Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana

Forums

Ieskaties

Raksti

Datuve.lv video

Bremzē ļoti interneta ielāde !!!

Ievietoja: ozone @ 2011.08.29 15:16  

Sveiki man ir tāda problēma, ka  pēkšņi nākošajā dienā, man internets sāka ļoti bremzēt, mājās ir arī portatīvais dators, kam internets ir kopējs un darbojas ar rūteri portatīvajam, bet manējas caur kabeli, lieta tāda, ka tieši manam datoram internets bremzē tādā ziņā, ka mājaslapu ielāde notiek nenormāli ilgi, tieši ielāde, kad uzrādas - savienojas..... un ilgi gaidu kamēr savienojas, kaut kas varētu būt tiēši ar sistēmu saistīts es domāju, jo internets ir lattelecom, tas iet labi viss okey, bet pašam datoram kaut kas notikās atr operētājsistēmu varbūt ??? es vēl biju pārinstalējis mozilla firfox interentu pārlūkprogrammu !! biju iegājis Google Earth un tieši tāda pati problēma, kamēr ielādējas, viss kas saistīts ar internetu notiek ilgi ielāde, bet kad uzlieku DISABLE internetam conecction un tad atkal ieslēdzu ENABLE tad uz neilgu brīdi ielāde notiek ātrāk bet pēc tam atkal tas pats kamēr atver kaut kādu mājaslapu tieši savienojas pajiet ilgs laiks. Lūdzu palīdziet, varbūt kāds zin kas ir par vainu ? un kas būtu jāizdara ?

Komentāri:

#1 kompmanis @ 2011.08.29 20:11

Ja tīkls sakonfigurēts pareizi tad vajadzētu normāli darboties.Pamēģini ar Live cd
pārbaudi uz vīrusiem.Izpingo lniju un apskaties ātrumus.Kāds telecom pieslegums?Kāda tīkla karte,kas ar draiveriem..varbūt neesi antivīrusu pareizi
nokonfigurējis un tas nelaiž internetam pareizi darboties.Pazvani 177 lai pārbauda
līniju.Bet pēc apraksta izskatās,ka neesi ko pareizi uzlicis vai atķeksējis-skaties
Datuves forumā .Boot.lvforums

#2 kompmanis @ 2011.08.29 22:45

Paskaties GOOGLE kā pieslēgt internet ADSL=PK=NOTBUKS

#3 karuuzo @ 2011.08.30 09:23

Man pirmā doma, ka ielīdis kāds malware, kas tīkla trafiku dzenā. XP, ja nav palielināts konciju skaits sekundē (varbūt tagad tas jau ir by default, bet agrāk nebija), tad, ieslēdzot torrent, internetā vispār nebija iespējams pabrowzēties. Tā kā, paskaties, kas tev izmanto tīklu, ja māki, protams.

m

#4 Trikstans @ 2011.08.30 09:25

Jāizdara 3 lietas:
1. jāaiznes datorspecam
2. jāpasaka ka gribi visu smuki un svaigi, saglabājot datus.
3. jāsamaksā tie drausmīgi daudzie 5Ls un jāsavāc kompis.