Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana

Forums

Ieskaties

Raksti

Datuve.lv video
Datuve.lv on Facebook

nebūšanas ar pdf, paliidziet JEEL

Ievietoja: resnais_putns @ 2010.07.29 12:10   Iesaki Draugiem

Sveicinaati datuvieshi!

Printeris: Canon LaserShot LBP-1120
PDF: adobe Reader 9.1

Probleema : taatad drukas probleemas, kad ver valjaa no e-pasta pdf failus un spiezh open tad nevar izdrukaat, gan firefox, gan explorer nokrashojaas. Ar save veel kaadu reizi var ko izmudjiit saglabaajot pdf uz datora cietaa diska. Shis, ka vienmeer jaasaglabaa uz datora ir ljoti kaitinoshi, vajadzeetu panaakt, ka viss notiek ar open.
Un vienmeer nebuushanas ir ar pdf, internetbanku reekjini utt.

Luudzu paliidzat!

Ieteikumus sniedz tikai tie, kas ar sho ir saskaarushies un zin sakariigu risinaajumu.
Paldies.

Komentāri:

#1 Zilcis @ 2010.07.29 12:26

Atinstalē adobi un uzliec kādu zemāku versiju.

#2 Lielkuilis @ 2010.07.29 12:33

#1 Bet kāpēc ne jaunāko 9.3.3, kur varētu būt novērsta iespējamā problēma?

#3 resnais_putns @ 2010.07.29 13:31

nu tad apreģeļitis kuru likt, negribaas pie$muceet datoru tik ljoti..

#4 karuuzo @ 2010.07.29 14:40

Klasiskā vaina, izlaiž kaut ko jaunu, kas ievieš kaut ko jaunu un beigās nekas labs nesanāk. Visticamāk ka ir instalētas visas versijas pēc kārtas (update), kamēr kāda jaunākā versija sakonfliktēja ar kādas vecākās versijas parametriem. Pirmā doma, kas nāk prātā, nones Adobe (ja kas, tomēr baigā kaka) un uzlikt kādu vieglo readeri, piem., FoxIt. Ja tas apmierina, aizmirstam par Adobes brīnumu un dzīvojam laimīgi. Ja tomēr citi readeri netiek galā, jāuztaisa revīzija kompī. Piem., Symantec WinDoctor (salīdzinoši veca, bet laba utilīta), tad mēģini instalēt no jauna.

m

#5 resnais_putns @ 2010.07.29 18:05

#4 paldies. Njaa ieteikums nebija slikts. Tikai shitaajam kompim Reader 9,1 bija likta uzreiz peec paarinstalaacijas.

Paarliku uz 9,3 un nonjeemu DEP ( data excute prevention), kas shoreiz paliidzeeja, dalja probleemas atkrita.
Tiem, kas sho topiku veelas izmantot savaas interesees DEP atsleegshana bija pie vainas.
Paldies visiem, topiku var sleegt.

#6 links @ 2010.07.29 21:56

Es arī esmu no tiem, kas lieto un atbalsta Foxit.

#7 KaNeiet @ 2010.07.30 00:39

Spiest Open SaveAs vietā ir principā nepareizi - un ne tikai pdf.

Iemesli vairāki, bet tiem, kam nepielec, tāpt skaidrot lieki - lai tak tiek darbs servisiem.

#8 resnais_putns @ 2010.07.30 07:31

#7 es zinu, ka tas nav pareizi, bet ko var dariit, ka boss ir taa ieradinaajies spiest un grib par katru cenu, lai vinjam taa darot viss sanaak.

Iemesls vareetu buut kautvai tas, ka aizkakaa temp mapi. Ar save - pats saglabaaju, pats peec tam aizvaacu, un faila nosaukums arii ir normaals.