Canon paplašina kalkulatoru klāstu ar Euro 2012 sēriju 6
Lattelecom internets bez termiņa saistībām 11
Nokia Belle programmatūras atjauninājums pieejams lejupielādei 1
Microsoft atbalsta vispasaules Drošāka interneta dienu 10
“Tele2” aicina uzstādīt pasaules rekordu par garāko telefonsarunu 7
Ipad un Gopro izdzīvo pēc tā uzlaišanas kosmosā (+ video) 5
Canon izlaiž jaunu daudzfunkciju ierīci ar interneta pieslēgumu – PIXMA MG4150 1
Ir publiskots saraksts ar sliktākām datoru parolēm 7
store+find – Elektronisko dokumentu pārvaldības rīks – radīts priekš MVU 2
Panasonic prezentē plānās digitālās fotokameras LUMIX 3
Bezmaksas M4 Open WiFi apmaiņā pret reklāmu skatīšanos 8
Izpletņlecējs no Hotel Latvija jumta ar Gopro Hero kameru uz galvas 13
sveiki! varbut varat man nedaudz palīdzēt? Kā pareizi konfigurē SATA_RAID Draiverus Biosa Un Uz Windows XP !
Bušu pateicīgs par jebkuru padomu ko jus man sniegsiet!
1. Kāds sakars BIOSam ar OS ?
2 . Meklēšanas iespēja Datuvē vēl nav atcelta:
http://www.datuve.lv/raksts/1574/Ieskats_RAID_masivu_uzbuve/
http://www.datuve.lv/raksts/2280/Ieskats_RAID_masivu_uzbuve_%282.dala%…
Mani protams ļoti aizskar tāda deģenerāta "viedoklis"! Tāds daunis labāk lai aiznes kompi kur pircis un psaka ka ir pa tupu lai ko tādu lietotu! Latviešu nākotne, ibio.
biosa noradi uz kuriem sata portiem tev raids ies - pecak sava raid utility uztaisit atbilstoshu raid slegumu noradot diskus noformatejot tos un uzstadot ka boot. Pectam parbaudi vai tava XP instalacija atpazist doto SATA Raid - ja ne tad mekle draiverus matesplates razotaja lapa :) SATA draiveru ieklaushana XP instalacija ari kautkur aprakstita te bija - programa saucas nLite :) kautkaa taa
ai da beidz dirst :P ja tev vakara nav ko darit izlode mosfetus no maatenes un pectam atpakalj
Saprats rakstīja:
Mani protams ļoti aizskar tāda deģenerāta "viedoklis"! Tāds daunis labāk lai aiznes kompi kur pircis un psaka ka ir pa tupu lai ko tādu lietotu! Latviešu nākotne, ibio.
pirmkart pats sāki taka nesāc raudāt. otrkart ja tev kautkas nepatīk tad labāk pakluse un nelasi ir daudzi citi cilvēki kuri ir daudz izpalīdzīgāki un saprotošāki!
Visiem pārējiem pagaidām paldies! ja kautkas nebūs skaidris tad es jums atkal uzdošu jautājumus! :D
EI UZLOCEKĻA!