Windows xp bieži sastingst pie ielādes. 1
Monitors sāk "izdegt", bet cik vēl palicis? 7
LAN rāda atrastu savienoju tikai kamēr viens no datoriem restartējas 5
programmu pirksana vai jauns PC 59
DV6420EN bojāts uz pārdošanu. 3
pardodu subvuferi un pastiprinataju 6
“Tele2” aicina uzstādīt pasaules rekordu par garāko telefonsarunu 4
Drošāka interneta dienā bērnus un jauniešus aicinās kritiski izvērtēt interneta saturu 3
Protests pret ACTA 13. februārī 11
Panasonic nāk klajā ar jaunu fotoaparātu DMC-3D1 ar diviem objektīviem 7
LG Electronics CINEMA 3D ekrāns – tagad tikai 1 mm plānā ietvarā 3
Failu uzglabāšanas serveri masveidā slēdz pakalpojumus pēc Megaupload īpašnieku arestiem 16
Konica Minolta piedāvā programmatūru Apple mobilo iekārtu pievienošanai pie tās printeriem 2
Deutsche Telekom un Lattelecom veido jaunu telekomunikāciju maršrutu starp Rietumeiropu un Krieviju 1
Nākotnē norēķinos mobilie telefoni aizstās kredītkartes 4
Jauna brīvība – drukāšana kustībā. 1
„Exigen Services Latvia” kāpina produktivitāti un aktīvi darbojas ārējā tirgū 1
Samsung izstādē Integrated Systems Europe 2012 prezentē nākamās paaudzes lielformāta ekrānus 1
LG Electronics un Hitachi vadīs kopuzņēmumu ūdens apstrādes jomā 2
Lieta tāda, ka kaimiņi palūdza apskatīt datoru, jo tas nedarbojas. Aizgāju apskatīt - ieslēdzot datoru tas pīkst ar intervālu starp pīkstieniem pussekunde. Tā kādi 8 pīkstieni un dators izslēdas. Kur varētu būt vaina? Itkā nodegusi mātene vai videokarte. Dators izskatās 3 -4 gadus vecs.
Nevis nejēdzu, bet nav bijusi saskaršanās ar šāda veida problēmu. Pirms apskates bija doma, ka varbūt problēmas ar programmatūru, dzelžos īsti specs neesmu. Tad jau tā arī teikšu, lai šauj pie meistara.
apskaties kāda mātene, kāds BIOS, un apskaties beep code... ja tas viss tev kaut ko izskata...
vēl lieta tāda, ka monitors pats neieslēdzas. ir pie strāvas un tikai rāda, ka nav signāla
monitors kā parasti, ja nav savienojuma ar datoru, tad rāda to mazo ekrānu - no signal
Man pikstēja kad bija vaina procesoram , nu problēma bija maza - termopasta bija veca , vajadzeja mainiit .
8 beeps Video memory error. The BIOS cannot write to the frame buffer memory on the video card. Avots
tos beep skaitļus lasīju, labi, paldies par atbildēm, tad jau teikšu,lai sauc meistaru, jo pats varētu palīdzēt ar programmatūru. paldies visiem!
#8 man liekas ka ja ir veca termopasta tad bija 2 īsi un 3 gari pīkstieni.
ja man nav taisnība tad lūdzu pielabo.
#11: Pirmo reizi dzirdu, ka kompis pīkst, ja ir veca termopasta 8|, bet laiki mainās :D
m
baigie speci, man nav ko teikt, :shock: katram biosam ir savi pīkstienu kodi. 8 pīkstieni vai pīkstienu kods nr.8, neesu dzirdējis par kodu ar 8 pīkstieniem....
Jāmaina videokarte - 99%.
vēl lieta tāda, ka monitors pats neieslēdzas. ir pie strāvas un tikai rāda, ka nav signāla
Nevis neieslēdzas, bet nesaņem bildi no videokartes - speciālisti, bļin.
#Asmodeus: Vēl viens specs:D. Apskaties AMI Beep Codes - ja tam kaimiņam ir AMI BIOSs - viss skaidrs.
Termopasta klust veca un vairs nedzese proci , un procis sakarsa 2 x vairak ka parasti un saka nenormali piksteet . ja jums ta nav bijis tas nenozime ka tas taa nav .
#17, aizver muti!
pirmkaart termopasta NEKO NEDZESEE,
otrkaart GANDRIIZ visiem bios par procesora paarkarsjanu signalizee ar signaalu, kursj atgaadina aatraas paliidziibas tauri - augsts, zems, augsts, zems un taa bez paartraukuma...
tresjkaart - procesors NEPIIKST
vienmeer esmu uzdevis jautaajumu - kaalab pilniigi mudaki baarsta internetaa savus padomus?...
deelza rakstīja:
#8 man liekas ka ja ir veca termopasta tad bija 2 īsi un 3 gari pīkstieni.
A kā pīkst kad daudz putekļi sakrājušies? Vai pīkstēšanas viežums ir atkarīgs no putekļu daudzuma jeb svara?
;)
#22: Kopš kura laika nevar ? Protams, var tikai pēdējo un vai nu nomainīt tekstu, vai salikt, piemēram ........
#21 pīkstienu garums un secīgais īsums ir atkarīgs tikai un vienīgi no putekļu kubatūras.
bālģīmis ir runājis...
es mīlu Datuvi,te viens pa otru gudrāki,turklāt neaizmirstam,ka ir vasara un kāds kukainis var būt ielīdis jūsi sistēmblokā,nabags iesprūdis kaut kur un pīkst:)
Stāsts iz dzīves: sāka pīkstēt nesen no Vācijas atdzītā VW Passat priekšējais panelis, rūpīgi pārmeklējot, pie vainas tiešām bija pele, kurai bija beigušies bardačokā sen aizmirstā čīzburgera krājumi :D
Izrau pīkstuli.... Un nepīkstēs... Bet intresanti kapēc kaimiņš sauc tevi nevis meistaru? Tu tak pats neko nejēdz...
Saki lai nes uz remontu un visss.