store+find – Elektronisko dokumentu pārvaldības rīks – radīts priekš MVU 2
Panasonic prezentē plānās digitālās fotokameras LUMIX 3
Microsoft atbalsta vispasaules Drošāka interneta dienu 3
Bezmaksas M4 Open WiFi apmaiņā pret reklāmu skatīšanos 8
Izpletņlecējs no Hotel Latvija jumta ar Gopro Hero kameru uz galvas 13
Protests pret ACTA 13. februārī 15
Aizvadīts pirmais „mākoņu” tehnoloģiju seminārs uzņēmējiem 2
Samsung prezentē nākamās paaudzes lielformāta ekrānus 1
“Tele2” aicina uzstādīt pasaules rekordu par garāko telefonsarunu 6
Ir publiskots saraksts ar sliktākām datoru parolēm 6
Drošāka interneta dienā bērnus un jauniešus aicinās kritiski izvērtēt interneta saturu 4
Panasonic nāk klajā ar jaunu fotoaparātu DMC-3D1 ar diviem objektīviem 7
LG Electronics CINEMA 3D ekrāns – tagad tikai 1 mm plānā ietvarā 3
Man ir Netgear MR814 v.3 rūteris. Pieslēdzu Balticom internetu, pirms rūtera ar vadu filmas vilka ar ātrumu 5 mb/s, kad pieslēdzu rūteri tad ātrums nav lielāks par 500 kb/s. Vai es nēsmu kautko pareizi iestādījis iestatījumos vai arī rūteris nevelk?
njaa nu laikam jau man vnk ruuteris suudiigs, buus jaameklee labaaks..atjauninaaju visubet ātrums tikai palika lielaaks par kaadiem 60 kb/s..jo nelietojot torrentus,aatrums taapat leens internetam caur ruuteri nekaa ar vadu..varbuut vart ieteikt labu un leetu ruuteri?
Ja pietiek ar aptuveni 35-40Mbps tad derēs arī TP-Link WR340G. Ja vajag 100Mbps tad tikai sākot no WR941ND. Protams nevis kautkādā BGN-modē bet G-only, ar pārējiem settingiem pareiziem.
P.S. Labu performance var dabūt ar dažiem paveciem routeriem kuriem nau SoC tipa lans un bezvadnieks. BR-6214K laiž cauri 100Mbps un maksā sākot no 5Ls, tam vel vajadzības gadijumā var pievienot AP, piemēram Stinksys WAP54G, kas arī maksā sākot no 5Ls.
Skati http://wiki.vuze.com/w/Bad_routers
Risinājumi ir 2:
* samazināt savienojumu (connection) skaitu tavā failu vilkšanas programmā;
* atjaunināt router firmwari un cerēt, ka viņi būs problēmu izlabojuši;
P.S. Tēmas nosaukums ir pavisam neizdevies.. ;)