Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana

Forums

Ieskaties

Raksti

Datuve.lv video

DVR Mini DV USB Camera!?

Ievietoja: defender82 @ 2011.07.13 01:57  

Manos nagos ir nonācis   http://cgi.ebay.com/Lighter-DVR-Mini-DV-USB-Spy-Hidden-Camera-Cam-Camc…
šāds  nieciņš...  atmiņas karti  es  viņa ieliku,bet galīgi nesaprotu viņu darbibu-gribēju ko  nofilmēt !Tieši kad  to  filmēšanu gribēju palaist tad nekas man nesanāca  tikai foto saveidojis,bet kad biju izravis no USB porta un nometis blakus kompim-izrādas šis kautko tai laikā pats  sacis filmēt!
Vispār isi  sakot  izskaidrojiet man šo verķa darbību!Es skatijos YouTube tur ir  itka pamacoši video  tik viņiem  kautkas tomer  atškiras-ja kads zin ka isti šis jasaspiez lai filmētu tad izskaidrojiet-Rīt šis baigi labi nodretu -darbavietā... redzēsiet kā  sefš bauros ,ja tik izdosies pareizi palaist!

Komentāri:

#1 Zems IQ @ 2011.07.13 07:51

Ieliec kompī caur USB - uzlādē 3-10 stundas - ieliec karti - spied dzelteno pogu - rakstās un deg sarkanā gaismiņa - spied dzelteno pogu - nerakstās - liec kompī - apstrādā.

Kur tev nesanāk??

#2 jur @ 2011.07.13 08:00

Ja nekļūdos, pie mums par šāda lietošanu var sanākt darīšana ar Policiju

#3 Stendec @ 2011.07.13 09:15

...Bērniem līdz 18 gadiem :D

#4 defender82 @ 2011.07.13 11:03

Stendec rakstīja:

...Bērniem līdz 18 gadiem :D

Nē ne man  viss šis Opim jaieskaidro  -viņš jau viņu izmantos pensionāru  tusiņā :D!

#5 defender82 @ 2011.07.13 11:08

Zems IQ rakstīja:

Ieliec kompī caur USB - uzlādē 3-10 stundas - ieliec karti - spied dzelteno pogu - rakstās un deg sarkanā gaismiņa - spied dzelteno pogu - nerakstās - liec kompī - apstrādā.

Kur tev nesanāk??

Verķis ir jau uzladēts ,karte ielikta ,bet nospiežot  dzelteno pogu nekas ta  vienkārsi nerakstās !YouTube  viena video klipa paradits bija ka ta  poga  japatur  nospiesta 5  sekundes ja tiko karti ievadijis  un tad  ar  atiecīgiem klikšķiem var palaist video  un foto,bet pēc tas pamacības man nekas nesanāk  tikai  foto  vai video ir nofilmējies  kautkadā brīdī kad nemaz  to neesmu centies palaist!

#6 defender82 @ 2011.07.13 11:09

jur rakstīja:

Ja nekļūdos, pie mums par šāda lietošanu var sanākt darīšana ar Policiju

Tas ir pie jums ,pie mums  tā nau :D

#7 defender82 @ 2011.07.13 16:25

Ta daudz maz  sapratu  šo spoku darbību!Es jau   tiko pogu  nospiezu  ta itka jau ierakst notiekās ,spiezu otreiz  apstadinu un uz  reiz metu klat  pie PC un  briinos kalab aprauti kadri  vai  vispar nekā nau -izradas  tam  verķim  pēc  filmēšanas  apstādināšanas  ir jasagremo ko nofilmējis  -tadtik pēc  kada laicina var  spraust  pie PC un  skatīties ko  nofilmejis, ja un  viņš visu  vienā  failā  ar nesafilme - faila ilgums  2minutes...un tatik macī...:D