Win Vista neatrod wireless tīklu 12
1 modems - internets uz 2 datoriem! 4
Kur var atrast Samsung digitālās kameras video draiveri? 2
Kā saglabāt caur Outlook izsūtītās vēstules inboksā. 5
pardodu matesplati Soltek SL-75DRV2 6
Lūsis atsakās rakstīt diskus 2
Tuvojas veleshanas, par ko balsot? 50
Izpārdošana. 22
labākais noteikšanas tūlis hdd problēmās 3
Paulapro.lv - drošākais IT veikals
Lattelecom.lv- lētākā pāreja uz Ciparu TV
Router.lv - Mikrotik maršutētāji
Kurzemniekiem reģionālās ziņas
2000MB bezmaksas LV failu sharings
Poga.lv - lielākais foto portāls Latvijā
HP paziņo par PhotoSmart printeri ar Android operētājsistēmu 1
Samsung paziņo par Cortex A9 divu kodolu mobilo procesoru 3
LG Optimus 7: pirmais oficiālais viedtelefons uz Windows Phone 7 bāzes 5
Ping jau savācis miljonu lietotāju 6
Britu veikali jau pārdod kosmētiku no virtuāliem spoguļiem 4
Iznāk Google Chrome sestā versija 12
Huawei piedāvā budžeta viedtelefonu Ideos U8150 3
Iznākusi Firefox 4 ceturtā beta-versija 14
Tīmeklī parādās IE 9 Beta ekrānuzņēmums 29
Iespējams, drīz uz klēpjdatoriem vairs nebūs AMD uzlīmju 13
Apple prezentē jauno iPod Touch 7
IFA izstādē Acer prezentēs Acer Revo RL100 galddatoru 4
Motorola Defy: izturīgais viedtelefons ar Android vadības 5
Motorola oficiāli izsludina Milestone 2 viedtelefonu Eiropai 7
Iesaki Draugiem
Nospiežot vairākas klaviatūras pogas reiezē dators sāk pīkstēt un nobloķējas pogas, un tajā brīdī nestrādā neviena no nospiestajām pogām. tas ir ļoti traucējoš spēlējot spēles divatā. Kā to var atslēgt? Man ir Xp sp2
vins nospiez savai masinae gazi un pa labi otrs gazi un pa kreisi un abas iet taisni. tada ta problema
1) Ar XP SP2 nevajag lepoties - to vajag nomainīt uz SP3.
2) Neko neesi pastāstījis kāda tieši ir klaviatūra - varbūt kādus 15 gadus veca?
Atceros, senākos laikos (varbūt ne gluži 15, bet 13 gadus atpakaļ gan) reiz bija līdzīga problēma ar konkrētu klaviatūru, ka Motoracer spēlē nevarēja vienlaicīgi spiest 3 pogas - bet tas bija svarīgi (Vajadzēja gāzēt, stūrēt un vēl celt priekšējo ratu gaisā, lai dabūtu labāku uzrāvienu.)
klaviatura ir 2mēnešus veca ražota ķīna firma ir acme. Kā var izslēgt stick keys?
nezinu kā tas varētu attiekties uz Olimpusā pirkto ACME klaviatūru, bet RTFM nozīmē Read The Fucking Manual
Nu RTFM šoreiz nez vai līdzēs, bet par Googli gan derētu atcerēties "How to turn of sticky keys".
vienk. pievieno veelvienu klavieri! :D un katrs uz savas! man kompim ir bezvadu pele (bluetooth) un ja gadiijumaa speeleejot kaadu speeli nomirst baterejas tad lai nav jaamaina baterejas man staav visu laiku piesleegta parastaa pele tad pakjeru to un nomainu baterejas tad kad ir briivaaks briidis! (vienk bezvadniece ir eertaaka par to otru tapeec man divas!)
Nospiežu mašīnā vienlaicīgi gāzi, sajūgu un bremzes, grozu stūri - motors šausmīgi rūc, bet uz priekšu neiet. Kā to var atslēgt ?
Nu nav paredzēts klaviatūrai spaidīt pogas kā patīk - spēlē noteikti ir nodefinētas kombinācijas, vai pats vari nodefinēt un tā tam arī būs būt
Hmmm, divi pie vienas klaviatūras un reizē darbojaties ? Nu, nu :D :D :D .