Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana

Forums

Ieskaties

Raksti

Datuve.lv video

Dekoderu slēptā informācija!

Ievietoja: sherloks @ 2010.03.22 16:56  

Vēlos uzzināt kur ir rakstīta visa informācija par  TV dekoderiem.
Kaut kur dzirdēju ka esot tāda mājaslapa, bet nespēju caur gogoli atrast...

Tur esot daudz vairāk paskaidrots kas un kā pa tiem dekoderiem, piem., ka bezmaksas kanāli tikai šobrīd esot 5, un pēc kāda laika pat ar dekoderiem nerādīs vius 5 bezmaksa kanālus bet tikai 2 vai 3...

Un vel tur bija daudzi interesanti fakti, ko reklāmās nesaka, un kas l-telecom lapā nav rakstīti...

Un es nevaru veljoprojām aptvert to ka man ja mājaš ir 4 televizori (1 virtuvē, 1 vecākiem guļamistābā, 1 man guļamistabā, 1 visistabā) tad amn jāizteŗē
4 x 45ls = pie 200 ls tikai par sūda dekoderiem, un katru mēnesi par katru teļuku klāt 3,5ls jāmaksā...

Un vēl lai tā labā kvalitāte būtu man ir jamēt āra  visi vecie televizori kuri ir ļoti labā stāvoklī un ļoti labi rāda, tā vietā jāpērk jaunie plakanie, kaut kāds ārprāts...

Kāda velna pēc, ja līdz šim man nebija ne santīms jāmaksā!?!?!?!

Komentāri:

#1 cthulhu_awake @ 2010.03.22 17:01

augstaak sarakstiits daudz glupiibu...

#2 rumis @ 2010.03.22 17:04

Eksistē karšu spliteri - maksā par vienu pieslēgumu (TV), bet sadali signālu kaut uz pieciem TV, tiesa, šamo cena ir ap 100 ls, bet alternatīvā labuma esamību vari noteikt tikai tu pats. Pagaidām tas ir legāli, bet ar laiku nebūs - domāju ltc cīnīsies.

"Un vel tur bija daudzi interesanti fakti, ko reklāmās nesaka, un kas l-telecom lapā nav rakstīti"

Viss ir rakstīts tajā pašā ltc lapā - forumā.

"tā vietā jāpērk jaunie plakanie"

Nē, nekas nav jāpēk, tas pats 4:3 vien turpina būt, jo esam ļoti atpalikusi no Rietumeiropas.:)

"Kāda velna pēc, ja līdz šim man nebija ne santīms jāmaksā!?"

Arī tagad nav jāmaksā, tikai vaig jaunu uztvērēju - jaunajiem TV tāds jau būs pēc noklusējuma.

Vai ir kādi pamatoti argumenti, kas neož pēc konkurentu reklāmas?

#3 jurro @ 2010.03.22 17:21

#2:  1. Karšu splitteri - no dekodera jau nāk tikai viens signāls - sadalīt, protams, vari, bet visiem rādīs vienu programmu..
2. Jauni nav jāpērk, jo arī uz 4:3 var skatīties 16:9 bildi.
16:9 un stereo skaņu LTV sāks raidīt tuvākajās nedēļās(daļēji), TV 3 to jau daļēji dara, tā kā domāju, gada laikā viss būs 16:9 un stereo.
#sherloks  : jāmaksā tikai par maksas programmām, tiesa, TV 3 ļoti cenšas panākt, lai kļūtu par maksas kanālu, vai izdosies, nezinu.

#4 sherloks @ 2010.03.22 17:26

Pastāsti vairāk par tiem spliteriem, kas un kā?

Kur tas spliters pievienojas?

Un kā no tā aiziet tālaķ signaļs uz TV?

U vai TV tie kanāli parādīsies tā pat kā no kabeļpieslēguma vai no parastas antēnas pieslēguma?

"Vai ir kādi pamatoti argumenti, kas neož pēc konkurentu reklāmas?"
bik neiebraucu jautājumu?

#5 rumis @ 2010.03.22 17:27

Card Spliteri sadala karti nevis dekoderi. Nevaru to 100% apgalvot, jo man tāda nav, bet ja sadalītu dekoderi, tad no tā nebūtu NEKĀDA jēga -- nebūtu jēga tādus spliterus ražot.

p.s. #4 Ieliec karti spliterā, spliters noūta kkadu info uz citām bezvadu kartēm, kas liekas citos dekoderos.

#6 sherloks @ 2010.03.22 17:38

tas nozīmē ka tā pat vajag dekoderu katram TV?

#7 jurro @ 2010.03.22 17:46

Nu bet protams, ka katram savu, ja nav mūsdienīgs televizors. Ņemot vērā, ka tūdaļ jau arī Latvijas programmas būs 16:9 un ar stereo skaņu - viela pārdomām.

#8 Vecais @ 2010.03.22 18:39

Kapēc 4 x 45 Ls? Man sanāk 4 x 35 Ls,pa veseliem 40 Ls mazāk!
Tev jau neviens nespiež pirkt,gribi skaties,gribi nē.
Un ja nav antīks teļuks,tad nav vajadzīgs jaunu pirkt.

#9 edde @ 2010.03.22 20:56

http://www.pult.lv/index.php?productID=3487 Nu kautko šadu vajag!