir publiskots saraksts ar sliktākām datoru parolēm 7
store+find – Elektronisko dokumentu pārvaldības rīks – radīts priekš MVU 2
Panasonic prezentē plānās digitālās fotokameras LUMIX 3
Bezmaksas M4 Open WiFi apmaiņā pret reklāmu skatīšanos 8
Izpletņlecējs no Hotel Latvija jumta ar Gopro Hero kameru uz galvas 13
Situācija sekojoša:
Vakar izslēdzēs dators, un tagad slēdzot to iekšā viņš rāda šādu ziņu:
Windows failed to start. A recent hardware or software change might be the couse. To fix the problem:
1. Insert your Windows installation disc and restart your computer.
2. Choose your language settings, and then click "Next."
3. Click "Repair your sopmputer."
If you do not have this disc, contact your system administrator or computer manufacturer for assistance.
File: \Windows\system32\winload.exe
status: 0xc000000f
Info: This selected entry could not be loaded because the application is missing or corrupt.
Disks protams man nav. Bet vai ir jēga man novilkt tagad kādu Windows Vista un pašam to darīt, vai arī labāk nest uz garantiju.
Problēma ar garantiju tā ka man jāgaida, ja pac tio darīšu, vai tādā gadījumā garantija uzreiz nezūd, jo ir palicis vēl 7 mēneši. (jūtu tā pat šajos mēnešos būs vēlreiz noteikti vajadzīga garantija)
Aptuveni pirms 4 mēnešiem jau biju garantija, tad man mainīja cieto disku, pēc tam arī sākās visādi gļuki, līdz tam kas tagad arī notika, visu laiku bija dāžādām programmām not responding un vienkārši dators ļoti bieži kārās.
Vēlviena problēma, ir pagājis 1 gads un 5 mēneši, un baterija tur aptuveni 15 - 20 minūtes ar pilnu uzlādi, vai tas ir normāli.
Dators ir HP (tas pats izslavētais kuru pirms pusotra gada varēja dabūt swedbanka), baterijas problēmas ir vēl diviem draugiem ar šiem datoriem.
Ko jūs varat ieteikt, piemēram ja es pats pārinstalēju, tad vienīgias kas man interesē ir (vai arī ņemu to repair) 32 un 64 bit versija, kāda atšķirība un kā es varu zināt kuru man vajag.
Ceru ka visu saprotopši izklāsitiju un varbūt kāds var kko ieteikt darīt.
+ Vai būs iespējams atgūt datus?
Paldies
Es atvainojos, bet atkal pēc ievadīta nosaukuma netīšām nospiedu enter. :D
Tagad ir viss teksts!
Sameklē Vistas disku (tādu, kāda versija tev uzinstalēta) un repairo sistēmu.
Ja nav un neproti - serviss.
Tikai - uz sačakarēta softa problēmām garantija neattiecas, tikai uz dzelžu defektiem (kaut gan šoreiz nav izslēgts arī HDD defekts).
Ā, tātad ja es repairošu pa jaunu un man nestrādās ,tad pie vainas HDD un kompis uz garantiju. Ja strādās tad viss bumbās, bet ja notiks kautkas vēlāk, vai viņi nevarēš piečakarēties pei tā ka es esmu čakarējis to OS pats un vēlpietam (visticamāk) ar nelicenzētu disku.
Kā ir ar bateriju, vai garantija uz to attiecas, vai tur kko var runāt?
Nu, ja pēc repairošanas nestrādās, tas vēl nenozīmē, ka HDD beigts. "Kārtīgi" sačakarētu sistēmu var arī neizlabot - īpaši, ja ar zināšanām un prasmi ir kā ir :D.
Vispār tam, ka pats ko instalē, ar garantiju nav sakara, bet gadās firmas, kuras piekasās - kā paveicas. Nav svarīgi, ar kādas izcelsmes disku mēģini repairot vai pārinstalēt - ja uz keisa uzlīme un izmantots tas key - viss ir legāli.
Ar bateriju būs pagrūti. Iesējams, nepareiza ekspluatācija novedusi pie ātra gala - ja nebūs kāds acīmredzams ražošanas defekts, neko nepierādīsi.
Widows instalēja iepriekšējās garantijas laikā viņi, tā kā ar to tad problēma nebūtu!
Par bateriju ir tā, ka man zināmiem trīs draugiem tāda pati problēma, vairāk citiem nemaz šos datorus nezinu kam ir! Tā kā nedomāju ka visi nepareizi eksploatē un kas skaitās nepareiza eksplotācija?!
Es lādēju tikai tad kad baterija ir izlādējusies, respektīvi, kad viņš ziņo kad tulīt slēgsies arā, pēc tam attiecīgi kad uzlādēta atvienoju no strāvas! Tagad jau vairs turu tikai pie vada.
No kā sistēma var tā kārtīgi pēkšņi sačakarēties? :D
serviss