Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana

Forums

Ieskaties

Raksti

Datuve.lv video

HD plus no viasata!

Ievietoja: piedirspilu @ 2011.09.12 23:50  

Kaimiņš paņēmis testēt šādu kasti  kura  skaitās HD,bet redzot  to  ambīlismu kas iekšpusē  nesaprātām kā to  draņķi var palaist!
Pirmais -idioti iedevuši LNB ar  4 neatkarīgajām pieslēg vietām!
Otrs idiotisms kada vellna pēc divas ieejas  vaidzīgas,slikti jau nebutu  ,bet  tas jau  liedz Deciq iespējas!
Trešais ideotisms -pults tāda ka  var  šņora  galā uzsiet un  sēta  meiģināt  veco  belarusu    ar puskač palīdzību piegraut!
Ta  ar netikam  skaidrība ka šīs  vispār ko rāda  -ne tur  saraksta  izvelne  ne  noskēnēt- ievadīju  lai  rādītu  brīvos ukraiņu kanālus ne  vella,  nomidžinājas un neko  nepieskenēja -karoče kaimiņš  taisās  to sūdu kasti  sūtīt  atpakāļ!

Ja kādam ir  ko  teikt  -drīkst izteikties  kālab  tas ideotiskais  sūds  nerād-vienīgais kas  tur ir   labs  tas 320GB  HDD,bet  ar vēl nauv  zināms vai ko ierakstīt    var-kautkāda  butaforija!!!
Vai tad  tam sūdam  nav jarād  brīvie kanāli kas itkā  MPEG 2  skaitās?!

Komentāri:

#1 Yekio48 @ 2011.09.12 23:54

Ideotismu gan raksta savādāk(idiotisms).Tā viena lieta!! Otra-vai tad tai kastei manuālis nenāca līdzi??

#2 piedirspilu @ 2011.09.13 00:00

Yekio48 rakstīja:

Ideotismu gan raksta savādāk(idiotisms).Tā viena lieta!! Otra-vai tad tai kastei manuālis nenāca līdzi??

Manuali tadi  brīnumi sarakstīti ka normāls  letiņš  to tā pat  nesapratīs-Viens  piemērs no manuāli"janospiež taustiņš SETUP un  japatur lai  nomirgotu  2 x  diodite un tad janospiez uz  ciparnīcas 119 tad jaizsledz  TV un jaspaid  taustins CH+  tas pat varot  ilgt  lidz  150 x  spiedienu kamēr TV ieslēdzas !Ahujeju  kautkas  lidzīgs unversalaij  pultij !

Saktoties pēc  manuāli  tur  pavisam  cita  pilts un  taustinu tadu nav kadi minēti  manuāli!

#3 piedirspilu @ 2011.09.13 00:04

Yekio48 rakstīja:

Pie kājas visa pareizībā, katram  sava leksika

#4 piedirspilu @ 2011.09.13 07:21

Nu nu sarodaties  viašota atbalstītāji-pastastiet taču ka to  šrotu  var piegraut!!!:)

#5 pilsbomzis @ 2011.09.13 07:41

Kastes modeli uzraksti,moš kāds ar zinās.

#6 azbests @ 2011.09.13 08:14

GAlvinja naak ar chetraam izejaam, lai var piesleegt vairaakus uztveereejus. Divas ieejas ir, lai vareetu skatiities un ierakstiit raidiijumus/filmas vienlaiciigi. Kaa tik elementaaras lietas nesaprotam?

Kaa to kasti iedarbinaat gan nezinu. Neesmu nekad viashrota kasti redzeejis

#7 piedirspilu @ 2011.09.13 20:16

azbests rakstīja:

GAlvinja naak ar chetraam izejaam, lai var piesleegt vairaakus uztveereejus. Divas ieejas ir, lai vareetu skatiities un ierakstiit raidiijumus/filmas vienlaiciigi. Kaa tik elementaaras lietas nesaprotam?

Kaa to kasti iedarbinaat gan nezinu. Neesmu nekad viashrota kasti redzeejis

Vot talab  pa priekšu vajag redzēt to mēslu-Es jo vairak priecājos  ka neesmu kritis  viašrota  verdzībā -Ar šitām lietiņām jau  tulīn būs  10  gadu kopš intresējos ,bet ieraugot šo  unikumu  es nesaprot  kā tādus  meslus  var  vispār piedāvāt par tādu  piķi!!!

