Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana

Forums

Ieskaties

Raksti

Datuve.lv video

Viasat turpina krāpties

Ievietoja: ob1 @ 2011.03.21 12:16  

Kādu laiku atpakaļ man piezvanīja no Viasat - šamiem esot jauns dekoderis, viņi to piedāvā bez maksas. Gari stāstīja par jaunajām fīčām... nu, labi, ja bez maksas, tad piekritu ņemt.

Šodien atbrauca kurjers ar to Viasat dekoderi. Uzreiz piedāvāja man parakstīt līgumu (kas uzdrukāts lapas otrā pusē ļoti sīkā fontā). Es šim saku, ka neparakstu dokumentus bez to izlasīšanas - sāku lasīt. Šis izrāva man no rokām to dokumentu un aizbrauca. Hmm, laikam jau tajā līgumā ir kas tāds, ko nedrīkst lasīt...

Komentāri:

#1 edde @ 2011.03.21 12:35

Kapēc tu domāji ka par velti kāds  dos ko  tādu  it sevišķi VIAŠROTS!!?Tas tak skaidrs ka līgums japarakst uz 3 gadiem !!!Tev tak par to kasti naudu  neprasīja ,bet piesietam jau 3 gadu  gan jabūt ar ko jau  tu to kasti  busi nopircis 5kārtīgi no viņiem!
Es tevi  sapratu Ka viņi čakarē tautu ta tu  viņus,princips jau tev tā pat  bija  skaidrs:) ka kasti  vini tev nedos ja neskatīsies vinū tīklu un pa cik lai tu to redzētu japarakst  līgums kurš tevi noplēsīs pliku vismaz līdz pusei:)!!!

#2 defender82 @ 2011.03.21 13:01

He es nekad  viasat lamatās neesmu kritis!Savulaik kad izbeidzās kartīšu bums tad cik varēju tik saliku šķivjus+LNB un skatījos brīvos krievu,ukraiņu kanālus.Un starpcitu  tai  viasata nekas nau ko  redzēt izņemot 2 kanālus.
Es skatos viasatu,bet nejau saskaņa  ar viņu debilismu:P!Es viņus redzu musu  naudā par 1 latu pilno zelta paku+skandināvu un pieaugušo kanālus!Vispār parsvarā skatos HTV+,RADUGA,TRICALOR...vairs  ar neko nevajag tur ir  visa kā!

#3 edde @ 2011.03.21 13:09

Tas ir tas pats  kā ar mobīlajiem telefoniem par  latu dabū,bet takš 2 gadi japild līgumsaistības kurā jau tu to  telefonu es nopircis par vis lielako  cenu...

Jā sharings ir laba lieta:).....................
Kā tad tu tā OB1 iedomājies tiešam  ka tev kāds ko ados pr velti bez papīra parakstīšanas!?  

#4 ob1 @ 2011.03.21 13:11

Te neiet runa par līgumsaistībām - man jau ir līgumsaistības ar Viasat (nu sievai patīk tie filmu kanāli, lai jau skatās). Acīmredzot runa iet par konkrētu uzmetienu, ja jau man neļāva to līgumu lasīt.

#5 edde @ 2011.03.21 13:13

Nu  vai  tad drīz nebeiksies  tas  murgs pie viasata ??? Pagaidām neko  nevar novērst ,bet kad  beidāz  tas ,sāci  tak  šārēt to morgu  ja  tik ļoti patīk!!!

Manu prāt  tur  tu būtu paraksījis  velvienu  saisību uz  atiecīgu laiku:)!

#6 kompmanis @ 2011.03.22 16:10

Latvijas kanaliem vajaga virszemes vai interaktivo pec gaumes.VIASAT,NTV,TRICOLOR u.t.t  tikai sharings aparati pilni kakti metājas.

#7 defender82 @ 2011.03.22 16:25

Pa cik es latvijas kanālus neskatos jo tur nau ko redzēt  jo  rāda vecas filmas kas jau  redzētas....vai tos pašuaskrievu  filamas un humoru-takā pieturos pie HTV+ un RADUGAS tikla parsvarā!
Ja iet runa  par  virzemes digitalo TV  tad  jau  kā pus  gadu atpakaļ savu  dekoderi  adevu  draugam jo  es parsvarā  skatījos   tos kanālus kas sharējami 5kart lētak :P!Paskātas uz pieaugušo kanāla cenu -tas ir  trakums 12 stundās  3 lati debīlisms!

