Windows xp bieži sastingst pie ielādes. 1
Monitors sāk "izdegt", bet cik vēl palicis? 7
LAN rāda atrastu savienoju tikai kamēr viens no datoriem restartējas 5
programmu pirksana vai jauns PC 59
DV6420EN bojāts uz pārdošanu. 3
pardodu subvuferi un pastiprinataju 6
“Tele2” aicina uzstādīt pasaules rekordu par garāko telefonsarunu 4
Drošāka interneta dienā bērnus un jauniešus aicinās kritiski izvērtēt interneta saturu 3
Protests pret ACTA 13. februārī 11
Panasonic nāk klajā ar jaunu fotoaparātu DMC-3D1 ar diviem objektīviem 7
LG Electronics CINEMA 3D ekrāns – tagad tikai 1 mm plānā ietvarā 3
Failu uzglabāšanas serveri masveidā slēdz pakalpojumus pēc Megaupload īpašnieku arestiem 16
Konica Minolta piedāvā programmatūru Apple mobilo iekārtu pievienošanai pie tās printeriem 2
Deutsche Telekom un Lattelecom veido jaunu telekomunikāciju maršrutu starp Rietumeiropu un Krieviju 1
Nākotnē norēķinos mobilie telefoni aizstās kredītkartes 4
Jauna brīvība – drukāšana kustībā. 1
„Exigen Services Latvia” kāpina produktivitāti un aktīvi darbojas ārējā tirgū 1
Samsung izstādē Integrated Systems Europe 2012 prezentē nākamās paaudzes lielformāta ekrānus 1
LG Electronics un Hitachi vadīs kopuzņēmumu ūdens apstrādes jomā 2
Sveicināti! Varbūt kāds var palīdzēt! Internets atslēdzas, tad,kad modēms ir pievienots USB pagarinātājam, atslēdzas bieži! Tad,kad modems pievienots pa taisno pie datora, nekas tamlīdzīgs nenotiek, tikai tad ir EDGE, nevis 3G. 3G ir tikai ar pagarinātāju
Tas ir jau otrs pagarinātājs, abiem viena un tā pati problēma? Tad kāds vajadzīgs,lai būtu ok?
cik garsj pagarinataajs?
ja nav virs 3 metri, njem ekraneeto usb kabeli. ja tas tev neko neizsaka - jo resnaaks un daargaaks, jo labaak :>
Pagarinātājs norij miliampērus, modēmam nepietiek. Atbrīvojies no pagarinātāja un viss.
Man ta bija, man bija USB 1.1 un es nopirku USB 2.0 cipa labaaks pa 10.00 Ls un nemet nemaz aaraa
Nesaprotu , kādēļ jamie vandās 10 lapas uz atpakaļ , un tur vēl kautko posto iekšā?
Nu ja kautko sakarīgu postotu tad jā, bet nu šitas bij dauņu valodā. Tādi kropļi būs spožā Latvijas nākotne, lasīt neprot, rakstīt neprot, streb Cēsu un Aldara suslas un "tusojas". Neiznēsatie puspisteņi blyad
Atbildi jau pate kate pateica-slikts pagarinātājs.