Detalizētas “Karšu izdevniecība Jāņa sēta” Baltijas valstu kartes tagad arī ‘’Android’’ viedtālruņos 4
MikroTik kursi datorsistēmu administrātoriem 14
Samsung izstādē Integrated Systems Europe 2012 prezentē nākamās paaudzes lielformāta ekrānus 12
Panasonic prezentē plānās digitālās fotokameras LUMIX 27
Bezmaksas M4 Open WiFi apmaiņā pret reklāmu skatīšanos 17
Samsung prezentē GALAXY Note 10.1 planšetdatoru 21
Logitech izziņo tastatūru ar saules baterijām iPad 16
Piezīmju datori Compaq Presario CQ57 no 225Ls (381ER, 383SR) 60
HP papildina Pavilion datoru sēriju 6
Jaunajam LG interfeisam Optimus UI 3.0 jaunas funkcijas 2
Panasonic nāk klajā ar jaunu fotoaparātu DMC-3D1 ar diviem objektīviem 75
HP atklāj jaunas Z līnijas darbstacijas 10
Samsung prezentē Q20 un QF20 videokameras ar uzlabotu ergonomiku 29
Kaimiņš paņēmis testēt šādu kasti kura skaitās HD,bet redzot to ambīlismu kas iekšpusē nesaprātām kā to draņķi var palaist!
Pirmais -idioti iedevuši LNB ar 4 neatkarīgajām pieslēg vietām!
Otrs idiotisms kada vellna pēc divas ieejas vaidzīgas,slikti jau nebutu ,bet tas jau liedz Deciq iespējas!
Trešais ideotisms -pults tāda ka var šņora galā uzsiet un sēta meiģināt veco belarusu ar puskač palīdzību piegraut!
Ta ar netikam skaidrība ka šīs vispār ko rāda -ne tur saraksta izvelne ne noskēnēt- ievadīju lai rādītu brīvos ukraiņu kanālus ne vella, nomidžinājas un neko nepieskenēja -karoče kaimiņš taisās to sūdu kasti sūtīt atpakāļ!
Ja kādam ir ko teikt -drīkst izteikties kālab tas ideotiskais sūds nerād-vienīgais kas tur ir labs tas 320GB HDD,bet ar vēl nauv zināms vai ko ierakstīt var-kautkāda butaforija!!!
Vai tad tam sūdam nav jarād brīvie kanāli kas itkā MPEG 2 skaitās?!
Yekio48 rakstīja:
Ideotismu gan raksta savādāk(idiotisms).Tā viena lieta!! Otra-vai tad tai kastei manuālis nenāca līdzi??
Manuali tadi brīnumi sarakstīti ka normāls letiņš to tā pat nesapratīs-Viens piemērs no manuāli"janospiež taustiņš SETUP un japatur lai nomirgotu 2 x diodite un tad janospiez uz ciparnīcas 119 tad jaizsledz TV un jaspaid taustins CH+ tas pat varot ilgt lidz 150 x spiedienu kamēr TV ieslēdzas !Ahujeju kautkas lidzīgs unversalaij pultij !
Saktoties pēc manuāli tur pavisam cita pilts un taustinu tadu nav kadi minēti manuāli!
Yekio48 rakstīja:
Ideotismu gan raksta savādāk(idiotisms).Tā viena lieta!! Otra-vai tad tai kastei manuālis nenāca līdzi??
Pie kājas visa pareizībā, katram sava leksika
Nu nu sarodaties viašota atbalstītāji-pastastiet taču ka to šrotu var piegraut!!!:)
GAlvinja naak ar chetraam izejaam, lai var piesleegt vairaakus uztveereejus. Divas ieejas ir, lai vareetu skatiities un ierakstiit raidiijumus/filmas vienlaiciigi. Kaa tik elementaaras lietas nesaprotam?
Kaa to kasti iedarbinaat gan nezinu. Neesmu nekad viashrota kasti redzeejis
azbests rakstīja:
GAlvinja naak ar chetraam izejaam, lai var piesleegt vairaakus uztveereejus. Divas ieejas ir, lai vareetu skatiities un ierakstiit raidiijumus/filmas vienlaiciigi. Kaa tik elementaaras lietas nesaprotam?