Ar tām  LNB izejām ir vis skaidrs ,pati LNB nav slikta ,bet tai kastēi tās divas ieejas  gan idiotiski -papētot  to  uzstādijumu iespējas  tās  divas ieejas ir domātas prēkš divu pavadoņu skatīšānos -saucamais izbijušāis sīrius un thore.... un  deicq iespējas  tur  vispār nav iespējamas !!!! Īsi skaot tur ar to kasti  pat  brīvā  veidā nevar  skatīt  citus pavadoņus-vienīgais apiet  to sistēmu  savadot  vēlamā  pavadoņa  transporderus-un tas arī  tikai vienu vai ja patīk  muļāties  2 !!

#8 azbests @ 2011.09.13 22:24

Ar vienu ieeju nevari reizee skatiities un rakstiit raidiijumus, vajag vismaz divas. Un nee, tas nav domaats, lai skatiitos divus pavadonjus, tam ir domaats Diseq.
Viashrots, protams piedaavaa leetos meeslus, cik zinaams. Nav sanaacis dabaa gramstiit un arii neplaanoju.
Ja neesi taa kantora abonoments, tad izmet to kasti miskastee un nopeerc normaalu Dreambox HD.
Taadi briesmiigi ierobezhojumi ir arii Sky UK kasteeem, tomeer to kvalitaate ir ljoti laba. PAsham divas meetaajas, vieniigais labums, cietie diski, ja neskaties Sky.

#9 piedirspilu @ 2011.09.13 22:46

azbests rakstīja:

Ar vienu ieeju nevari reizee skatiities un rakstiit raidiijumus, vajag vismaz divas. Un nee, tas nav domaats, lai skatiitos divus pavadonjus, tam ir domaats Diseq.
Viashrots, protams piedaavaa leetos meeslus, cik zinaams. Nav sanaacis dabaa gramstiit un arii neplaanoju.
Ja neesi taa kantora abonoments, tad izmet to kasti miskastee un nopeerc normaalu Dreambox HD.
Taadi briesmiigi ierobezhojumi ir arii Sky UK kasteeem, tomeer to kvalitaate ir ljoti laba. PAsham divas meetaajas, vieniigais labums, cietie diski, ja neskaties Sky.

Man ir dreambox clons un pilnais card sharings-Ta ir ka nelas no paša  sākum-Un pa  cik neesi grapstījies  gar tadu tad es jau tev pateicu ka tās  divas ieejas ie paredzētas  lai skatītu  2 pavadonus-DECQ aizmirsti  viņam nav tadu iespēju   -tur uzstādījumos ir minēts  cik  galvas ,ja  viena tad viena un pirmājā ieejas portā -ja uzstādi  2 LNB parādas  Astra 4A un Thore pavadoņi Astra 4A IN 1 un Tores pavadonis IN otrajā portā-un no  deisq iespējām ne smakas -lūk kā  tur ir!Apskaties  tās  stulbās iekšas  tad  saparatīsi kas tur  par huiņu!!!Es ar  nekad  nedomāju ka  tik  tizli  sistēmu  var izstrādāt!Man pat anologais  verķis mētājas kam ir IN A, IN B,bet  tur uz katru  IN ir piejūdzams 4 portīgais  deciq!  
Vispār  lūk atradu - http://www.boot.lv/forums/index.php?/topic/124231-viasat-hd-plus-pace/
Saprati  tur ar to jobano  spliteri  to  ierakstu  veicina!

#10 azbests @ 2011.09.13 23:48

Nav jeegas ar tevi sstriideeties. Divas ieejas ir pamataa domaatas, lai skatiitos un rakstiitu vienlaiciigu. Ja to nesaproti, tad pats vainigs. Jaa kaa ieeju divaam galvaam ar var izmantot, bet taa nav nemaz pamat doma. TAapeec arii tiek piedaavaatas galvas ar vairaakaam izejaam, lai buutu kaaada jeega no divaam ieejaam.
Nezinu kaa Viashrots, man Sky ievilka duaalo kabeli no Sky, lai varu mieriigi blenzt vienu, bet rakstiit ko citu.

Ne pa teemu, bet Sky vismaz pa briivu arii skjiivi pieskruuvee un vadus savelk, taa ka tev tikai jaalieto, nevis veel jaajaajas ar reguleeshanu... .  

#11 piedirspilu @ 2011.09.14 00:00

Nu un nakuj  to sky  vajag -tur tak no RUSS  valodas ne  smakas-angļu valodu musu laikā nemacīja-ka kaurā skolā un vispār ja jamaksā  tad lai laiž sinhrono lv . valodā!