#8 links @ 2011.03.22 23:48

Kads nebutu slinks, un pastāstītu par to "šaringu" mazliet vairāk?

#9 defender82 @ 2011.03.23 02:11

links rakstīja:

Kads nebutu slinks, un pastāstītu par to "šaringu" mazliet vairāk?

AAA tas jau ir kautkas intresants!!!Tev  vajag sat iekārtu,resiveri  kas atbalst interneta pieslegumu bez tā nu nekādi nesanāks! Laiki ir mainījušies nu jau var dabūt dreambox clonus par 45 ls.+5ls lai paršutu=50 un tad jau  jaatrod sev  tīkamākais card sharing serveris un jaiemāna nauda iekš to ,jā  ar parasto  kartiņu  ELECTRON nesanāks ....vaig starptaotisko VISA vismaz ..un tad jau ja esi dabujis piķi uz servera  tad pērci  sev  tīkamāko  tīklu !Piemēram viašrotu  es skatos  par 2,80$+skandināvu paredzēto...,bet es  neskatos šrotu .ja daudz maz  parvald  krievu  valodu  tad NTV+ un miers,bet  ja kāds  porņiks  tīk tad ieskau šharet pilno paku kas izmaksa augstakais 7-10$, kā kura serverī!
Ja galīgi no sata nau  nekas mājās tad sakums ir ap 80 latiem ka minimums vaidzīgs!AAA jareiķin rooteris arī, ja nau+15ls. ja ir  tad labi !

#10 schinder @ 2011.03.23 04:16

" defender " ,tev vājprātīgi klibo gramatika!

#11 defender82 @ 2011.03.23 09:50

schinder rakstīja:

" defender " ,tev vājprātīgi klibo gramatika!

A man pohuj...nesaprati pats vainīgs,gramatikā galīgi jau ar neko nejēdzu un par to ar neiet  runa ....:D

#12 Revis @ 2011.03.23 11:33

Ja lieto Viašrotu-atceries vienu lietu , ja viņi piedāvā kautko pa velti , tad tas ir blefs , tev jāpagarina līgums vēl uz 2 gadiem ,un ikmēneša maksa arī pieaugas par 1-2Ls.
Man ar nesen piedāvāja to ķip ''Viasat PlusHd'' teica pa velti , atvedīs uz mājām , un ko tik vēl ne.Piekritu..Atved mājās-dot jau papīru lai parakstu..uzreiz iekrita acīs 15,20Ls abonēšana+2Ls uztvērēja noma :D un grib lai vēl pagarinu līgumu uz 3 gadiem.

#13 edde @ 2011.03.23 12:03

Revis rakstīja:

Ja lieto Viašrotu-atceries vienu lietu , ja viņi piedāvā kautko pa velti , tad tas ir blefs , tev jāpagarina līgums vēl uz 2 gadiem ,un ikmēneša maksa arī pieaugas par 1-2Ls.
Man ar nesen piedāvāja to ķip ''Viasat PlusHd'' teica pa velti , atvedīs uz mājām , un ko tik vēl ne.Piekritu..Atved mājās-dot jau papīru lai parakstu..uzreiz iekrita acīs 15,20Ls abonēšana+2Ls uztvērēja noma :D un grib lai vēl pagarinu līgumu uz 3 gadiem.

Tas vis jau bija jasaprot pie pirmās iegrābšanās ka nekas  par velti te  latijā nau un nebūs!
Un starpcitu kādā sakarā tas VAISROTS to HD te latvijā  smērē-latvijai nekas no viņu puses HD variantā netiek raidīts,ja neticat paskatāties  http://www.lyngsat.com/packages/viasat.html  Vis  ar zaļo kas  apzīmē HD paredzēts norvēģiem,dāniem ,Zviedriem,tie netiek nemaz iekļauti zelta pakā-takā spriežiet paši ko viņi jums smērē!

#14 defender82 @ 2011.03.23 12:53

Jā par to HD točen taisnība,mums nekas netiek raidīts HD !!!Vienīgais  vini izgājuši uz to ka  tās fīčas tai  aparātā -,bet tas  vis nau  vaidzīgs...paraidi nekad nenokavēs jo muļā mēnesi vienu un to pašu!It sevīsķi tadu  naudu  abonēšanai uzkravuši,varētu padomāt ka visu latviski  tulko!Praktiskam LATVIETIM tur tikai 6 kanāli paredzēti perējais krievu,angļu kolēģiem!:D