Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana

Forums

Ieskaties

Raksti

Datuve.lv video

Pārdodu/mainu HP PAvilion detaļas

Ievietoja: zemith @ 2010.09.04 19:49  

Tātad, sakarā ar nodegušu mātesplati, pārdodu PILNĪGI VISAS HP Pavilion Dv6000(DV6420en) detaļas. Vissam jābūt ideālā kārtībā, izņemot mātesplati(pliku mātesplati - coolers strādā, CPU arī utt). Diemžēl precīzus datus dot nespēšu, bet aptuvenus gan, ja vajadzēs, pajaukšu ārā un paskatīšos, kas uz detaļas stāv rakstīts.

Viss ir, korpuss ļoti labā stāvoklī, vismaz man tā liekas. Reāli viss ir lietojams, izņemot pašu mātesplati. Ceru, ka administrācija neapvainosies, bet cenas es diemžēl piedāvāt nespēju, jo nav ne mazākās nojausmas par to aparātu vērtību. Var arī visu kopā pa lētāku naudu pārdot(domāju, ka veselu ar visām detaļām pa 50ls atdotu), bet pa detaļām iznāk dārgāk, katrā ziņā.

Kas pirmais brauc, tas pirmais maļ - max 2 dienu rezervācija. Viss atrodas Cēsīs, bet var mēģināt izbraukāt vecā Cēsu rajona robežās. Ja dzīvo citur - brauc pats pakaļ, līdz A/O aiziešu pretī.

Piedāvājumus pa PM, bet, protams, nepārspīlēsim ar cenām, labi? ;] Veinmēr arī kādu skidōnu var piedāvāt.

Pieņemu arī kādu maiņas variantus - kādu DDR400 vai DDR2 1gb vai 512 Ram, var arī piedāvāt kādu c2d 65nm E6xxx uz LGA775 soketa, der arī kāda AGP videokarte, bet kaut kas krutāks par Geforce FX5200 Ultra(cik noprotu, tad krutāks ir gandrīz viss) ;D Arī var kaut ko iemainīt pret bezvadu peli un klaviatūru. Maiņas varianti ir dažādi, ne tiaki IT preces - droši jautājiet. Visu datoru varu apmainīt pret labām ziemas riepām ar šipkām, ar manu piemaksu. R14 185/65.

Komentāri:

#1 Killercompany @ 2010.09.04 22:33

es jaugan domāju, ka izdevīgāk ir atdzīvināt. es vismaz pa 10ls to daru. nu ja sanāk čakarēties tad 15. bet ... Ventspilī.

taču domāju ka dv6000 problemātiku ir apguvuši arī cilvēki kkur tev tuvāk.

#2 zemith @ 2010.09.05 00:11

Erm, tici man - es zinu, kas tur ir ;] Es pats to dariju pa brīvu. Un ar sadegšanu domāju burtisku - plītī, kurā tika cepts dators, piemetu vairāk malku un mātesplate sadega + daži čipi atlodējās. Nedomāju, ka tas ir kas tik vienkārši glābjams ;]

#3 Saprats @ 2010.09.05 00:38

Nu tātad dalbojobs sapisa kompi. Malacis.

#4 Killercompany @ 2010.09.05 06:22

nu es tiešām nezinu cik stulbam ir jābūt lai datoru iemestu plītī!!!!!!!!!!!!!!!!

tiešām jākomentā kā c_a - ak visi augstākie spēki, atbrīvojiet pasauli no šiem lohiem.

#5 zemith @ 2010.09.05 10:11

Ir dažādas metodes kā dabūt datorus/videokartes pie dzīvības, dēls. Viena no tām ir cepšanas metode, kas, protams, nav mūžīgs risinājums, bet mēnešus 3 vismaz tur. 200 grādi cepeškrāsnī, cep 10 minūtes un viss pēctam iet kā jauns ;] Nezini - nerunā. Neesmu ne pirmais, ne pēdējais, kas reanimē visa veida plates ar cepeškrāsns palīdzību, tikai noteikti pirmais, kurš to darija ar malku apkurināmā plītī. OC`eri ļoti plaši izmanto šo metodi mirušām kartēm, tāka tu tagad centies uzdirst cilvēkiem, kas pārspēj tevi grudrībā vairākas reizes ;]

#6 zemith @ 2010.09.08 20:20

Vēl viss ir pārdošanā.

