MikroTik kursi datorsistēmu administrātoriem 14
Samsung izstādē Integrated Systems Europe 2012 prezentē nākamās paaudzes lielformāta ekrānus 12
Panasonic prezentē plānās digitālās fotokameras LUMIX 27
Bezmaksas M4 Open WiFi apmaiņā pret reklāmu skatīšanos 17
Samsung prezentē GALAXY Note 10.1 planšetdatoru 21
Logitech izziņo tastatūru ar saules baterijām iPad 16
Piezīmju datori Compaq Presario CQ57 no 225Ls (381ER, 383SR) 60
HP papildina Pavilion datoru sēriju 6
Jaunajam LG interfeisam Optimus UI 3.0 jaunas funkcijas 2
Panasonic nāk klajā ar jaunu fotoaparātu DMC-3D1 ar diviem objektīviem 75
HP atklāj jaunas Z līnijas darbstacijas 10
Samsung prezentē Q20 un QF20 videokameras ar uzlabotu ergonomiku 29
Konica Minolta piedāvā programmatūru Apple mobilo iekārtu pievienošanai pie tās printeriem 35
Kādu laiku atpakaļ man piezvanīja no Viasat - šamiem esot jauns dekoderis, viņi to piedāvā bez maksas. Gari stāstīja par jaunajām fīčām... nu, labi, ja bez maksas, tad piekritu ņemt.
Šodien atbrauca kurjers ar to Viasat dekoderi. Uzreiz piedāvāja man parakstīt līgumu (kas uzdrukāts lapas otrā pusē ļoti sīkā fontā). Es šim saku, ka neparakstu dokumentus bez to izlasīšanas - sāku lasīt. Šis izrāva man no rokām to dokumentu un aizbrauca. Hmm, laikam jau tajā līgumā ir kas tāds, ko nedrīkst lasīt...
He es nekad viasat lamatās neesmu kritis!Savulaik kad izbeidzās kartīšu bums tad cik varēju tik saliku šķivjus+LNB un skatījos brīvos krievu,ukraiņu kanālus.Un starpcitu tai viasata nekas nau ko redzēt izņemot 2 kanālus.
Es skatos viasatu,bet nejau saskaņa ar viņu debilismu:P!Es viņus redzu musu naudā par 1 latu pilno zelta paku+skandināvu un pieaugušo kanālus!Vispār parsvarā skatos HTV+,RADUGA,TRICALOR...vairs ar neko nevajag tur ir visa kā!
Tas ir tas pats kā ar mobīlajiem telefoniem par latu dabū,bet takš 2 gadi japild līgumsaistības kurā jau tu to telefonu es nopircis par vis lielako cenu...
Jā sharings ir laba lieta:).....................
Kā tad tu tā OB1 iedomājies tiešam ka tev kāds ko ados pr velti bez papīra parakstīšanas!?
Te neiet runa par līgumsaistībām - man jau ir līgumsaistības ar Viasat (nu sievai patīk tie filmu kanāli, lai jau skatās). Acīmredzot runa iet par konkrētu uzmetienu, ja jau man neļāva to līgumu lasīt.
Nu vai tad drīz nebeiksies tas murgs pie viasata ??? Pagaidām neko nevar novērst ,bet kad beidāz tas ,sāci tak šārēt to morgu ja tik ļoti patīk!!!
Manu prāt tur tu būtu paraksījis velvienu saisību uz atiecīgu laiku:)!
Latvijas kanaliem vajaga virszemes vai interaktivo pec gaumes.VIASAT,NTV,TRICOLOR u.t.t tikai sharings aparati pilni kakti metājas.
Pa cik es latvijas kanālus neskatos jo tur nau ko redzēt jo rāda vecas filmas kas jau redzētas....vai tos pašuaskrievu filamas un humoru-takā pieturos pie HTV+ un RADUGAS tikla parsvarā!
Ja iet runa par virzemes digitalo TV tad jau kā pus gadu atpakaļ savu dekoderi adevu draugam jo es parsvarā skatījos tos kanālus kas sharējami 5kart lētak :P!Paskātas uz pieaugušo kanāla cenu -tas ir trakums 12 stundās 3 lati debīlisms!
links rakstīja:
Kads nebutu slinks, un pastāstītu par to "šaringu" mazliet vairāk?
