Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana

Forums

Ieskaties

Raksti

Datuve.lv video

web lapa un sms serviss - kur uzzinaat cik taads pakalpojums maksaa

Ievietoja: ironwolf @ 2010.09.10 10:22  

Sveiki datuvieshi!

Veeleejos uzzinaat, ar ko var sarunaat taadu pakalpojumu, ka lietotaajs nosuuta sms ar blabla kodu uz numuru X un tad atbildes iiszinjaa sanjem kodu, ko ievadiit maajaslapaa un tad vinjam atveraas konkreeti flash video (ne seksuaali) utt.
1.) kaada porcentu dalja no sms izcenojuma aiziet shai kompaanijai?
2.) cik apmeeram shaada izvirtiiba maksaa - maajaslapas izveides izmaksa.. u.t.t.?

Komentāri:

#1 Zilcis @ 2010.09.10 10:44

Šādu pakalpojumus piedāvā daudzi. Agrāk lietoju techpoint,lv. Vēl ir fortumo.lv kur es saproti viss ir diezgan vienkāršots un ar gataviem skriptiem. Tad vēl kingsms,lv utt.

1) Kā kura firma. Bet nu principā sanāk tā- no 95 santīmu īsziņas lmt tev iedod 45 santīmus(tele2 dod visvairāk. kautkādi 50 agrāk bij) - 21% pvn -15-10% sms pakalpojumu firma.

2) To tā vienkārši nevar pateikt. Sazinies ar kādu firmu, kura tev izstrādās tāmi attiecīgi pēc tavām vēlmēm. Vienozīmīgi tie nebūs 300 vai 400 lati.

#2 resnais_putns @ 2010.09.10 12:56

1.) 2,75 - sms cena
1,23 - atdos LMT
0,98 - paliek peec nodoklja
15% nost - paliek 83 santiimi

Vai apreekjins pareizs?

2.) man ir ljoti vienkaarsha doma: cilveeki redz kautkaadus video (samonteetus ar 1001 reklaamas pauzi) bet atspoguljojas arii saturs, tas vinjus ievilina
Tad vinji suuta sms un sanjem kodu, to ievada laucinjaa un vinji 2 nedeeljas var veerot konkreetus flash video, ko vinjiem attaisa 2,75 Ls
Taatad vajag arii kaadu regjistreeshanos sisteemu, lai katru reizi nav jaavada kods no telefona iekshaa, lai apskatiitos konkreetos video. Tas arii viss.

Zilcis => cik tad izmaksaas? ( neko sarezhgjiitu jau nevajag, tikai kas uztur mineeto funkcionalitaati)

#3 Zilcis @ 2010.09.10 13:00

Nevaru spriest par izmaksām nezinot vēlmes. Bet principā parasta statiska lapa maksā ap 250 latiem.

Dizains + CMS + SMS sistēmas integrēšana + vēl kaut kādas figņas + hostings = padārgi. Nezinu kas tie varētu būt par super interesantiem viģikiem kuri nav nekur citur, lai tas atmaksātos.

#4 Demolacion @ 2010.09.10 15:41

Esmu savām vajadzībām ļoti līdzīgu lapu taisījis, arī ar visiem sms...
Atšķirība bija tajā, ka lietotājam ir savs virtuālais konts kuru viņš var papidināt ar sms,
automātiski konts papildinās, bet ja vēlies iegūt video, tad samaksā par viņu attiecīgo summu, kura atrēķinās no papildinātā konta...
Lietotājs jebkurā laikā var ieiet un apskatīties iegādātos video,
vai arī iegādāties jaunus...
Manuprāt tev vajadzētu apsvērt kaut ko tādu..jo 2 nedēļas..tas nekam neder, jo tad lietotājam jādomā vai 2 nedēļas nav pagājušas...utt

#5 resnais_putns @ 2010.09.10 15:45

#4 ja nav nosleepums par izmaksaam?

#6 Demolacion @ 2010.09.10 15:55

Lapu pats taisīju 0.00 Ls
Izmaksas bija tikai par domēnu ~7.00 ls gadā,
hostings pašam uz PC..0.00 Ls
bet cik % aizgāja sms uzturētājiem neatceros...jāmeklē, bet netā kaut kur bija..

#7 resnais_putns @ 2010.09.10 15:57

Kaads vareetu pateikt, ja NAV taisiijis pats. Jo pats jau var arii gadu straadaat pie lapas, bet cilveeka laiks jau izmaksaa..

#8 Demolacion @ 2010.09.10 15:58

Ā atcerējos sms uzturētāju :D Esteria
Cenas: http://www.esteria.lv/lv/sms/rates/

Bet tur var skriptu uztaisīt, kurš nodrošinās ne tikai norādītas cenas, par kurām var sūtīt sms, bet pats vari definēt..
Tā ka nav tur stroga 0.35, 0.50..bet vari uzlikt kaut vai 0.17 ls

#9 resnais_putns @ 2010.09.10 17:15

#8 peec Tava sanaak, ka ja sms njemu pa 3 lati, tad man paliek no LMT 1,89 Ls no kuriem nodoklis nost ir 1,50 man paliek????
Vai veel no 1,50 nost 10-15% kaa teica #1

Kaa ir?

#10 Demolacion @ 2010.09.13 09:55

to gan īsti neatceros,
Zinu, ka lattelecoms arī piedāvā sms pakalpojumus, bet sākuma cena bija liela

#11 nuttshell @ 2010.09.13 12:02

Idejai - vari mēģināt saslēgt savu mobilo ar datoru un uzrakstīt softu, kas atbild uz īsziņām. Nevajadzētu būt pārāk sarežģīti. Bet tad samaksa par pakalpojumu netiks pieskaitīta telefona rēķinam, un tev jādomā cits veids, kā iekasēt.

PS: kāpēc tu negribi izmantot industrijas standartu PayPal, šādām operācijām? Kāpēc jāsūta sms. Var vienkārši samaksāt caur PayPal un paypal piedāvā diezgan plašu kāstu, kā apstrādāt veiktās transakcijas