Kaa to kasti iedarbinaat gan nezinu. Neesmu nekad viashrota kasti redzeejis
Vot talab pa priekšu vajag redzēt to mēslu-Es jo vairak priecājos ka neesmu kritis viašrota verdzībā -Ar šitām lietiņām jau tulīn būs 10 gadu kopš intresējos ,bet ieraugot šo unikumu es nesaprot kā tādus meslus var vispār piedāvāt par tādu piķi!!!
Ar tām LNB izejām ir vis skaidrs ,pati LNB nav slikta ,bet tai kastēi tās divas ieejas gan idiotiski -papētot to uzstādijumu iespējas tās divas ieejas ir domātas prēkš divu pavadoņu skatīšānos -saucamais izbijušāis sīrius un thore.... un deicq iespējas tur vispār nav iespējamas !!!! Īsi skaot tur ar to kasti pat brīvā veidā nevar skatīt citus pavadoņus-vienīgais apiet to sistēmu savadot vēlamā pavadoņa transporderus-un tas arī tikai vienu vai ja patīk muļāties 2 !!
Ar vienu ieeju nevari reizee skatiities un rakstiit raidiijumus, vajag vismaz divas. Un nee, tas nav domaats, lai skatiitos divus pavadonjus, tam ir domaats Diseq.
Viashrots, protams piedaavaa leetos meeslus, cik zinaams. Nav sanaacis dabaa gramstiit un arii neplaanoju.
Ja neesi taa kantora abonoments, tad izmet to kasti miskastee un nopeerc normaalu Dreambox HD.
Taadi briesmiigi ierobezhojumi ir arii Sky UK kasteeem, tomeer to kvalitaate ir ljoti laba. PAsham divas meetaajas, vieniigais labums, cietie diski, ja neskaties Sky.
azbests rakstīja:
Ar vienu ieeju nevari reizee skatiities un rakstiit raidiijumus, vajag vismaz divas. Un nee, tas nav domaats, lai skatiitos divus pavadonjus, tam ir domaats Diseq.
Viashrots, protams piedaavaa leetos meeslus, cik zinaams. Nav sanaacis dabaa gramstiit un arii neplaanoju.
Ja neesi taa kantora abonoments, tad izmet to kasti miskastee un nopeerc normaalu Dreambox HD.
Taadi briesmiigi ierobezhojumi ir arii Sky UK kasteeem, tomeer to kvalitaate ir ljoti laba. PAsham divas meetaajas, vieniigais labums, cietie diski, ja neskaties Sky.
Man ir dreambox clons un pilnais card sharings-Ta ir ka nelas no paša sākum-Un pa cik neesi grapstījies gar tadu tad es jau tev pateicu ka tās divas ieejas ie paredzētas lai skatītu 2 pavadonus-DECQ aizmirsti viņam nav tadu iespēju -tur uzstādījumos ir minēts cik galvas ,ja viena tad viena un pirmājā ieejas portā -ja uzstādi 2 LNB parādas Astra 4A un Thore pavadoņi Astra 4A IN 1 un Tores pavadonis IN otrajā portā-un no deisq iespējām ne smakas -lūk kā tur ir!Apskaties tās stulbās iekšas tad saparatīsi kas tur par huiņu!!!Es ar nekad nedomāju ka tik tizli sistēmu var izstrādāt!Man pat anologais verķis mētājas kam ir IN A, IN B,bet tur uz katru IN ir piejūdzams 4 portīgais deciq!
Vispār lūk atradu - http://www.boot.lv/forums/index.php?/topic/124231-viasat-hd-plus-pace/
Saprati tur ar to jobano spliteri to ierakstu veicina!
Nav jeegas ar tevi sstriideeties. Divas ieejas ir pamataa domaatas, lai skatiitos un rakstiitu vienlaiciigu. Ja to nesaproti, tad pats vainigs. Jaa kaa ieeju divaam galvaam ar var izmantot, bet taa nav nemaz pamat doma. TAapeec arii tiek piedaavaatas galvas ar vairaakaam izejaam, lai buutu kaaada jeega no divaam ieejaam.
Nezinu kaa Viashrots, man Sky ievilka duaalo kabeli no Sky, lai varu mieriigi blenzt vienu, bet rakstiit ko citu.