AAA tas jau ir kautkas intresants!!!Tev vajag sat iekārtu,resiveri kas atbalst interneta pieslegumu bez tā nu nekādi nesanāks! Laiki ir mainījušies nu jau var dabūt dreambox clonus par 45 ls.+5ls lai paršutu=50 un tad jau jaatrod sev tīkamākais card sharing serveris un jaiemāna nauda iekš to ,jā ar parasto kartiņu ELECTRON nesanāks ....vaig starptaotisko VISA vismaz ..un tad jau ja esi dabujis piķi uz servera tad pērci sev tīkamāko tīklu !Piemēram viašrotu es skatos par 2,80$+skandināvu paredzēto...,bet es neskatos šrotu .ja daudz maz parvald krievu valodu tad NTV+ un miers,bet ja kāds porņiks tīk tad ieskau šharet pilno paku kas izmaksa augstakais 7-10$, kā kura serverī!
Ja galīgi no sata nau nekas mājās tad sakums ir ap 80 latiem ka minimums vaidzīgs!AAA jareiķin rooteris arī, ja nau+15ls. ja ir tad labi !
schinder rakstīja:
" defender " ,tev vājprātīgi klibo gramatika!
A man pohuj...nesaprati pats vainīgs,gramatikā galīgi jau ar neko nejēdzu un par to ar neiet runa ....:D
Ja lieto Viašrotu-atceries vienu lietu , ja viņi piedāvā kautko pa velti , tad tas ir blefs , tev jāpagarina līgums vēl uz 2 gadiem ,un ikmēneša maksa arī pieaugas par 1-2Ls.
Man ar nesen piedāvāja to ķip ''Viasat PlusHd'' teica pa velti , atvedīs uz mājām , un ko tik vēl ne.Piekritu..Atved mājās-dot jau papīru lai parakstu..uzreiz iekrita acīs 15,20Ls abonēšana+2Ls uztvērēja noma :D un grib lai vēl pagarinu līgumu uz 3 gadiem.
Revis rakstīja:
Ja lieto Viašrotu-atceries vienu lietu , ja viņi piedāvā kautko pa velti , tad tas ir blefs , tev jāpagarina līgums vēl uz 2 gadiem ,un ikmēneša maksa arī pieaugas par 1-2Ls.
Man ar nesen piedāvāja to ķip ''Viasat PlusHd'' teica pa velti , atvedīs uz mājām , un ko tik vēl ne.Piekritu..Atved mājās-dot jau papīru lai parakstu..uzreiz iekrita acīs 15,20Ls abonēšana+2Ls uztvērēja noma :D un grib lai vēl pagarinu līgumu uz 3 gadiem.
Tas vis jau bija jasaprot pie pirmās iegrābšanās ka nekas par velti te latijā nau un nebūs!
Un starpcitu kādā sakarā tas VAISROTS to HD te latvijā smērē-latvijai nekas no viņu puses HD variantā netiek raidīts,ja neticat paskatāties http://www.lyngsat.com/packages/viasat.html Vis ar zaļo kas apzīmē HD paredzēts norvēģiem,dāniem ,Zviedriem,tie netiek nemaz iekļauti zelta pakā-takā spriežiet paši ko viņi jums smērē!
Jā par to HD točen taisnība,mums nekas netiek raidīts HD !!!Vienīgais vini izgājuši uz to ka tās fīčas tai aparātā -,bet tas vis nau vaidzīgs...paraidi nekad nenokavēs jo muļā mēnesi vienu un to pašu!It sevīsķi tadu naudu abonēšanai uzkravuši,varētu padomāt ka visu latviski tulko!Praktiskam LATVIETIM tur tikai 6 kanāli paredzēti perējais krievu,angļu kolēģiem!:D
Kapēc tu domāji ka par velti kāds dos ko tādu it sevišķi VIAŠROTS!!?Tas tak skaidrs ka līgums japarakst uz 3 gadiem !!!Tev tak par to kasti naudu neprasīja ,bet piesietam jau 3 gadu gan jabūt ar ko jau tu to kasti busi nopircis 5kārtīgi no viņiem!
Es tevi sapratu Ka viņi čakarē tautu ta tu viņus,princips jau tev tā pat bija skaidrs:) ka kasti vini tev nedos ja neskatīsies vinū tīklu un pa cik lai tu to redzētu japarakst līgums kurš tevi noplēsīs pliku vismaz līdz pusei:)!!!