Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana

Forums

Ieskaties

Raksti

Datuve.lv video

Vajag saslēgt portatīvo ar parasto pc

Ievietoja: axwell @ 2010.09.01 18:42  

Respektivi radusies tada vajadziba ka vajag nopirkt parasto pc, bet majas ir tikai portativais, vajag pieslegt parasto pc pie portativa monitora, ka lai to dabuj gatavau?

Komentāri:

#1 innax @ 2010.09.01 18:57

nekaa...

#2 axwell @ 2010.09.01 19:03

vispar nekadu variantu?un ka ar tv kadu vadu vajag?

#3 Lielkuilis @ 2010.09.01 19:42

Ir alus, ir varianti.
Jā, lai pieslēgtu pie TV vajag attiecīgu vadu.
Un gan jau, ka var arī pieslēgt pie portatīvajam datoram noskrūvēta ekrāna, bet tad nepieciešamas attiecīgas zināšanas, ko un kā savienot, salodēt, utt.

#4 axwell @ 2010.09.02 15:36

man to nevajg ilglietoshanai, vajag vienkarsi lai es varu parbaudit to pc ko perku vai vinam viss kartiba
kas tas par vadu cik aptuveni maksa?

#5 JANKSB @ 2010.09.02 15:38

khem axwell..... tu arii klizmu izmanto la paeestu?

#6 fsfs @ 2010.09.02 16:12

Un kā ar pārbaudi pirms iegādes pie pārdevēja? Vai monitoru viņš jau paguvis notirgot un kaimiņam arī nav?

#7 Recy @ 2010.09.02 16:15

un ko Tu, autor, veelies tur iisti paarbaudiit, ar shaadaam nezinaashanaam? To, ka uz ekraana skaista bildiite paraadiisies, peec taa secinaasi, ka labs dators?

Peerkot kautcik daargu datoru IR jaapieaicina liidzi datorspeciaalists. Savaadaak smalkaak vai kaa citaadi- apjaas.

#8 axwell @ 2010.09.02 16:52

ja kads mani taisas aplikt rakstat privati neslepjaties aiz nikiem iedosu tel nr un sarunasim privati kur tikties lai pateiktu man to acis!!!
uzdevu vienkarsu jautajumu kas tas ir par vadu un kur nopirkt?
un ja cilveks to datoru ved no citas pilsetas attiecigi tadel ar tada vajadziba!
Un nav ta ka neka nerubitu ir lietas vienkarsi par kuram neinteresejos un datoru parbaudit macesu varat neuztraukties, jeb nesalidziniet pirkstu ar piii.....
jeb katram cilvekam ir savas intereses un ja butu japaruna par manu specialitati es ar varetu par loti daudziem sheit pasmieties!!!

#9 Recy @ 2010.09.02 17:02

shaa vai taa- bez monitora pieslegties tai otrai kastei vari izmantojot Remote Desktop (ieprieksh jaabuut iesleegtai pieejai, kameer ir monitors un klaviatuura), vai TeamViewer, vai kaadu citu tamliidziigu attaalinaatas piesleegshanaas programmu. To visu Tavs datora vedeejs sataisa savaa galaa, pirms ved pie tevis.

#10 JANKSB @ 2010.09.02 17:03

nu tad pastaasti kaads tev tas portatiivais, kuram IR VIDEO IN ieeja?!

#11 evil-devil @ 2010.09.02 18:01

labaak njem savu moni vai tv liidzi ups un viss notiek! es reiz shitaa peerkot moni savam stacionaarajam satikos ar paardeveeju un shim mashiinaa liidzi protatiivais, ups un monis ko man paardod! kad atnaacu vinjsh visu jau bija saspraudis kopaa un iesleedzis moni lai redz ka straadaa! :)

#12 jurro @ 2010.09.02 19:05

axwell ...

uzdevu vienkarsu jautajumu kas tas ir par vadu un kur nopirkt?

Lai atbildētu uz tavu "vienkāršo" jautājumu, jāzin, kāda videokarte (vai vismaz, kādas tai izejas) izejas un kādas televizoram ieejas,  tad arī varēs kaut ko mēģināt ieteikt. Vadus vari meklēt Argusā, bet bez augstāk minētās informācijas arī veikalā neviens tev neko nepateiks, vai piedāvās kaudzi dažādu variantu.
VGA > SCART, VGA > RCA, VGA > S-Video, VGA . HDMI
Tas pats ar DVI > ...,  S-Video >...  t.i., kādi 30 varianti vismaz, no kuriem tev derēs viens vai divi :D.

#13 Saprats @ 2010.09.02 19:54

axwell, deģenerātiņ, nedraudi ka nu. Fakts ir ka tu esi daunis. Un tava "satikšanās" to tikai apliecina. Tādus vajadzētu deportēt, lai nevairojas.