Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana

Forums

Ieskaties

Raksti

Datuve.lv video
Datuve.lv on Facebook

termopastas tiriisana

Ievietoja: FrankFontaine @ 2010.07.30 12:39   Iesaki Draugiem

Sveiki!

Man jautaajums par termopastas tīrīšanu no cpu un kūlera. Līdz šim vienmēr esmu pastu tīrījis nost ar sausām salvetēm (virtuves dvieli, datora tīrīšanas salvetes etc), taču pieņemu, ka ar spirtu ir labāk.

Cik saprotu, spirtu var iegādāties tikai ar ģimenes ārsta starpniecību, vai pareizi? Un kāds tieši spirts vajadzīgs, cik saportu, ir medicīniskais un vēl kkādi?

Man te paziņas stāsta, ka varot arī ar šņabi, vai tas tiesa? Ja jā, kā lai es atrodu šņabi, kurā ir pēc iespējas mazāk piejaukumu, varbūt ir kāds ko varat ietekt?

Paldies jau iepriekš.

Komentāri:

#1 jurro @ 2010.07.30 12:49

Tīri ar jebko, kas šķīdina, arī ar kaut ko 40 grādīgu, ja nav žēl :D  - piejaukumi te netraucēs. Par statisko elektrību gan padomā - ka nesanāk pirkt jaunu CPU, vai MB :D.

#2 Asmodeus @ 2010.07.30 12:56

kādi tur piejaukumi? nav jau cilvēka organisms

#3 bofh @ 2010.07.30 13:09

Liekas ka daunelis nepareizajā sfērā strādā.

#4 MaigaisMeistars @ 2010.07.30 13:29

Sveiks, bofh!

Man ļoti žēl, ka nācās tevi atlaist no mana palīga - ramu iepraudēja - amata. Noteikti ir grūti bez darba, niknums grauž, uzbrūc random personām tīmeklī? Starp citu, manai omei vajag kādu, kurš nomaina viņai pamperus un apmazgā kājstarpi - tb, ja nu galīgi nevari atrast darbu, tad PM man.

Meistars.

#5 FrankFontaine @ 2010.07.30 13:44

Paldies, jurro!
Par statiskās strāvas kaitējumu bīstamību esmu informēts. A par tiem piejaukumiem pieminēju, jo uzskatu, ka CPU virsmas tīrīšana ar aveņu garšas šņabi nebūtu tā labākā ideja :). Karo4 es rikšoju uz veikalu pēc degvīna.

#6 jurro @ 2010.07.30 14:25

Tīri kaut vai ar ABSOLUT Raspberri, vai Preiļu duļķaino - tikai neiztērē pārāk daudz - tie tomēr paredzēti iekšķigai lietošanai :D.

#7 base7 @ 2010.07.30 16:38

tak aizej uz tuvāko točku un paņem puslitru,nav jau obligāti uz veikalu jāiet,ja paliks kas pāri varēsi iekšķīgi....:)

#8 laus @ 2010.07.30 19:23

es tiiru ar logu mazgajamo liidzekli...neredzu iemeslu kapeec man butu jaapeerk snabis prieks tirisanas.Arii tas ka taa pudele nenotureesies liidz nakamai tiiriisanas reizei...:)

#9 Killercompany @ 2010.07.30 22:03

odekolons ir da best

#10 Recy @ 2010.07.31 02:31

triiskaarshais beerzuudens. vairaak gan uztraucies par, piemeeram, radiatora pareizu stiprinaashanu, nevis tiiriishanas liidzeklja molekulu sastaavu un aromaatiem.