Windows xp bieži sastingst pie ielādes. 1
Monitors sāk "izdegt", bet cik vēl palicis? 7
LAN rāda atrastu savienoju tikai kamēr viens no datoriem restartējas 5
programmu pirksana vai jauns PC 59
DV6420EN bojāts uz pārdošanu. 3
pardodu subvuferi un pastiprinataju 6
“Tele2” aicina uzstādīt pasaules rekordu par garāko telefonsarunu 4
Drošāka interneta dienā bērnus un jauniešus aicinās kritiski izvērtēt interneta saturu 3
Protests pret ACTA 13. februārī 11
Panasonic nāk klajā ar jaunu fotoaparātu DMC-3D1 ar diviem objektīviem 7
LG Electronics CINEMA 3D ekrāns – tagad tikai 1 mm plānā ietvarā 3
Failu uzglabāšanas serveri masveidā slēdz pakalpojumus pēc Megaupload īpašnieku arestiem 16
Konica Minolta piedāvā programmatūru Apple mobilo iekārtu pievienošanai pie tās printeriem 2
Deutsche Telekom un Lattelecom veido jaunu telekomunikāciju maršrutu starp Rietumeiropu un Krieviju 1
Nākotnē norēķinos mobilie telefoni aizstās kredītkartes 4
Jauna brīvība – drukāšana kustībā. 1
„Exigen Services Latvia” kāpina produktivitāti un aktīvi darbojas ārējā tirgū 1
Samsung izstādē Integrated Systems Europe 2012 prezentē nākamās paaudzes lielformāta ekrānus 1
LG Electronics un Hitachi vadīs kopuzņēmumu ūdens apstrādes jomā 2
Sveiki!
Man jautaajums par termopastas tīrīšanu no cpu un kūlera. Līdz šim vienmēr esmu pastu tīrījis nost ar sausām salvetēm (virtuves dvieli, datora tīrīšanas salvetes etc), taču pieņemu, ka ar spirtu ir labāk.
Cik saprotu, spirtu var iegādāties tikai ar ģimenes ārsta starpniecību, vai pareizi? Un kāds tieši spirts vajadzīgs, cik saportu, ir medicīniskais un vēl kkādi?
Man te paziņas stāsta, ka varot arī ar šņabi, vai tas tiesa? Ja jā, kā lai es atrodu šņabi, kurā ir pēc iespējas mazāk piejaukumu, varbūt ir kāds ko varat ietekt?
Paldies jau iepriekš.
Sveiks, bofh!
Man ļoti žēl, ka nācās tevi atlaist no mana palīga - ramu iepraudēja - amata. Noteikti ir grūti bez darba, niknums grauž, uzbrūc random personām tīmeklī? Starp citu, manai omei vajag kādu, kurš nomaina viņai pamperus un apmazgā kājstarpi - tb, ja nu galīgi nevari atrast darbu, tad PM man.
Meistars.
Paldies, jurro!
Par statiskās strāvas kaitējumu bīstamību esmu informēts. A par tiem piejaukumiem pieminēju, jo uzskatu, ka CPU virsmas tīrīšana ar aveņu garšas šņabi nebūtu tā labākā ideja :). Karo4 es rikšoju uz veikalu pēc degvīna.
Tīri kaut vai ar ABSOLUT Raspberri, vai Preiļu duļķaino - tikai neiztērē pārāk daudz - tie tomēr paredzēti iekšķigai lietošanai :D.
tak aizej uz tuvāko točku un paņem puslitru,nav jau obligāti uz veikalu jāiet,ja paliks kas pāri varēsi iekšķīgi....:)
es tiiru ar logu mazgajamo liidzekli...neredzu iemeslu kapeec man butu jaapeerk snabis prieks tirisanas.Arii tas ka taa pudele nenotureesies liidz nakamai tiiriisanas reizei...:)
triiskaarshais beerzuudens. vairaak gan uztraucies par, piemeeram, radiatora pareizu stiprinaashanu, nevis tiiriishanas liidzeklja molekulu sastaavu un aromaatiem.
Tīri ar jebko, kas šķīdina, arī ar kaut ko 40 grādīgu, ja nav žēl :D - piejaukumi te netraucēs. Par statisko elektrību gan padomā - ka nesanāk pirkt jaunu CPU, vai MB :D.