Panasonic prezentē plānās digitālās fotokameras LUMIX 3
Microsoft atbalsta vispasaules Drošāka interneta dienu 3
Bezmaksas M4 Open WiFi apmaiņā pret reklāmu skatīšanos 8
Izpletņlecējs no Hotel Latvija jumta ar Gopro Hero kameru uz galvas 13
Protests pret ACTA 13. februārī 15
Aizvadīts pirmais „mākoņu” tehnoloģiju seminārs uzņēmējiem 2
Samsung prezentē nākamās paaudzes lielformāta ekrānus 1
“Tele2” aicina uzstādīt pasaules rekordu par garāko telefonsarunu 6
Ir publiskots saraksts ar sliktākām datoru parolēm 6
Drošāka interneta dienā bērnus un jauniešus aicinās kritiski izvērtēt interneta saturu 4
Panasonic nāk klajā ar jaunu fotoaparātu DMC-3D1 ar diviem objektīviem 7
LG Electronics CINEMA 3D ekrāns – tagad tikai 1 mm plānā ietvarā 3
Failu uzglabāšanas serveri masveidā slēdz pakalpojumus pēc Megaupload īpašnieku arestiem 16
Kā es varu sadalīt filmu uz pusēm, kuras izmērs ir 2.5 GB? Kādas programmas ir ieteicamas?
Ar jebkuru video kodēšanas programu vari visu filmu uz pusi un pat mazāk sakompresēt!
Ja tik pats to prot ierubīt!
nu uz mana dvd atskaņotāja 2.5 GB failu slikti lasa! bieži vien skatoties filmu viņa pārtrūkst! Taču 1.37 GB un 700 MB filmas ideāli lasa!
samazināt viņu drošvien būs sarežģīti uztaisīt! tāpēc es gribu vinju atdalīt kā divas filmas!
Nu tad ņemi šo programu"Any Video Converter" un parkodē uz 1,37GB!!!
Iesaku XVID formātā kodēt!
Un pats labakais būtu katu aizietuuz veikolu un nopirktu par 15 ls DVD atskanotāju kuram tādu problēmu nau....!
uniwel123 rakstīja:
samazināt viņu drošvien būs sarežģīti uztaisīt! tāpēc es gribu vinju atdalīt kā divas filmas!
Tas tik pat prēkš tevis būs sarežģiiti jo sagraizīšana arī ar kodēšanu saistīta.....
Ja dvd formatā tad katrs fails adalīts ja nemaldos 1GB ,bet šaubos ka tev tāds formāts...ar kādu programu rastīji to failu?
Torrenta pirktā tā filma!? Nu man ar nero tik liela ietilpuma failus nemaz nepielauj rakstīt caur dvd datnēm...
Nu tad caur kuru tu to filmu ierakstīji-es zinu ka UDF dvd pielauj ierakstīt tik lielu failu,bet caur kuru tu dabūji ierakstīt to filmu ?
Un kas notiek ar orgjinaalajaam filmaam?(Ganjau kautkāda mājās ir)
Ja tas pats , tad tik tiesjaam pleijeris pa 15Ls buutu labs risinaajums.
Revis rakstīja:
Ja tas pats , tad tik tiesjaam pleijeris pa 15Ls buutu labs risinaajums.
Tadiem pat jau bonusā nāk USB ports...kurnu ar pareizu failu ierakstišanu galīg nau jaķēpājas,vienīgais formātu pareizo....
ā un vēl ir tā ka ja es diskā ierakstu 2.05 GB filmu un tajā pašā diskā 1.37GB, viņš to 1.37 nemaz neuzrāda uz dvd atskaņotāja! bet ja es rakstu visas 1.37, tad visas ari atskaņo!
Tur vaig izmantot citu ierakstu progrāmu!piemēram takā tev iesākumam panēm paprovē ar šo "CDBurnerXP" pat latviski....un tad paskaties kas notiekas un nopērc prēks testēšanas DVD RW tā ir daudzrakstošā tur neko nevar sapist ja ar smilšpapīru neuzklupsi virsū!
uniwel123 rakstīja:
laikam jau būs pie vainas tas dvd atskaņotājs!
Kas ir Orģinalos DVD ar nelasa?
defender82 rakstīja:
Un pats labakais būtu katu aizietuuz veikolu un nopirktu par 15 ls DVD atskanotāju kuram tādu problēmu nau....!
Ģēnijs :D :D :D. Ja nesajēdz neko, vismaz muļķības neraksti.
Tavai zināšanai, neviens DVD pleijeris normāli nelasa failus, kuri lielāki par 2GB - tā ir DVD specifika un tieši tādēļ jau .VOB failu izmērs ir tāds kāds ir.
#uniwel123: Vai nu ar ConvertXtoDVD pārkodē uz DVD (automātiski tiks izveidoti normāla izmēra vob faili), vai ar VirtualDub sadali to .avi - tikai saglabājot izvēlies Direct stream copy (gan audio, gan video), citādi dabūsi pārdesmit GB lielas daļas.
#17 Velviens pedīš uzradās!Man uz kautkādu TUNEX plyers ko dabūju maxxsimā par 16ls ...uz tā man nau nekadu problemu ar 2,5GB failaiem -man viš pat nolasa NERO DIGITAL formātu. VOB vai VTS fails ir 1GB. par ko jau mineju augstāk...
Takā nepizģī....čurro!
Rekur es biju aprakstījis, kā graizīt resnus video failus (tostarp avi konteinerā iemestos xvidus) nepārkodējot (ātrums pielīdzināms virtual dub direct stream copy) ar mkvtoolnix. Tiesa, streami tiks pārpakoti mkv kastītē, tb diez vai sanāks atskaņot ar standalone dvd-player etc.
http://www.datuve.lv/forums/68141/gar_uvideo_sagriezt_isakos_gabalos,_…
edit
ups, nepamaniiju ka tieshi dvd pleijerim tu tos failus gatavo. taadaa gadiijumaa seko #17 noraditajam virtualdub.
es neiebraucu kapeec tev 2.5gb jaadala uz puseem
tapat 700mb neieraxtiisi un dvd diska vinja tapat iet
\