Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana

Forums

Ieskaties

Raksti

Datuve.lv video

HP Pavilion DV6 nedraudzējas ar Flash

Ievietoja: xxx77 @ 2010.09.06 10:25  

Sveiciens visiem!
Palīdziet! Jau ilgi mocos ar vienu problēmu!
Nezinu vai tas ir atkarīgs no dzelža vai kā cita, bet realitāte ir tāda, ka šad tad mēģinu no datora savā 4GB lielajā Flašā iekopēt kādu filmu, ko pēc tam pieslēgt pie DVD atskaņotāja, lai to noskatītos pa TV, bet... Kopējot failu no sava laptopa pēc brīža viņš man izmet info, ka tipa to failu vairs nevar atrast un piedāvā mēģināt vēl utt... Fakts ir tas, ka ar to arī tas fails neiekopējas Flašā...:( Tas nav vienmēr tā, bet kādos 70% gadījumu. Pārējos 30% gadījumu filmas iekopējas normāli. Turpretī, kad es tās pašas darbības mēģinu darīt otrajā kompī, kuram ir Windows XP, tad fails iekopējas pilnībā, bet... Citreiz atkal šo filmu nerāda kad Flašu ielieku DVD atskaņotājā...:( Ā, laptopam ir W7.
Nu netieku gudrs kas ir par problēmu...:( A varbūt pašā flašā ir problēma?!?!?
Ko darīt?

Komentāri:

#1 jurro @ 2010.09.06 13:00

Vai tikai necenties uz FAT32 ierakstīt failu, lielāku par 4GB ? Savukārt DVD pleijeri nespēj sagremot failus, lielākus par 2GB.

#2 xxx77 @ 2010.09.06 15:22

Nūū, tik daudz jau es vēl atšķiru, ka 4GB flešā nevar iebāzt lielāku failu nekā tas atļauj...:) Un vispār, kas ir FAT32?!?!?! Vot to gan es nezinu...:(

#3 links @ 2010.09.06 22:36

Man paziņam uz 6xxx Paviljona vispirms nosprāga wifi, tad usb porti un tad tikai videokarte  :)   Bet vispār domāju, ka problēma ir lētajā ķīniešu flešā.