store+find – Elektronisko dokumentu pārvaldības rīks – radīts priekš MVU 2
Panasonic prezentē plānās digitālās fotokameras LUMIX 3
Microsoft atbalsta vispasaules Drošāka interneta dienu 3
Bezmaksas M4 Open WiFi apmaiņā pret reklāmu skatīšanos 8
Izpletņlecējs no Hotel Latvija jumta ar Gopro Hero kameru uz galvas 13
Protests pret ACTA 13. februārī 15
Aizvadīts pirmais „mākoņu” tehnoloģiju seminārs uzņēmējiem 2
Samsung prezentē nākamās paaudzes lielformāta ekrānus 1
“Tele2” aicina uzstādīt pasaules rekordu par garāko telefonsarunu 6
Ir publiskots saraksts ar sliktākām datoru parolēm 6
Drošāka interneta dienā bērnus un jauniešus aicinās kritiski izvērtēt interneta saturu 4
Panasonic nāk klajā ar jaunu fotoaparātu DMC-3D1 ar diviem objektīviem 7
LG Electronics CINEMA 3D ekrāns – tagad tikai 1 mm plānā ietvarā 3
es nesaprotu neko ipasi no datoriem, bet problema tada ka man vienu dienu beidza stradat skana, un man liekas ka tas vareu but ka nav draivers jo vnk man radas ka nav audio devices, ka es varetu to plati ieinstelet, vai tas ir iespejams?
1# Sēdi ratos un klusē
Izmanto Unknown Device Identifier tur atieīgi redzēsi kurai iericei nav draivera. pec tam mekle google
abi komenti garaam.
JA skanja bija un pati no sevis izbeidzaas, tad iespeejams ka skanjas karte ir beigusi savu muuzhu. KAa ir ar Unknow device? Device manager bildi vareetu paraadiit. JA skanjas karte integreetaa, varbuut kaads ir paspeeleejies BIOSAA un atsleedzis vinju.
autor Unknown Device Identifier skkreen shotu uz placi.....te daudz umņiku kam ir tendence visu sarezģīt..
Bija līdzīga figņa, es darīju tā :atvēru device manager un atvēru sadaļu kur rakstīts : SOUND,VIDEO AND GAME CONTROLLERS, tad ar kursoru uzgāju uz HIGH DEFINITION AUDIO DEVICE, nospedu labo taustiņu atvērās izvēlne kur piedāvā iekārtu izslēgt, noinstalēt, atjaunināt draiveri un meklēt jaunas iekārtas.Paņēmu UNINSTALL, pēc tam loga augšpusē paņēmu ACTION, atvērās izvēlne kurā paņēmu SCAN FOR HARDWARE CHANGES un W7 pats atrada iekārtu, draiverus, .norestartēju un viss aizgāja.
Noskaidro kāda skaņas karte tev ir,
novelc draiverus priekš šīs kartes,
uzinstalē.