Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana

Forums

Ieskaties

Raksti

Datuve.lv video

Draudi ieksh dr.lv

Ievietoja: armiks @ 2010.09.04 09:05  

Sveiki labdien! Man te ieksh dr.lv kartejo reizi nak anonimas draudu veestules, cik nu anonimas, vnk caur viltus profilu! parunajos ar dr.lv administraciju, shie ir ar mieru sniegt nepiecieshamo informaciju, bet nu protams tas ir tad, ja es sniedzu iesniegumu policija! pagaidam to laikam nedarishu, vnk gribetos noskaidrot to personu! Cik noprotu te ir daudz urkju, varbut kadam ir kadas idejas noskaidrot e-mail utt! Varbut kads var kko ieteikt? Un tos pratvederus kuri grib kko uberaspratigu iepostot, lugshu pakluseet :)

Komentāri:

#1 grisha2 @ 2010.09.04 09:19

Vienkaarshi uzliec lai zinjas sanjemtu tikai no draugiem un buus miers. TAd taas veestules draudeetaajam naaksies suutiit uz e-pastu. Tur jau vieglaak redzeet kas un no kurienes suuta.
Ja tie ir nopietni draudi, tad droshi caaur policiju. Citu variantu tur nav.
Var vieniigi meegjinaat izfitreet personu caur draudeetaaja draugu draugiem.

#2 armiks @ 2010.09.04 09:36

#1 nu tas draudetajs ir attapigaks, suta davanas ar draudiem ,un tas var sutit var visi! nau zhel naudas pat draudiem, un draugu vinam nav, visi izdzesti, riktigs FAKE!
Ja citu variantu nav, tad bus vien jaiet caur policiju! Vnk pasham ari negribas ljoti kepaties ar to policiju, laika un prata chakareshana!

#3 rhee @ 2010.09.04 10:24

Tad jau tev ir uzsēdies parādu piedzinējs.

#4 armiks @ 2010.09.04 10:27

#3  ne nee :D tas drizakais ir saistits ar darbu, kads neapmierinats ar atlaishanu vai mazums kas! Isti nav nojausmas!

#5 rhee @ 2010.09.04 10:42

Tad jau domāju, ka ilgāk par nedēļu neviens tev nedraudēs, bet ja draud, tad aizsūti vēstuli, ka esi jau ziņojis policijai un viņš pats izdzēsīs to profilu.
Policija var viņu atrast 5min laikā, ja vēlās, paprastot dr.lv ip adresi vien.

#6 armiks @ 2010.09.04 10:47

#5 nu tas atkarigs cik ilgi cilveks tur dusmas! Man te pirms kada bija viens kadrs kursh tika atlaists, pec tam pusgadu miera nebija, draudeja visu laiku, lidz parunajam aci pret aci, miers kopsh ta laika! Bet shis ir bailigaks, anonimi tikai var! Man vairak ir cilveciga zinkariba, neka bailes no kautkada siekalzakja :)
Tad jau redzes, ka tas vis talak izvertisies!
Nu bet ja tomer kads varetu ari taa pat to draudetaju bez policijas palidzibas atrast, ar sev vien zinamiem panemieniem, varetu pat kkadu kompensaciju sarunat :D

#7 innax @ 2010.09.04 10:52

muah
darba deveejs ar izcilu intelekta liimeni. kas var buut labaaks par sjo?... :>

ps. tas, par ko tu te tagad piedaavaa savu suuda "kompensaaciju" saucaas nelikumiiga piekljuusjana datorsisteemai un ir kriminaali sodaama lieta.
ja tu te ceri uzpirkt kaadu no draugiem.lv personaala, tad tas velk uz personas datu nelikumiigu izpausjanu un darba eetikas paarkaapumu.

nav briinums, ka pie taada izcilnieka losji straadaa :>

#8 armiks @ 2010.09.04 11:28

nekur nesmu minejis par pieklushanu datorsistemam utt, varbut te kads ir ekstrasenss :) un cik zinu par exstrasensoriku nesoda ;)
Un atbildot uz augstak minetas ljoti inteligentas un intelektualas personas apvainojumiem, gribu tikai piebilst, ka pie manis vismaz kkas strada, bet Jums cienitais iespejams pat darba nav, tapec nekas cits netaliek ka pisku drochit uz citiem :)

#9 innax @ 2010.09.04 11:36

armiks rakstīja:

Cik noprotu te ir daudz urkju, varbut kadam ir kadas idejas noskaidrot e-mail utt!

interesants ekstrasensa apziimeejums...

#10 armiks @ 2010.09.04 11:38

#9 ka gribu taa saucu vinus ;) vai tad extrasenss nav urkis, ja ielauzhas tavas sleptakajas domas?

#11 innax @ 2010.09.04 11:42

#10, pierunaaji :> mhhhh
starp citu ekstrasensi nelasa domas.... tos zeenus, kuri speej to dariit, sauc par telepaatiem :>

ak jaa, par nieka 523 Ls manaa kontaa es nolasiisju domas dajebkuram tavam darbiniekam. baidos tikai, ka tur buus sastopama vienota vienveidiiba :>

#12 jurro @ 2010.09.04 11:43

#8: Neesi aizdomājies, ka viss var pagriezties par 180 ?  Ar kāda palīdzību atradīsi IP vai citus datus > "atrastais" griežas pie attiecīgām struktūrām > tiek atrasts un "paņemts priekšā" datu ieguvējs > tevi jau viņš neaizmirsīs :D.
 Un vispār - pirmo reizi dzirdu, ka dr.lv kādam tiek draudēts :D.   Ja tiešām esi darba devējs, vismaz pamatskolnieku leksiku lietot nevajadzētu.  Mediķi var uz tevi sadusmoties un saņemsi jaunus draudus :D.

