Atbalsta ACTA izvērtēšanu ES Tiesā 1
DEAC uzsāk iekarot Ukrainas tirgu 1
Aktieris Edvards Nortons un modele Darja Verbovija jaunā tālruņa PRADA no LG 3.0 sejas 3
Nokia Belle programmatūras atjauninājums pieejams lejupielādei 9
Ar Accenture Latvia un Tieto Latvia atbalstu LU Fonds rīko stipendiju konkursu 4
Gatavs piedzīvojumiem – Canon PowerShot D20 7
DEAC informē Ukrainas premjeru par Latvijas IT priekšrocībām 1
BaltCap investē vienu miljonu eiro Latvijas programmētāju dibinātā uzņēmumā 1
LG Electronics plāno būt līderis displeju tirgū, piedāvājot universālus LED risinājumus 1
Samsung Galaxy Note būs pasaules modes nedēļu oficiālais viedtālrunis 1
Starptautisks pētījums atklāj, ka lielākā daļa uzņēmumu ir naivi, runājot par enerģijas pārvaldību 4
Sāciet savu karjeru IT jomā jau šodien! 5
Jaunais GALAXY Tab 2 – pirmais Samsung planšetdators Android 4.0 operētājsistēmu 4
Tātad ir iekrājušies nevajadzīgi cietie diski. Ja nu kādam tie varētu būt noderīgi, you are welcome!
Summary:
1.detalizēts izklāsts par piedāvātajiem cietajiem ir pieejams googlē;
2.visi cietie ir pārbaudīti;
3.cenas runājamas, jo piedāvātās ir orientējošās. Runājamas saprāta robežās. Ja kādam ir kāds cits normāli pamatots viedoklis attiecībā uz cenām, droši studijā;
4.piedāvājumi, jautājumi PM;
5.atrodas Rīgā.
Saraksts:
160GB
[1gab*Ls14] WD WD1600AAJS-08B4A0
[1gab*Ls14] WD WD1600AAJS-00L7A0
1TB
[2gab*Ls70] WD WD1003FBYX
1.5TB
[1gab*ls55] WD WD15EADS
Uz cieto disku cenām jāskatās caur veikala prizmu
<http://www.salidzini.lv/search.php?q=+500GB&offset=18>
a8827 rakstīja:
Pārdodu nevajadzīgus
Absurds!!!
Nevajadzīgus ATDOD/IZMET/UZDĀVINA (vajadzīgo parsvītrot).
P.S. Biedri! Varat netirgoties. Kad prasīju autoram iedot divu latu "skidku" vienam "nevajadzīgam" hārdam - autors bija gatavs par tiem divsimt santīmiem nožņaugties, bet ne nomest. Tā kā, ņemiet vērā... Tirgošanās ir nevietā.
Asmodeus rakstīja:
Uz cieto disku cenām jāskatās caur veikala prizmu
<http://www.salidzini.lv/search.php?q=+500GB&offset=18>
Pielaboju:
Uz JAUNU cieto disku cenām jāskatās caur veikala prizmu
top rakstīja:
diezgan augstas cenas un bez garantijas!
3.cenas runājamas, jo piedāvātās ir orientējošās. Runājamas saprāta robežās. Ja kādam ir kāds cits NORMĀLI PAMATOTS viedoklis attiecībā uz cenām, droši studijā;
Biba rakstīja:
a8827 rakstīja:Pārdodu nevajadzīgusAbsurds!!!
P.S. Biedri! Varat netirgoties. Kad prasīju autoram iedot divu latu "skidku" vienam "nevajadzīgam" hārdam - autors bija gatavs par tiem divsimt santīmiem nožņaugties, bet ne nomest. Tā kā, ņemiet vērā... Tirgošanās ir nevietā.
Žņaudzies Tu. Būtu ņēmis 2 cietos, būtu i par cenu padiskutējuši. Nožņaugties 2 lašu netaisījos, bet arī pa pa velti neatdošu.
a8827 rakstīja:
Biba rakstīja:a8827 rakstīja:Pārdodu nevajadzīgusAbsurds!!!
P.S. Biedri! Varat netirgoties. Kad prasīju autoram iedot divu latu "skidku" vienam "nevajadzīgam" hārdam - autors bija gatavs par tiem divsimt santīmiem nožņaugties, bet ne nomest. Tā kā, ņemiet vērā... Tirgošanās ir nevietā.Žņaudzies Tu. Būtu ņēmis 2 cietos, būtu i par cenu padiskutējuši. Nožņaugties 2 lašu del netaisījos, bet arī pa velti neatdošu.
No šitā pārdevēja pats paņēmu 2 hdd sazvanijāmies sarunājām tikšanos iedeva atlaidi :) cietie griežas uz urra !neko sliktu nevaru pateikt !
Ja tas ir ar visu pasta sūtijumu cen,tad intresē PATA diski . Tuvāk vēstulē.
Paldies īpašniekam,man arī griežas pagaidām labi viens no Western Digital 80Gb.
Domāju par nākošo.
Nopirku piektdien disku, viss kārtībā. Disks bez kādām problēmām un pārdevējs arī sakarīgs.
m
Lapsus rakstīja:
Nopirku Seagate Barracuda 320GB ST3320620NS, strādā (thumbsup)
Prieks dzirdēt, thanks!;) Rīt updeitošu sarakstu...
neliels update, BET hroniska laika trūkuma dēļ tas nav viss. Ja nu kaut kas nepieciešams, PM..
