1 modems - internets uz 2 datoriem! 3
Win Vista neatrod wireless tīklu 11
pardodu matesplati Soltek SL-75DRV2 6
Lūsis atsakās rakstīt diskus 2
Tuvojas veleshanas, par ko balsot? 50
Kur var atrast Samsung digitālās kameras video draiveri? 1
Izpārdošana. 22
Kā saglabāt caur Outlook izsūtītās vēstules inboksā. 4
labākais noteikšanas tūlis hdd problēmās 3
Paulapro.lv - drošākais IT veikals
Lattelecom.lv- lētākā pāreja uz Ciparu TV
Router.lv - Mikrotik maršutētāji
Kurzemniekiem reģionālās ziņas
2000MB bezmaksas LV failu sharings
Poga.lv - lielākais foto portāls Latvijā
Samsung paziņo par Cortex A9 divu kodolu mobilo procesoru 2
LG Optimus 7: pirmais oficiālais viedtelefons uz Windows Phone 7 bāzes 4
Ping jau savācis miljonu lietotāju 6
Britu veikali jau pārdod kosmētiku no virtuāliem spoguļiem 4
Iznāk Google Chrome sestā versija 12
Huawei piedāvā budžeta viedtelefonu Ideos U8150 3
Iznākusi Firefox 4 ceturtā beta-versija 14
Tīmeklī parādās IE 9 Beta ekrānuzņēmums 29
Iespējams, drīz uz klēpjdatoriem vairs nebūs AMD uzlīmju 13
Apple prezentē jauno iPod Touch 7
IFA izstādē Acer prezentēs Acer Revo RL100 galddatoru 4
Motorola Defy: izturīgais viedtelefons ar Android vadības 5
Motorola oficiāli izsludina Milestone 2 viedtelefonu Eiropai 7
Iesaki Draugiem
Labdien, es biju iegādājies jaunu video karti, bet izrādījās kad viņai ir pārāk maziņš dzesētājs un skatoties temperatūru viņa sasniedz 66 grādus( man šķiet tas ir daudz :D ). Tāpēc es domāju iegādāties jaunu dzesētāju, protams, ne dārgu bet labu :D. Mana video karte ir Radeon HD 3650 - 512MB, GDDR3, AGP 4x/8x, 128-bit.
Tas nav nekas nevienai videokartei, ir daži modeļi, kas pārsniedz pat 100 un tomēr darbojas.
:D atradis par ko pīkstēt. 30min padzenājaot bc2, gtx480 vārās uz ~88°C.
Sorry, te bija duku teksts, kas varēja palīdzēt, bet datuvē ir izveidots spamfiltrs, kas neļauj dot normālu padomu. Iesaku uzlikt Zalman dzesētāju ~20Ls un būs labi. Man stāv par 30Ls - skat. dateksu.
m
PS. Piedodiet, bet gribu iespert datuves spamfiltra autoram :D
PPS. Nu jau gribu arī iesist pa seju :D
PPPS. Bļin, kurš idiots taisījis to spamfiltru?!! Vispār nav saprotams, ko viņš uzskata par spamu, ko nē. Laikam vienīgais, kas nav spams, ir teksti no tēmas "ko tu te šmurguli lien", "kaut kāds dunduks uzradies" utt, bet, ja gribi dot normālu padomu, tad tavs komentārs izskatās pēc spama. Nepietiek, ka izdzēsu visus linkus, kas vēl tiek uzskatīts par spamu?!! Sen jau vajadzēja lietotājiem, kuri reģistrēti senāk kā gadu atpakaļ, atcelt jebādus spama ierobežojumus.
Par filtra veidotāja un lapas adminu prāta (ne)spējām jau sen viss skaidrs. Visticamāk - kaut ko uzkodēja un tagad zināšanu nepietiek, lai ko mainītu :D :D :D.
Nevajag jau linkus - pietiek tekstā parādīties burtiem, piemēram h t m l vai h t m - bez atstarpēm - un jau būsi spameris :D.
#6: Nu labi, adminam prāta (ne)spējas nepietiek, lai ko salabotu, bet te tak tomēr ir datoru forums nevis kaut kāds calis.lv. Paprasa, lai palīdz, un gan jau ka palīdzētāji rindā stāvēs. Ja nu vienīgi tas kods ir super, druper autortiesībām aizsargāts un datuves uzturētāji bez galvām paliks, ja kāds kaut rindiņu ieraudzīs. Tad gan nav variantu :)
m
Mana asus gtx280 īdlē (win7 aero t.i.) mēdz uzsildīties pat līdz 70, pie slodzes - labāk neprasi :). Nezinu par konkrēto modeli (3650), bet visumā 66 videnei nav nekas īpašs.