#13 Recy @ 2010.09.04 11:44

normaals draudeetaajs piesleegtos caur kaadu brivu wifi tiiklu, nevis kachaatu pravas caur fikseeto IP.

bet skolniekam jau jurro pareizi pateica, neizlasiiju, kaa vienmeer, ka pareizas atbildes jau iraid ieprieksh.

#14 innax @ 2010.09.04 11:45

armiks rakstīja:

ka pie manis vismaz kkas strada, bet Jums cienitais iespejams pat darba nav, tapec nekas cits netaliek ka pisku drochit uz citiem :)

atbildot uz sjo mainiito postu.
vai Jums nav ienaacis praataa, ka kaads straadaa arii savaa labaa? :> nevis pie tik izcila darba deveeja, kaa juus?
apbeedinaasju, bet darba deveeja etaps man ir noiets. nav jeegas sjajaa valstii celt ekonomiku, nav.
ruugtaa iisteniiba, ko saprot katrs praatiigs cilveeks.... tiesa, to praatiigo palicis pavisam maz...

#15 Recy @ 2010.09.04 11:48

sveiks, c_a

es varu tikai skumji pa,maat Tev liidzi ar sapraatu saturosho podu, nu nemaz nekaa citaadak... Pasaule negriezjas uz Labo pus, paskatiijos no riita pulkstenja raaditaajos :D

#16 armiks @ 2010.09.04 11:49

#14 Jus mani aprsteidzat, shini jautajuma es jums pilnigi piekritu!! bet ir jau iespeja celt citas valsts ekonomiku, kurai nav tik absurda nodoklu politika un tada birokratija ;)

#17 armiks @ 2010.09.04 11:51

#12 nu cilveku izdomai nav robezhu, jo uzskata ka caur draugiem ar fake profilu draudetaju nav iespejam atrast :)
Par to es ipashi neuztraucos, jo neko netaisos ne uzlauzt ne likt kadam citam uzlauzt! bet informacijas iegushanai ir daudz un dazhadu celju ;)
Manu leksiku pashlaik neapspriedisim, sasniedziet jus sava dzive ar savam perfektajam leksikam, tik daudz ka es ar savu pamatskolas, tad varesiet man kko parmest ;)

#18 Recy @ 2010.09.04 11:56

nav ne vainas nodoklju kaarotajos, nopleest kaadu adinju... logjiski tachu!

#19 Recy @ 2010.09.04 12:00

Tu esi saveejais, nesatraucies!
Dazjos jautaajumos pietruukst informaacijas, lai Tev atbildeetu, taapeec kluseejam.
jebkuraa gadiijumaa Tev ir iespeeja uzrakstiit draugiem.lv administraacijai par notkusho probleemu, un taa, manupraat, tiks izskatiita.

#20 innax @ 2010.09.04 12:01

un vispaari, tas armiks izkristalizeejies visai sakariigs beigu beigaas :>
tak uzliec miiksto uz anoniimajiem draudiem un dziivo taalaak.
baigi liela probleema ignoreet sumpurnjus?

#21 Recy @ 2010.09.04 12:04

ideaali! :)

#22 jurro @ 2010.09.04 12:07

Ne jau par leksiku vispār es piesējos, bet redzot, ka kāds draugiem.lv  vietā lieto dr.lv - visai cienījama mediķu un pacientu portāla linku - iespaids par cilvēku momentā kļūst stipri negatīvs (mana sieva ir ārste) . Pieaugušam cilvēkam tomēr vajadzētu lietot pareizus terminus.
Par sasniegumiem - nu vēl jau nav zināms, kurš no mums tālāk ticis :D.

#23 armiks @ 2010.09.04 12:09

#20 ka jau mineju, taa ir cilvecika zinkariba, mazums, izradas es ar to cilveku ikdiena kontaktejos un shis man tikai pa kluso var padraudet :)
#19Dr.lv administracija visai gausi strada, tikai pec pusotras nedelas sniedza atbildi! Bet katra zina, vini izrada pretimnakshanu!

#24 innax @ 2010.09.04 12:10

btw
peec sjitaa
armiks rakstīja:

sasniedziet jus sava dzive ar savam perfektajam leksikam, tik daudz ka es ar savu pamatskolas, tad varesiet man kko parmest ;)

es gribeetu uzprasiit - sjleser, tu?!

:>

#25 armiks @ 2010.09.04 12:11

#22 Nu tiesham atvainojos par tadu parpratumu, nu parasti visiem ir skaidrs ka dr.lv ir draugiem.lv, par to ka dr.lv ir ari kas cits nebiju aizdomajies ;) kam negadas :) bet doma jau taapat skaidra!

#26 armiks @ 2010.09.04 12:12

#24 juus ko, es nesmu tads buldozers kas visus purva savelk :) bet humorinsh izdevies!

#27 edd999 @ 2010.09.04 15:00

#24 You made my day :D

#28 Blackout @ 2010.09.04 16:05

Centies caur draugiem.lv dabūt to informāciju.
Tā kā izmantoju dažām savām lapām draugiem.lv pasi, tad zinu, ka viņiem ir pieejama tāda informācija, kurš ir izsūtijis tam cilvēkam pirmo ielūgumu uz e-pastu..
Domāju, ka ar to pietiktu lai uzzinātu kurš tad īsti tas ir.

Bet cienītais "innax" pats dikti neizceļas ar savu intelekta līmeni un es dikti šaubos, ka viņš jeb kad ir bijis darba devējs. Es domāju, ka viņš savu ekonomisko stāvokli nevar pacelt, kur nu vēl valsts.. ;)

#29 root @ 2010.09.04 16:27

Labāk raksti iesniegumu un izbaudi to kā vālēs to draudētāju.