Vakar iegādājos 320GB Segate. Strādā ideāli. Kas attiecas uz pārdevēju ļoti pozitiivs un korekts. Patiešām patīkama un ērta sadarbība. Noteikti iegādāšos vēl kad būs vajadzība un liekas finanses.
Rezumē--Iesaku visiem.
Es aī pardodu nevajadzīgu sata disku SEGATE baracuda sata 3 size 3,5 1 TB 32 mb CAsh PEE EMM vai 22186565
mautui rakstīja:
Es aī pardodu nevajadzīgu sata disku SEGATE baracuda sata 3 size 3,5 1 TB 32 mb CAsh PEE EMM vai 22186565
Tas ir apsveicami:)
1.separate thread?
2.modelis?
Es gribu nopirkt 2.5'' HDD, bet ne par a8827 astronomisko cenu- nevajadzīgu un lietotu nepiedāvāt par jauna ar garantiju cenu.
Pokasonikss rakstīja:
Es gribu nopirkt 2.5'' HDD, bet ne par a8827 astronomisko cenu- nevajadzīgu un lietotu nepiedāvāt par jauna ar garantiju cenu.
;) Tu vēl neesi nopircis? Jau mēnesi mocies ar gribēšanu:)
Neaizmirsti pielikt, ka gribi vienkārši ārējo cieto, nevis 2.5`` HDD. Es Tev piedāvāju jaunu, nelietotu 2.5`` HDD, jo laptopā tika ielikts SSD. Tu sāki ķērkt, ka ārējo var nopirkt lētāk. Devu viedu padomu - nu droši pērc ārējo:) Lai labs w/e!
a8827 rakstīja:
Pokasonikss rakstīja:Es gribu nopirkt 2.5'' HDD, bet ne par a8827 astronomisko cenu- nevajadzīgu un lietotu nepiedāvāt par jauna ar garantiju cenu.;) Tu vēl neesi nopircis? Jau mēnesi mocies ar gribēšanu:)
Neaizmirsti pielikt, ka gribi vienkārši ārējo cieto, nevis 2.5`` HDD. Es Tev piedāvāju jaunu, nelietotu 2.5`` HDD, jo laptopā tika ielikts SSD. Tu sāki ķērkt, ka ārējo var nopirkt lētāk. Devu viedu padomu - nu droši pērc ārējo:) Lai labs w/e!
Tu aizmirsi savā komentārā pateikt, pa cik tu man viņu piedāvāji. Es šeit cenu neliku, jo cienu tevi kā pārdevēju. Tavam HDD to miziņu ībejā var pa 1,- Ls nopirkt, bet tikai tavs HDD ir dārgāks nekā veikalā ar visu miziņu + ar garantiju. Nu, neplosies, es tev kā tirgonim vēlu visu to labāko. Kad nolaidīsi cenu saprāta robežās, padod ziņu.
Pokasonikss rakstīja:
a8827 rakstīja:Pokasonikss rakstīja:Es gribu nopirkt 2.5'' HDD, bet ne par a8827 astronomisko cenu- nevajadzīgu un lietotu nepiedāvāt par jauna ar garantiju cenu.;) Tu vēl neesi nopircis? Jau mēnesi mocies ar gribēšanu:)
Neaizmirsti pielikt, ka gribi vienkārši ārējo cieto, nevis 2.5`` HDD. Es Tev piedāvāju jaunu, nelietotu 2.5`` HDD, jo laptopā tika ielikts SSD. Tu sāki ķērkt, ka ārējo var nopirkt lētāk. Devu viedu padomu - nu droši pērc ārējo:) Lai labs w/e!Tu aizmirsi savā komentārā pateikt, pa cik tu man viņu piedāvāji. Es šeit cenu neliku, jo cienu tevi kā pārdevēju. Tavam HDD to miziņu ībejā var pa 1,- Ls nopirkt, bet tikai tavs HDD ir dārgāks nekā veikalā ar visu miziņu + ar garantiju. Nu, neplosies, es tev kā tirgonim vēlu visu to labāko. Kad nolaidīsi cenu saprāta robežās, padod ziņu.
;) nejauc divas lietas - ārējo cieto disku un 2.5`` HDD;) Tu prasīji cenu 2.5`` HDD cietajam nevis ārējam cietajam. Es cenu iedevu 2.5`` HDD. Tev likās neadekvāta cena. Tas arī viss:) Nav jau te par ko spriedelēt - gribi ņem, negribi neņem:)
Lielisks pārdevējs ar lielisku preci. Rekomendēju.
Barakuda pašlaik ņipri ņem pretī dd if= of= :}
Marshal rakstīja:
Lielisks pārdevējs ar lielisku preci. Rekomendēju.
Barakuda pašlaik ņipri ņem pretī dd if= of= :}
Paldies! Prieks dzirdēt, ka viss OK!;)
Tikko atkal savācu vienu hārdu no šā džeka. Disks strādā nevainojami.
Cilvēks patiešam patīkams komunikācijā!
Tiko nedaudz nometu cenu lielajiem cietajiem. Drīz pievienošu citus cietos arī:)
Update+piemetu ATA disku sarakstu