Ne pa teemu, bet Sky vismaz pa briivu arii skjiivi pieskruuvee un vadus savelk, taa ka tev tikai jaalieto, nevis veel jaajaajas ar reguleeshanu... .
Nu un nakuj to sky vajag -tur tak no RUSS valodas ne smakas-angļu valodu musu laikā nemacīja-ka kaurā skolā un vispār ja jamaksā tad lai laiž sinhrono lv . valodā!
azbests rakstīja:
Nav jeegas ar tevi sstriideeties. Divas ieejas ir pamataa domaatas, lai skatiitos un rakstiitu vienlaiciigu. Ja to nesaproti, tad pats vainigs. Jaa kaa ieeju divaam galvaam ar var izmantot, bet taa nav nemaz pamat doma. TAapeec arii tiek piedaavaatas galvas ar vairaakaam izejaam, lai buutu kaaada jeega no divaam ieejaam.
Nezinu kaa Viashrots, man Sky ievilka duaalo kabeli no Sky, lai varu mieriigi blenzt vienu, bet rakstiit ko citu.
Ne pa teemu, bet Sky vismaz pa briivu arii skjiivi pieskruuvee un vadus savelk, taa ka tev tikai jaalieto, nevis veel jaajaajas ar reguleeshanu... .
http://digitalt.tv/maximum-v-osc1-satcr-lnb/ Lūk apskati to ļeļerkastu savienojumu ar LNB-Pirmkārt šai lynkā kompleta paradīta cita LNB!ŠAi ļeļer kastei iedota līdzi LNB ar 4 atsevišķiem portiem!!!
Lai dabūtu dzīvu Tev jabūt abi kabeļi pievienoti nu viena pavadoņa un vienas galvas.Divas izejas paliks galvai brīvas.Savādāk aizmirsti pirmo reizi noskanēt kanālus,viss proces aizņems apmēram 20 minūtes no brīža,kad tev rādīs 100 procentus signālu.Viņš ļoti lēni instelējas un pa vidu vel izslēdzas,jabūt ļoti pacietīgam.Pirmo reizi nezināju,kas un kā nočakarējos piecas dienas.Nevienu brīvo kanālu uz viņa neredzēsi,tikai tos kas abonēti.Var protams pāršūt to kasti ir darījis viens cilvēciņš,bet nav jēgas,ja pieejamas daudzlabākas kastes.
Tur jau tā lieta -kaimiņš mani nehujā neklausa kamer ar pirkstu dirsā neiebakta!!!Kā jau minēju adevu savu pavēco drīmu un nosharējam...nevaig nekādu HD uz 1999gCRT TV :)!
Brīvos kanālus es domāju neredz tamdēl jo nav iedzīti transporderi -itkā jau vietu artadu kur tos transporderus iedzen manuāli-bija tā kad meiģinājam ,tiko ievadīju vaidzigos parametrus apstiprinot signāls uz momentu parādījās un ka jau tu minēji 100% vismaz viena skala bija-tā ar signāls nozipsnīja un nekā!
Ai es skatos savu NTV+ un tagat kaimiņam ar uzveidoju tad lai tik to nelaimi sūt atpakāļ!!!
Latvijā ir dabūjams legali HTV+ !Tikai sākums tads padārgs lai karti dabūtu 45 ls. un tad skaties 3 menešus jo tie ir iekļauti tajos 45ls,turpmāk ap 15ls.mēnesī!,bet tā bija divus gadus atpakaļ kad intresējos par šo ntv+ pieejamību bez internet palīdzības :D!
Protams pašam jabūt mājās kastei kas spēj kodēt viaccses kodsistēmu!!!
ta nav nekāda legāla padarīšana, bet gan puslegāla. Kāds RU teritorijā noformē visu uz sava vārda un tad atgādā uz LV, kur tālāk klientiem notirgo. LV teritorijā tak nedarbojas NTV+ atbalsta centrs. Tie komplekti, kurus tirgo dažs labs neta veikals, viņiem sistēma ir tieši tāda. Protams, ka netu nevajag, jo karte ir oficiāla, kas iegādāta uz kādas personas vārda krievijā un atvesta uz Latviju.
Kaa, skolaas vairs nemaaca anglju valodu? Esmu gan sastapis paaris idiotus, kuri pat krievu valodu nemaacaas, kur nu veel anglju/vaacu... .