Panasonic prezentē plānās digitālās fotokameras LUMIX 3
Microsoft atbalsta vispasaules Drošāka interneta dienu 3
Bezmaksas M4 Open WiFi apmaiņā pret reklāmu skatīšanos 8
Izpletņlecējs no Hotel Latvija jumta ar Gopro Hero kameru uz galvas 13
Protests pret ACTA 13. februārī 15
Aizvadīts pirmais „mākoņu” tehnoloģiju seminārs uzņēmējiem 2
Samsung prezentē nākamās paaudzes lielformāta ekrānus 1
“Tele2” aicina uzstādīt pasaules rekordu par garāko telefonsarunu 6
Ir publiskots saraksts ar sliktākām datoru parolēm 6
Drošāka interneta dienā bērnus un jauniešus aicinās kritiski izvērtēt interneta saturu 4
Panasonic nāk klajā ar jaunu fotoaparātu DMC-3D1 ar diviem objektīviem 7
LG Electronics CINEMA 3D ekrāns – tagad tikai 1 mm plānā ietvarā 3
Failu uzglabāšanas serveri masveidā slēdz pakalpojumus pēc Megaupload īpašnieku arestiem 16
No šim lietām īpaši neko nerubīju, tāpēc esiet saprotoši^^
Tātad man ir ATI HD 4850 video karte, kurai lēnām mirst kūleris, tāpēc ir nepieciešams jauns.
Lieta tāda, ka man nav ne mazākās nojausmas kādu pirkt. Varbūt jūs varētu kaut ko ieteikt? Un kā ir ar kūlera nomaiņu, vai iesācējs, kā es, to var nomainīt?
Pašreizējā kūlera nosaukums nav zināms, vienīgais varu iemest bildīti, bet noprotams, ka mēsls ne?
http://www.bildites.lv/viewer.php?file=ies0dohon7iqk26tuhf9.jpg
oho, alumīnijs sairst, - :shock:
izmēri un nopērc jauni ventili ebay vai dealextreme
Norauj nost to mironi uz ar atbilstošām skrūvēm piemauc klāt atbilstoša izmēra ventjiku!
Kur problēma? Ja neproti tad aiznes uz jebkuru normālu datorveikalu. Ventilatora cena + 1Ls par uzlikšanu un gatavs.
Ja prasa dārgāk - tas ir ākstu kantoris nevis datorveikals
Silent kūlera cena 1.70 - 2 Ls atkarībā no izmēra. Noskrūvē veco ventilatoru nost un ar reģipša skrūvēm (kaut vai ar vienu) uz radiatora uzskrūvē jauno. Tā izdarīju gan ar videokarti, gan procesoru - kompis tagad jūtami klusāks!
ElectroniC rakstīja:
Derēs jebkurš 80mm kūlers, skaties lai ir vismaz 2000 rpm
Ja vien karte nav grandioza izmēra, tad 80 nav vajadzīgs. Daudzkur derēs pat 40, vai, max., 60!
Var uzlikt arī jebkuru citu kūleri kaut pa 3 ls, un ar drāti pietīt klāt :D Pašam tā ir (;nemts no barošanas bloka), un nesūdzos...