Canon izlaiž jaunu daudzfunkciju ierīci ar interneta pieslēgumu – PIXMA MG4150 1
Ir publiskots saraksts ar sliktākām datoru parolēm 7
store+find – Elektronisko dokumentu pārvaldības rīks – radīts priekš MVU 2
Panasonic prezentē plānās digitālās fotokameras LUMIX 3
Microsoft atbalsta vispasaules Drošāka interneta dienu 3
Bezmaksas M4 Open WiFi apmaiņā pret reklāmu skatīšanos 8
Izpletņlecējs no Hotel Latvija jumta ar Gopro Hero kameru uz galvas 13
Protests pret ACTA 13. februārī 15
Aizvadīts pirmais „mākoņu” tehnoloģiju seminārs uzņēmējiem 2
Samsung prezentē nākamās paaudzes lielformāta ekrānus 1
“Tele2” aicina uzstādīt pasaules rekordu par garāko telefonsarunu 6
Drošāka interneta dienā bērnus un jauniešus aicinās kritiski izvērtēt interneta saturu 4
Panasonic nāk klajā ar jaunu fotoaparātu DMC-3D1 ar diviem objektīviem 7
LG Electronics CINEMA 3D ekrāns – tagad tikai 1 mm plānā ietvarā 3
Vēlētos, lai kāds man iesaka kādu labāko variantu portatīvā datora iegādei, kas tirgū ir pieejams cenā ap 400ls.
Portatīvais dators man būtu nepieciešams studijām, darbā ar rasēšanas un tamlīdzīgām programmām, filmu vērošanai.
būtu labi ja ieteiktu vairāku no kuriem izvēlēties!
paldies!
man liekas glauns
http://www.1a.lv/datortehnika/portativiedatori/acer_emachine_e730g_xtr…
Lenovo Thinkpad SL510 piem ir izturīgs, smuks, ātrs. Vienīgais - videokarte iebūvētā.
Saprats rakstīja:
Nepareizi. Portatīvais ir jāņem ap 300Ls. Es pat teiktu - līdz 300Ls. Un nekādas dual-cores. Kā arī nekādus lētos Asus (ar Sis chipsetu) un puslētos MSI bez dzesēšanas un ar pakaļdarinātām video.
Lenovo U550, Travelmate 5235 vai kauko tādu jāņem. Un pērkot pievērs uzmanību dzesēšanai un enģēm.
Ja pats no tā neko nejēdz tad paņem līdz kādu kas jēdz.
Tu neēsi sapīpejies..
tauta neperciet dual-cores :D un vga plģiātus :D
Saprats rakstīja:
Nepareizi. Portatīvais ir jāņem ap 300Ls. Es pat teiktu - līdz 300Ls. Un nekādas dual-cores. Kā arī nekādus lētos Asus (ar Sis chipsetu) un puslētos MSI bez dzesēšanas un ar pakaļdarinātām video.
Lenovo U550, Travelmate 5235 vai kauko tādu jāņem. Un pērkot pievērs uzmanību dzesēšanai un enģēm.
Tu datorus maini katru gadu?2010 Gadā ieteikt pirkt 1kodolnieku ar 1,2ghz ir smieklīgi.
Nū, ja gribam, lai dators strādā ilgi un BEZ rozetes, tad jā, varam ņemt celku ar 1 pautu. Ja gribam ko vairāk, par filmu vai brauzeri (un nekad abus kopā), ņemam labākus aparātus.
Saprats rakstīja:
Man katru mēnesi nes pa Lenovo uz remontu, turpretīm Asus pa pēdējiem pieciem gadiem bijis tikai viens. Visbiežāk uz remontu man nes HP..., lai jāpiebilst, ka 50% lietotāji paši vainīgi pie savām nedienām ar kompīti. Jā un es strādāju par datoršķiku skolā nevis kautkādā kantorī - tā ir tikai mana statistika