store+find – Elektronisko dokumentu pārvaldības rīks – radīts priekš MVU 2
Panasonic prezentē plānās digitālās fotokameras LUMIX 3
Microsoft atbalsta vispasaules Drošāka interneta dienu 3
Bezmaksas M4 Open WiFi apmaiņā pret reklāmu skatīšanos 8
Izpletņlecējs no Hotel Latvija jumta ar Gopro Hero kameru uz galvas 13
Protests pret ACTA 13. februārī 15
Aizvadīts pirmais „mākoņu” tehnoloģiju seminārs uzņēmējiem 2
Samsung prezentē nākamās paaudzes lielformāta ekrānus 1
“Tele2” aicina uzstādīt pasaules rekordu par garāko telefonsarunu 6
Ir publiskots saraksts ar sliktākām datoru parolēm 6
Drošāka interneta dienā bērnus un jauniešus aicinās kritiski izvērtēt interneta saturu 4
Panasonic nāk klajā ar jaunu fotoaparātu DMC-3D1 ar diviem objektīviem 7
LG Electronics CINEMA 3D ekrāns – tagad tikai 1 mm plānā ietvarā 3
Sveiki visiem!
Man ir tāda problēma, ka klaviatūra Logitech (model name-> Y-BL49) ir pārstājusi strādāt. Kādu pusotru gadu viss gāja pilnīgi perfekti, bet tad kādu dienu vispār nereaģē. Ja tas kaut ko izsaka, tad klaviatūras vada galā ir usb savienojums (piedodiet, ja kaut ko ne tā pateicu jo ar datoriem esmu uz "Jūs"...bet gan jau sapratāt :) ). Tagad man ir jauns dators un gribu šo klaviatūru izmantot arī uz jaunā datora, bet arī šeit viņa nestrādā. Neesmu tik gudrs, lai šo problēmu spētu atrisināt vienatnē, tāpec griezos pēc padoma šeit :) kaut ko esmu dzirdējis par draiveriem, bet neko nezinu, kur un kā viņus atrast. Māte Google man nepalīdzēja :( (nemāku atraast un nav tās saprašanas par to kas jāmeklē). Ja nu tiešām kāds labs cilvēks varētu dot kādas norādes ko darīt. Par atlīdzību dodu patiesu pateicību un pašam apziņa, ka izdarījis labu citam :)
Respect Jums,
Dāvis
pats jau pateici ka vinja nestraadaa, taatad jaaperk jauna. Tur daudz variantu nav, kaa jau #1 piemineeja.
grisha2 rakstīja:
pats jau pateici ka vinja nestraadaa, taatad jaaperk jauna. Tur daudz variantu nav, kaa jau #1 piemineeja.
paldies par viedokli, tomeer jaasaka, ka tas ir peedeejaa laika "izcilaakais" komentaars kaadu naacies lasiit. tas, ka kaut kas nestraadaa nenoziimee, ka to nevar labot. tev neies masiina un vaina buus motoraa, tu tak nepirksi jaunu motoru?? :D:D:D:D vnk izcils domu gaajiens. lai vai vaa, teema sleegta
...ar datoriem esmu uz "Jūs"...
Tas ir labi redzams. Tavai zināšanai - ir lietas, kuras nevar (vai nav jēgas) labot. Ja arī kāds mēģinātu klaviatūru remontēt (servisos to nedara), tas noteikti maksātu vairāk, kā jaunas iegāde :D.
#3 Par mašīnu un motoru - F1 formulām kad motors sabojājas, vai pat ir aizdomas, ka varētu neizturēt sacensības, tieši tā arī tiek darīts - tiek likts iekšā jauns motors.
Viss atkarīgs no tā, cik kritiski Tavu biznesu vai mājsaimniecību ietekmē šīs konkrētās klaviatūras nestrādāšana:
a) ir vēl garantija - pieprasi nomainīt (diez vai 2 gadi būs)
b) baigi vajag un uzreiz - pērc jaunu,
c) vari pagaidīt un ir zelta rokas - salabo pats,
d) vari pagaidīt un ir neierobežoti naudas resursi (sk #4) - sameklē servisu, kas salabos.
Klaviatūras darbināšanai nevajag nekādu īpašu draiveri instalēt.
Jau jau Tev viņa vairs nestrādā ne pie vecā datora, kur nekas nav ticis mainīts, nevienā USB pieslēgvietā iesprausta, ne arī pie jaunā datora, tad varbūt, samierinies - tā ir sabojājusies un ir nododama Tavam tuvākajam bīstamo atkritumu savācējam.
Protams, var jau arī būt, ka abiem datoriem visi USB porti ir bojāti. Tāpēc, ja ir iespēja, aizņemies kaut kur tiešām strādājošu klaviatūru un pamēģini pieslēgt saviem datoriem, lai pārliecinātos.