pardodu matesplati Soltek SL-75DRV2 5
Lūsis atsakās rakstīt diskus 2
1 modems - internets uz 2 datoriem! 1
Tuvojas veleshanas, par ko balsot? 50
Kur var atrast Samsung digitālās kameras video draiveri? 1
Izpārdošana. 22
Kā saglabāt caur Outlook izsūtītās vēstules inboksā. 4
labākais noteikšanas tūlis hdd problēmās 3
Win Vista neatrod wireless tīklu 10
Paulapro.lv - drošākais IT veikals
Lattelecom.lv- lētākā pāreja uz Ciparu TV
Router.lv - Mikrotik maršutētāji
Kurzemniekiem reģionālās ziņas
2000MB bezmaksas LV failu sharings
Samsung paziņo par Cortex A9 divu kodolu mobilo procesoru 1
LG Optimus 7: pirmais oficiālais viedtelefons uz Windows Phone 7 bāzes 4
Ping jau savācis miljonu lietotāju 6
Britu veikali jau pārdod kosmētiku no virtuāliem spoguļiem 4
Iznāk Google Chrome sestā versija 12
Huawei piedāvā budžeta viedtelefonu Ideos U8150 3
Iznākusi Firefox 4 ceturtā beta-versija 14
Tīmeklī parādās IE 9 Beta ekrānuzņēmums 29
Iespējams, drīz uz klēpjdatoriem vairs nebūs AMD uzlīmju 13
Apple prezentē jauno iPod Touch 7
IFA izstādē Acer prezentēs Acer Revo RL100 galddatoru 4
Motorola Defy: izturīgais viedtelefons ar Android vadības 5
Motorola oficiāli izsludina Milestone 2 viedtelefonu Eiropai 7
Iesaki Draugiem
Sveiki!
Man jautaajums par termopastas tīrīšanu no cpu un kūlera. Līdz šim vienmēr esmu pastu tīrījis nost ar sausām salvetēm (virtuves dvieli, datora tīrīšanas salvetes etc), taču pieņemu, ka ar spirtu ir labāk.
Cik saprotu, spirtu var iegādāties tikai ar ģimenes ārsta starpniecību, vai pareizi? Un kāds tieši spirts vajadzīgs, cik saportu, ir medicīniskais un vēl kkādi?
Man te paziņas stāsta, ka varot arī ar šņabi, vai tas tiesa? Ja jā, kā lai es atrodu šņabi, kurā ir pēc iespējas mazāk piejaukumu, varbūt ir kāds ko varat ietekt?
Paldies jau iepriekš.
Sveiks, bofh!
Man ļoti žēl, ka nācās tevi atlaist no mana palīga - ramu iepraudēja - amata. Noteikti ir grūti bez darba, niknums grauž, uzbrūc random personām tīmeklī? Starp citu, manai omei vajag kādu, kurš nomaina viņai pamperus un apmazgā kājstarpi - tb, ja nu galīgi nevari atrast darbu, tad PM man.
Meistars.
Paldies, jurro!
Par statiskās strāvas kaitējumu bīstamību esmu informēts. A par tiem piejaukumiem pieminēju, jo uzskatu, ka CPU virsmas tīrīšana ar aveņu garšas šņabi nebūtu tā labākā ideja :). Karo4 es rikšoju uz veikalu pēc degvīna.
Tīri kaut vai ar ABSOLUT Raspberri, vai Preiļu duļķaino - tikai neiztērē pārāk daudz - tie tomēr paredzēti iekšķigai lietošanai :D.
tak aizej uz tuvāko točku un paņem puslitru,nav jau obligāti uz veikalu jāiet,ja paliks kas pāri varēsi iekšķīgi....:)
es tiiru ar logu mazgajamo liidzekli...neredzu iemeslu kapeec man butu jaapeerk snabis prieks tirisanas.Arii tas ka taa pudele nenotureesies liidz nakamai tiiriisanas reizei...:)
triiskaarshais beerzuudens. vairaak gan uztraucies par, piemeeram, radiatora pareizu stiprinaashanu, nevis tiiriishanas liidzeklja molekulu sastaavu un aromaatiem.
Tīri ar jebko, kas šķīdina, arī ar kaut ko 40 grādīgu, ja nav žēl :D - piejaukumi te netraucēs. Par statisko elektrību gan padomā - ka nesanāk pirkt jaunu CPU, vai MB :D.