Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana

Forums

Ieskaties

Raksti

Datuve.lv video
Datuve.lv on Facebook

Kāds un cik varētu izmaksāt remonts HP Pavilion`am? (nav bildes, pīkst)

Ievietoja: ElectroniC @ 2010.07.30 18:59   Iesaki Draugiem

Iepriekš viss bij labi, tagad kad slēdz iekšā ir 3 pīkstieni, 1 garš, 2 īsi, un melna bilde.
Šitas sākās apmēram pirms 2 nedēļām, dažreiz kad lika restart. Taču tagad, katrureiz kad slēdz iekšā.
Tapēc tagad lai uz viņa ko darītu ir jāieslēdz, ~ uz 2 min. jāapsedz ar segu lai uzsilst, tad jāslēdz pa junam iekšā, ļoti reti kad aiziet ar pirmo reizi.
Gan jau kāds ir saskāries ar šo problēmu, tapēc interesējos kādsu remontu šitā grabaža prasa un cik tas varētu izmaksāt?
HP Pavilion DV 6154eu (AMD Turion 64 X2, GeForce Go 7200, RAM 1024MB DDR2)
Cik noprotu, tad tas ir bios`a konflikts ar video "karti" .

Komentāri:

#1 ob1 @ 2010.07.30 19:25

Baigi izskatās pēc RAM problēmām - es sāktu ar RAM nomaiņu (un putekļu tīrīšanu).

#2 links @ 2010.07.30 19:26

Varētu padomāt, ka neesi dzirdējis par 6xxx sērijas problēmām ar videokatres cepšanos? Meklē tepat pa vecākām tēmām, ir meistara koordinātes ar visu tel.nr. Izmaksā laikam ap 60-80ls.

#3 cthulhu_awake @ 2010.07.30 20:04

ne tikai 6, bet arii 2 un devinji :>
standartya probleema - 40 ls :>

es saaktu ar oduvancjika smadzenju lobotomiju :>

#4 Andrejsli @ 2010.07.30 23:18

No šīs sērijas visi konkrēti gribēja atkratīties. Latgalītē detaļām šie mētājās kaudzēm, pat lombardos neņēma pretī. Plīst viss, kas vien var. Nopērc jaunu un atrisini savas problēmas.

#5 evil-devil @ 2010.07.31 05:32

njaa fale! (lasiit fail). 40ls? nu jaa esmu dobelnieks bet pa darba dienaam uzturos jelgavaa! ja veelies tad vari atbraukt uz jelgavau un es tev pa 30 ls sataisiishu! man mashkas kompim arii shitaa probleema ir un esmu jau sataisiijis! :) un nav tur nekaads ram vainiigs! vienk maatesplate neatrod videokarti! tas tapeec ka pavilioniem ir suudiiga dzese liidz ar to video karte ljoti karst + videokarte ir pielodeeta pie maatenes ar suudiigu alvu kas pie karstuma plaisaa un liidz ar to atvienojas no maatenes! saliec kopaa plaisaajoshu alvu un suudiigu dzesi un luuk rezultaats! :D

#6 bofh @ 2010.07.31 13:08

Debīļu sadziedāšanās?

#7 zulixp @ 2010.07.31 13:41

tiem lapšiem videokarte ir iebūvēta platē (kura, kombinācijā ar AMD un nVidia, arī nokūp), un vairākums šeit piedāvāto remontu ir tikai īslaicīgs risinājums (pāris mēneši). Izdevīgāk ir nopirkt jaunu cita brenda lapsi. Forumiešiem ar stāžu zināmais meistars no Kuldīgas ieteica ņemt HP Compaq lolojumus un vēlams uz Intel bāzētos (AMD fani aizveraties) citu ražotāju laptopus

#8 sleeping_awake @ 2010.07.31 17:49

da bl... kaads sakars ar AMD? cepaas nost NVIDIA, nevis kautkas cits... jebkursh kompis AMD vai INTEL bez NVIDIA ir labaaks...

#9 bofh @ 2010.07.31 22:03

Kapēc tu vaino nVidia? Viņi taisa čipus un neslēpj speceni zem gultas! Kad HP dizainēja savu dv6xxx māteni, viņiem bija specene. Viņi pieļāva kļūdu ar dzesēšanu, neparedzot pietiekamu gaisa plūsmu un dzesēšanas virsmu.
Vainīgi ir tikai paši HP un nevis nVidia vai AMD vai Pjotrs Veļikijs. Tie kompji mirst 90%, bet HP savu vainu neatzīst un partijas neatsauc. Tā ir tāda izņirgāšanās par patērētāju un es ieteiktu vairs NEpirkt HP portatīvos.

#10 sleeping_awake @ 2010.07.31 22:16

tad kaapeec piemeeram acer, asus portikiem, tikai kur mainaas intel,ati, nvidia, arii spraagst nost nvidia, un ati un intel dziivo? protams, spraagshana nav tik daudz kaa dv6000 vai 5520 veidiigajiem aceriem?

dell krutaa xps seerija arii mirst ar nvidia chipiem. asusi, fujitsu utt. man maajaas shobriid staav kaadi 7 kompji ar nosvilushiem nvidia. neviens no tiem nav dv6000 :P

#11 cthulhu_awake @ 2010.07.31 22:17

#9, no saakuma domaaju, ka kuums...
redzu, ka esi vienkaarsji padumjsj :>

hp ar to lietu ir tikai tik liels sakars, ka nepaveicaas iepirkt nvidia cjipus :>
tiesji tiem cjipiem ir problemas ar intermetalizaaciju, jo taivaanas zjiidi nopizdjiija nikjeli...
starp citu - hp IR piedaavaajis aarpusgarantijas remontus noteiktiem modeljiem.
taa info oficiaali pieejama hp maajaslapaa un sqaistosja visiem autorizeetajiem servisiem.

tak cjto nehuj gnatj!

kaut gan... HP kaa suudsd bijis, taa palicis. pilniigs samsung spiegjelis :>

#12 sleeping_awake @ 2010.08.01 01:11

nuu man arii nepatiik spiidiigie apaljie HP :D

compaq nc/nx seerijas veidiigie iet pie sirds... kaa no pagales klucis izdraasts - vienkaarshs.

#13 zemith @ 2010.08.01 01:13

Dari kā es - izcep cepeškrāsnī un viss ies. Man gan bija grafika gļuki, bet, kad izcepu cepeškrāsnī viss aizgāja.

#14 bofh @ 2010.08.01 11:46

Cik ir veiksmes procents tai cepšanai? 20%?
Ta jau labāk uzreiz atrod kur notirgot matricu un lādētāju, naudu nodzer un ir priecīgs par mācību - nekad vairs nepirkt HP.