MikroTik kursi datorsistēmu administrātoriem 14
Samsung izstādē Integrated Systems Europe 2012 prezentē nākamās paaudzes lielformāta ekrānus 12
Panasonic prezentē plānās digitālās fotokameras LUMIX 27
Bezmaksas M4 Open WiFi apmaiņā pret reklāmu skatīšanos 17
Samsung prezentē GALAXY Note 10.1 planšetdatoru 21
Logitech izziņo tastatūru ar saules baterijām iPad 16
Piezīmju datori Compaq Presario CQ57 no 225Ls (381ER, 383SR) 60
HP papildina Pavilion datoru sēriju 6
Jaunajam LG interfeisam Optimus UI 3.0 jaunas funkcijas 2
Panasonic nāk klajā ar jaunu fotoaparātu DMC-3D1 ar diviem objektīviem 75
HP atklāj jaunas Z līnijas darbstacijas 10
Samsung prezentē Q20 un QF20 videokameras ar uzlabotu ergonomiku 29
Konica Minolta piedāvā programmatūru Apple mobilo iekārtu pievienošanai pie tās printeriem 35
Manos nagos ir nonācis http://cgi.ebay.com/Lighter-DVR-Mini-DV-USB-Spy-Hidden-Camera-Cam-Camc…
šāds nieciņš... atmiņas karti es viņa ieliku,bet galīgi nesaprotu viņu darbibu-gribēju ko nofilmēt !Tieši kad to filmēšanu gribēju palaist tad nekas man nesanāca tikai foto saveidojis,bet kad biju izravis no USB porta un nometis blakus kompim-izrādas šis kautko tai laikā pats sacis filmēt!
Vispār isi sakot izskaidrojiet man šo verķa darbību!Es skatijos YouTube tur ir itka pamacoši video tik viņiem kautkas tomer atškiras-ja kads zin ka isti šis jasaspiez lai filmētu tad izskaidrojiet-Rīt šis baigi labi nodretu -darbavietā... redzēsiet kā sefš bauros ,ja tik izdosies pareizi palaist!
Stendec rakstīja:
...Bērniem līdz 18 gadiem :D
Nē ne man viss šis Opim jaieskaidro -viņš jau viņu izmantos pensionāru tusiņā :D!
Zems IQ rakstīja:
Ieliec kompī caur USB - uzlādē 3-10 stundas - ieliec karti - spied dzelteno pogu - rakstās un deg sarkanā gaismiņa - spied dzelteno pogu - nerakstās - liec kompī - apstrādā.
Kur tev nesanāk??
Verķis ir jau uzladēts ,karte ielikta ,bet nospiežot dzelteno pogu nekas ta vienkārsi nerakstās !YouTube viena video klipa paradits bija ka ta poga japatur nospiesta 5 sekundes ja tiko karti ievadijis un tad ar atiecīgiem klikšķiem var palaist video un foto,bet pēc tas pamacības man nekas nesanāk tikai foto vai video ir nofilmējies kautkadā brīdī kad nemaz to neesmu centies palaist!
jur rakstīja:
Ja nekļūdos, pie mums par šāda lietošanu var sanākt darīšana ar Policiju
Tas ir pie jums ,pie mums tā nau :D
Ta daudz maz sapratu šo spoku darbību!Es jau tiko pogu nospiezu ta itka jau ierakst notiekās ,spiezu otreiz apstadinu un uz reiz metu klat pie PC un briinos kalab aprauti kadri vai vispar nekā nau -izradas tam verķim pēc filmēšanas apstādināšanas ir jasagremo ko nofilmējis -tadtik pēc kada laicina var spraust pie PC un skatīties ko nofilmejis, ja un viņš visu vienā failā ar nesafilme - faila ilgums 2minutes...un tatik macī...:D
Ieliec kompī caur USB - uzlādē 3-10 stundas - ieliec karti - spied dzelteno pogu - rakstās un deg sarkanā gaismiņa - spied dzelteno pogu - nerakstās - liec kompī - apstrādā.
Kur tev nesanāk??