Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana

Forums

Ieskaties

Raksti

Datuve.lv video
Datuve.lv on Facebook

Iztīriju skapi - dažādas mantas uz tirgošanu!!

Ievietoja: j@nis @ 2010.07.28 23:13   Iesaki Draugiem

Laba diena!

Viss zemāk redzamais ir nācis no mana skapja - saudzīgi glabāts nebaltai dienai, bet ja nu kādam ir interese - pa nedēļas nogali būšu Purvciemā(Dzelzavas/Stirnu stūris) dodiet ziņu uz PZ un sarunāsim kas un kā!

Sludinājuma oriģināls ar bildēm stāv citā ar datoriem saistītā forumā - uzrakstiet PZ un nosūtīšu jums linku!

Ja cenas mantām abos forumos atšķirās, tad par īsto uzskatīt zemāko!

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

1. 3com ejoša pci tīkla karte no manas vecās kastes! Ls 1

2. A4 Tech ausis ar mikrafonu..var teikt, kā jaunas! Pirku skaipošanai, bet ātri vien apnika tā padarīšana! Ls 2

3. 7" foto rāmis ar jpg, mp3 un avi failu atbalstu un citām labām fīčām! Kastē ar pulti, tīkla barokli un manuāliem! Praktiski jauns un labi saglabājies Ls 17

4. Sweex 0.3Mpix webkams, tāpat kā ausis pirkts skaipošanai, bet tā arī nepavilkos uz to pasākumu! Ls 3

5. Mans pirmais pārnēsājamais mūzikas atskaņotājs :) Philips kasešnieks ar radio ar austiņām un jostas klipsi. Cik zinu - skaļuma regulētājs iestrēdzis uz skaļāko, un nav iespējams pagriezt klusāk - pārējais it kā strādā! Ls 3

6. Universālais aaa, aa, c, d un 9v nicd/nimh akumulatoru lādējamais. Izmantots reāli 2-3 reizes, līdz sapratu, ka man neko vairāk par aa un aaa nevajag! Ls 3

7. Msi atmiņas karšu+sim lasītājs. Darbojās labi, līdz usb vads atnāca vaļā(ticu, ka prasmīgs cilvēks var to vadu nomainīt!). Ls 1

8. Sony MS ProDuo atmniņas kartes usb adapteris+2 gb karte bonusā(karte pāris reizes gļukoja - nemāku spriest kas bij pie vainas). Ls 1

9. "Zippo" veidīgās šķiltavas. Jaunas un iepakojumā - atceļojušas no Vācijas kā suvenīrs. Ls 1

10. Shark pasīvais subvūfers(gribēju likt mašīnā, bet sapratu, ka man no tā nav nekādas sajēgas)! Rakstumlielumi zinātājiem: 10", 4 omi, 800 vati! Ls 17

11. Epson Stylus c42/43 krāsainā tinte. Jauna un neatvērtā iepakojumā! Ls 1

12. Nokia CA101 datu kabelis microusb-usb. Praktiski jauns un neizmantots. Ls 3

13. PYRO 1394DV pci>>>firewire karte laptopam. Jauna un ar visiem papīriem/diskiem! Ātrākai datu pārraidei no video kamerām! Ls 5

14. Dockers 47` izmēra zandeles..aktīvām pastaigām svaigā gaisā! Kvalitatīvas ādas un tekstila kombinācija. Krāsa - bēšīga, ar melniem un oranžiem akcentiem. Bieza, profilēta zole. Jaunas, iemēģinātas 1x, bet manām "pleznām" par lielu :( Ls 17

15. Katra datorista draudzenes sapnis - kvalitatīva, smuka un erotiska vakara veļa - smilškrāsas 36-38 izmēra NO TABU korseškleita! Jauna, šipota no anglijas, bet netrāpīju ar draudzenes drēbju izmēru!  Ls 17

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Tas pašlaik viss - ja ir interese, dodiet ziņu uz PZ(norādot savu mob.tel.numuru) - tālāk sarunāsim, kas un kā!

Par piegādi:
Optimālais preču savākšanas laiks un vieta: piektdienas vakari TC ORIGO pie RIMI kasēm
Nedēļas nogalēs parasti esmu Rīgā/Purvciemā/Dzelzavas-Stirnu stūris, kur lielais RIMI.
Ja ir vēlme tikties citā laikā un vietā, lūgšu apmaksāt sabiedriskā transporta izdevumus!
Iespējama arī piegāde ar LP pēcmaksas paciņas izskatā - sūtīšana(~2 Ls) tad arī uz jūsu rēķina!

Komentāri:

#1 Atraudzis @ 2010.07.31 01:34

Es gribesu tas Zippo skiltavas nopirkt.
no kurienes tu esi?

#2 Atraudzis @ 2010.07.31 01:38

atsuti to linku kur var paskatities?
a un vell to nokias usb nemsu .