MikroTik kursi datorsistēmu administrātoriem 14
Samsung izstādē Integrated Systems Europe 2012 prezentē nākamās paaudzes lielformāta ekrānus 12
Panasonic prezentē plānās digitālās fotokameras LUMIX 27
Bezmaksas M4 Open WiFi apmaiņā pret reklāmu skatīšanos 17
Samsung prezentē GALAXY Note 10.1 planšetdatoru 21
Logitech izziņo tastatūru ar saules baterijām iPad 16
Piezīmju datori Compaq Presario CQ57 no 225Ls (381ER, 383SR) 60
HP papildina Pavilion datoru sēriju 6
Jaunajam LG interfeisam Optimus UI 3.0 jaunas funkcijas 2
Panasonic nāk klajā ar jaunu fotoaparātu DMC-3D1 ar diviem objektīviem 75
HP atklāj jaunas Z līnijas darbstacijas 10
Samsung prezentē Q20 un QF20 videokameras ar uzlabotu ergonomiku 29
Konica Minolta piedāvā programmatūru Apple mobilo iekārtu pievienošanai pie tās printeriem 35
Salīdzinoši lēti saremontēšū digitālo fotoaparātu. LCD un linzu nomaiņa.
nē objektīvs!!! par linzām māca viduskolā fizikas stundās, bet tu jau laikam tādā nēesi gājis tādēļ arī nezini par ko iet runa... :)
#2: Izskatās, tiešām esi "profs". Normāli fotogrāfi objektīvu sauc par "stiklu" vai lēcu, bet to jau tu nez vai būsi dzirdējis :D.
defender82 rakstīja:
Manai jaunai līgavai celku nevari ieremontēt -hoķbi digitālo!!!:D
Es varu mēģināt,savā laikā diezgan biju saskāries ar to problēmu,bet garantiju gan nedošu,vispār ,no sākuma vajadzētu testa režīmā man paprovēt,vai IR tur kas sabeikts.
Nēkas jau īpaš sabeikts nau-,bet gribu izprecināt arābu šeikam lai nauda nāk,bet šim vaig celcu bļin,ja varu sagadāt ar celku tad baigo piķi sola-noteikumos nekur nebij teikts ka orģinālai jabūt talab digitalo/virtuālo vismaz iebūvēsim!:D
defender82 rakstīja:
Nēkas jau īpaš sabeikts nau-,bet gribu izprecināt arābu šeikam lai nauda nāk,bet šim vaig celcu bļin,ja varu sagadāt ar celku tad baigo piķi sola-noteikumos nekur nebij teikts ka orģinālai jabūt talab digitalo/virtuālo vismaz iebūvēsim!:D
virtuālo jau nav gruti... :)
pasaki viņam lai iedomajas, ka viss Ok būs virtuālā!
Man te viens krokodils vazaajaas par seetu,saa noteikt ka celka...ja kautkaa var piemonteet apaksdalu tad pat buus orginalka,bet naudu uz puseem...kanekaa puse no manas puses:)
AAA vienkarši es šīm saku lai sūt piķi un pēc tam lai dročī un vis OK!!!:D
Nu tad klausies:Uzvelc ddāmai zeķubikses,piemklē tādas caurspīdīgas,lai ne īpaši redzamas un liec zem tā šeiha,šis tur muļļās kamēr izcirtīs caurumu,būs riktīga celka,no peļņas man procents ,ja "vigarit".
rarrar rakstīja:
nē objektīvs!!! par linzām māca viduskolā fizikas stundās, bet tu jau laikam tādā nēesi gājis tādēļ arī nezini par ko iet runa... :)
Puspisteņu kuņas arī remontē? Tu, sīkais perdeļdukur!
macbeton rakstīja:
rarrar rakstīja:nē objektīvs!!! par linzām māca viduskolā fizikas stundās, bet tu jau laikam tādā nēesi gājis tādēļ arī nezini par ko iet runa... :)Puspisteņu kuņas arī remontē? Tu, sīkais perdeļdukur!
macbeton tu esi pilnigs idiots...
Kas ir linza? Lameriska nindza?