MikroTik kursi datorsistēmu administrātoriem 14
Samsung izstādē Integrated Systems Europe 2012 prezentē nākamās paaudzes lielformāta ekrānus 12
Panasonic prezentē plānās digitālās fotokameras LUMIX 27
Bezmaksas M4 Open WiFi apmaiņā pret reklāmu skatīšanos 17
Samsung prezentē GALAXY Note 10.1 planšetdatoru 21
Logitech izziņo tastatūru ar saules baterijām iPad 16
Piezīmju datori Compaq Presario CQ57 no 225Ls (381ER, 383SR) 60
HP papildina Pavilion datoru sēriju 6
Jaunajam LG interfeisam Optimus UI 3.0 jaunas funkcijas 2
Panasonic nāk klajā ar jaunu fotoaparātu DMC-3D1 ar diviem objektīviem 75
HP atklāj jaunas Z līnijas darbstacijas 10
Samsung prezentē Q20 un QF20 videokameras ar uzlabotu ergonomiku 29
Konica Minolta piedāvā programmatūru Apple mobilo iekārtu pievienošanai pie tās printeriem 35
kuru labak ņemt? varbūt kādam ir bijusi tada pati dilēma? viedokļi?
sorry d5000
man arī nikons kaut kā labāk patīk it ka canonam tie radītaji tehniskie ir augstāki bet...... cik nu es viņus pilnvertīgi spēšu izmantot...
Vēt tāda maza piebildīte - ja domā arī par video - Canon šim nolūkam ir stipri labāks - 550D filmēšanai ir OK.
#3 vienmēr esmu uzskatijis ka filmēšanai ir video kamera nevis fotoaparāts, bet nu jā video ir labāks Canonam, bet tomēr priekš foto man liekas ērtāks Nikon.
Autor, dari kā es teicu, ņem un abus notestē. Labākajā gadījumā atrodi kādus lietotājus uz paprasi izmēģināt, sliktākajā marš uz veikalu un aptausti abus un klausies kurš pēc tevis vairāk sauc.
nikonu nemsu domaju tā- aizbraukšu uz veici notestēšu
un vispar pērku FOTOAPARĀTU!!!! video man ir laba HD kamera ja sagribās ko pafilmēt. Tas tā, bet ja kādam i personīga pieredze var uzrakstīt tiešām.
#5: Laba HD videokamera maksā vairākus desmitus tūkstošu $$$.
http://pro.sony.com/bbsc/ssr/product-PMW500/
Ne velti daudzi nopietni videooperatori gan Latvijā, gan pasaulē HD filmēšanai iegādājs tieši Canon 7D, vai ko līdzīgu. 90% reklāmu filmētas ar Canon (vai uz kinofilmas ar sekojošu digitalizēšanu), liela daļa dabas filmu un pat doktora Hausa pēdējās sērijas ir filmētas ar Canon. Nevajag dzīvot aizvēsturē.
Salīdzini savas "superkameras" un kaut vai 550D matricas izmērus un tad fantazē par kvalitāti.
Te info par vienu no Latvijas profesionālajiem operatotiem (bet tādu, ar Canon filmējošu, ir daudz - gan LTV, gan TV3, gan brīvmākslinieki).
http://www.filmet.lv/index.php?id=6
Tiesa, viņam ir novecojusi info - jaunie 5D labi tiek galā arī ar 25 k/sec - ražotāji ir sapratuši, ka PAL tomēr ir plašāk izplatīts, kā NTSC.
Piekrītu tev Jurro, ka 7D un citi līdzīgas klases aparāti der filmēšanai, bet te tomēr bija runa par daudz zemāka budžeta kamerām un ja nu arī sagribēsies kaut ko nofilmēt mājas vajadzībām, arī ar to pašu Nikonu to varēs izdarīt. Cik redzems cilvēks gribēja tieši priekš foto, nevis mega viģikus taisīt :)
#7: Nu arī 550D ir pietiekami sakarīga HD filmēšanai un tā jau ir cita cenu kategorija.
P.S.
Tā kā man jau padsmit gadus par filmēšanu algu maksā - esmu pret šīm lietām prasīgs un kameru, cenā zem pusotra tūkstoša par derīgu filmēšanai (arī mājas video) neuzskatu. Nu nav tur bilde, īpaši, ja palaidīsi uz kāda 42" televizora.
man ir samsung Samsung HMX-H203BP/EDC
nu ja pa 900 lvl nav laba kamera mājas apstakļiem tad nezinu...
un ne jau to labo kameru biju domajis profu līmenī-)
#8 ticu ka pelni ar to naudu, bet autors to tiešām nedarīs, jo ja būtu tādi kritēriji, noteikti datuvē neuzdotu jautājumu kuru kameru izvēlēties :) Un katram tie kritēriji ir pilnīgi savādāki. Man priekš video kur nofilmēta mājas ballīte 100 gadus nav vajadzīga HD kvalitāte.
Es vienmēr par Nikon jo pats lietoju un labāk patīk. Bet tomēr atzīstu ka starp šīm divām firmām izvēle jāveic pašam paņemot rokās abas kameras un saprotot kura vairāk piesaista. Jo tomēr abas ir labas firmas un s... neražo. Tikai es īsti neiebraucu kas tas par modeli Nikon d500? Laikam būšu kaut ko garām palaidis :D :D