Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana

Forums

Ieskaties

Raksti

Datuve.lv video

Fujitsu Siemens Amilo A1645 nestrādā wireless

Ievietoja: humis @ 2011.08.16 21:37  

Tāda lieta ka mēs esam Norveģijā un strādājam un vienam keksam uz tāda datora nav wireless vispar nav kapēc nezinu, bet jautājums ir kā viņu dabūt? Paldies jau iepriekš te internets tiešām noder ! :)

Komentāri:

#1 jurro @ 2011.08.16 21:47

Pieņemot, ka tajā lapsī  wifi karte vispār ir (pēc apraksta it kā jābūt) un ja tā nav bojāta, atliek draiveri un konfigurēšana. Galīgi blondīnes variantā - wifi vispār ieslēgts ir (ar attiecīgo taustiņu uz klaviatūras) un vai atrašanās vietā vispār ir signāls?
Kas redzams Device Manager, kas Network Connections?

#2 humis @ 2011.08.16 22:03

pie ta device manager nav wi fi connections tur ir tikai lan nets ir bet vinam ir kautakds personala datora windows nekas tur neiet ne mauspads nekas uzliku es tur kautkadu progu itka wirelesu radija radija ari ka pats wireles iet ta lampina dega bet nekonektejas klat bet tas nebija istais ka visiem pc vnk kautkad proga

varbut vajag driveri kautkaudu?

#3 neticigaistoms @ 2011.08.16 22:20

Novelc kādu no šiem draiveriem (protams, priekšā linkam pieliec http), droši vien jau , ka pirmais. Starp citu, kad nospiež wireles pogu, tad ekrāna vidū parādās ikona, ka wireles ir ieslēgts?
://ts.fujitsu.com/support/downloads.html

#4 humis @ 2011.08.16 22:39

ne nekas nerads es caur kautkadu levo progu uzliku wireless vinam itka ta ikona dega kur rada to Radio radija ari kadi neti apkart atrada bet nevareja piekonemtet kautkadu sviestu rakstia

#6 Trikstans @ 2011.09.01 09:48

Uzliec vel kādas 10 "progas".
Strādā Norvēģijā bet nevar atļauties samaksāt par kompja instalu? Tautība traucē?