#7 Killercompany @ 2010.09.08 23:21

nevis cenšos uzdirst, bet atklāti un apzināti uzdiršu un ar to lepojos.
tici man, pienapuika, profesija prasa un tāpēc šķūni ar hp un līdzīgiem pasākumiem esu pacēlis un ne tikai ar kā tu saki "cepšanas" metodi. Bet ne reizi savā apzinīgajā profesionālajā darbībā neesmu izmantojis cepeškrāsni. Nezinu kā tu ceri mani "pārspēt gudrībā 5x" ar šitādiem pokemona paņēmieniem.

Un lietojot malkas krāsni tu papildus stulbuma puktus neiegūsti, jo zemāk jau nav vairs kur.

Cilvēces un arī tavas reputācijas labā ceru, ka tas bij dzērumā un neapzināti, jo ko tādu izdarīt apzināti.... nu nav ko teikt.

Veiksmīgu pārdošanu!

#8 markei @ 2010.09.09 01:13

Visas cepšanas ir īsta kaka. Arī remonts Ventspilī pa 10-15 Ls arī ir kaka. Kāds var būt remonts, ja jāmaina čips, kam  pašizmaksa ir uz pusi vairāk nekā minētais Ventspils kakainais remonts un kur nu vēl darba izmaksas. Cepšana/karsēšana ir vienkārši plates čakarēšana. Cepšanas rezultātā defektīvais čips īslaicīgi atsāk strādāt, bet neko ilgi nenostrādās. Arī reballings neko nemaina, jo vaina ir iekšā čipā nevis zem čipa.
  Kvalitatīvs remonts ir- ar BGA lodēšanas staciju jānoņem defektīvais čips un jāaizstāj ir pilnīgi jaunu/nelietotu čipu.

#9 marter @ 2010.09.09 01:50

Pilnīgi piekrītu Markei - jāliek JAUNS chips un nav ko mātesplates čakarēt ! Pēc jūsu "remonta" plates ir izmetamas musarā !

#10 root @ 2010.09.09 03:29

Btw, cepēji ^^ kā ir ar citu mātes plašu cepšanu/čipu mainīšanu? Kāds spēj kurzemē?

#11 marter @ 2010.09.09 12:47

Kurzemē , laikam es esmu vienīgais kam ir ar ko nomainīt chipus uz mātesplates.Atrodos Kuldīgā tel. 29837190.

#12 markei @ 2010.09.09 14:39

marter, te tev gluži kā reklāmas kampaņa. Iztirzāta problēma un beigās tu vienīgais glābējs, kas risina šīs problēmas.

#13 Killercompany @ 2010.09.09 15:48

Kurzemē ir arī vairāki servisi kas to var un arī dara. Vismaz vienu zinu točna. Runa ir par PILNU remontu. tobiš visu procesu kurā ietilpst arī paša BGA maiņa. Ir arī vairāki privātie, kas to dara un sanāk pat lētāk, jo lai arī privatais čipu iepērk pa kapeiku dārgāk, maina par 2 kapeikām lētāk. Tāka piedod, marter, tomēr neesi vienīgais kam ir aprīkojums.

#14 marter @ 2010.09.09 15:58

Tas ir labi, man darba pietiek.

#15 root @ 2010.09.09 18:20

Un kursh no taadiem meistariem ir tuvaakais Liepaajai?
Veelaak marter privaati izstaastiishu savu saapi.

#16 zemith @ 2010.09.09 20:00

Paldies, ka piekārnat manu topic, bet rīt viss laptops aiziet prom.