#12 piedirspilu @ 2011.09.18 00:29

azbests rakstīja:

Nav jeegas ar tevi sstriideeties. Divas ieejas ir pamataa domaatas, lai skatiitos un rakstiitu vienlaiciigu. Ja to nesaproti, tad pats vainigs. Jaa kaa ieeju divaam galvaam ar var izmantot, bet taa nav nemaz pamat doma. TAapeec arii tiek piedaavaatas galvas ar vairaakaam izejaam, lai buutu kaaada jeega no divaam ieejaam.
Nezinu kaa Viashrots, man Sky ievilka duaalo kabeli no Sky, lai varu mieriigi blenzt vienu, bet rakstiit ko citu.

Ne pa teemu, bet Sky vismaz pa briivu arii skjiivi pieskruuvee un vadus savelk, taa ka tev tikai jaalieto, nevis veel jaajaajas ar reguleeshanu... .

http://digitalt.tv/maximum-v-osc1-satcr-lnb/   Lūk apskati to ļeļerkastu  savienojumu ar LNB-Pirmkārt  šai lynkā  kompleta paradīta  cita LNB!ŠAi ļeļer kastei iedota līdzi LNB ar 4 atsevišķiem portiem!!!

#13 sandis316 @ 2011.09.18 02:28

Lai dabūtu dzīvu Tev jabūt abi kabeļi pievienoti nu viena pavadoņa un vienas galvas.Divas izejas paliks galvai brīvas.Savādāk aizmirsti pirmo reizi noskanēt kanālus,viss proces aizņems apmēram 20 minūtes no brīža,kad tev rādīs 100 procentus signālu.Viņš ļoti lēni instelējas un pa vidu vel izslēdzas,jabūt ļoti pacietīgam.Pirmo reizi nezināju,kas un kā nočakarējos piecas dienas.Nevienu brīvo kanālu uz viņa neredzēsi,tikai tos kas abonēti.Var protams pāršūt to kasti ir darījis viens cilvēciņš,bet nav jēgas,ja pieejamas daudzlabākas kastes.

#14 piedirspilu @ 2011.09.18 04:04

Tur jau tā lieta -kaimiņš mani nehujā neklausa kamer  ar pirkstu  dirsā neiebakta!!!Kā jau minēju  adevu  savu pavēco  drīmu un nosharējam...nevaig nekādu HD  uz 1999gCRT TV :)!

Brīvos kanālus es  domāju  neredz tamdēl  jo  nav  iedzīti  transporderi -itkā jau vietu  artadu kur  tos transporderus  iedzen manuāli-bija tā kad meiģinājam ,tiko ievadīju  vaidzigos parametrus apstiprinot signāls uz momentu parādījās un  ka jau  tu minēji 100% vismaz  viena skala bija-tā  ar signāls nozipsnīja un nekā!
Ai es skatos  savu  NTV+ un tagat kaimiņam ar  uzveidoju tad  lai  tik  to nelaimi sūt  atpakāļ!!!

#15 zombis @ 2011.09.18 09:40

tā kā ir uzvarējis SC, varbūt Latvijā oficiāl ienāks NTV+:D

#16 piedirspilu @ 2011.09.18 14:15

Latvijā ir dabūjams legali HTV+ !Tikai sākums tads padārgs lai karti  dabūtu 45 ls. un tad skaties 3 menešus jo tie ir iekļauti tajos 45ls,turpmāk ap  15ls.mēnesī!,bet tā bija  divus gadus atpakaļ kad intresējos par šo ntv+ pieejamību bez internet palīdzības :D!

Protams pašam  jabūt mājās kastei kas  spēj kodēt viaccses kodsistēmu!!!

#17 zombis @ 2011.09.18 16:56

ta nav nekāda legāla padarīšana, bet gan puslegāla. Kāds RU teritorijā noformē visu uz sava vārda un tad atgādā uz LV, kur tālāk klientiem notirgo. LV teritorijā tak nedarbojas NTV+ atbalsta centrs. Tie komplekti, kurus tirgo dažs labs neta veikals, viņiem sistēma ir tieši tāda. Protams, ka netu nevajag, jo karte ir oficiāla, kas iegādāta uz kādas personas vārda krievijā un atvesta uz Latviju.

#18 azbests @ 2011.09.18 19:10

Kaa, skolaas vairs nemaaca anglju valodu? Esmu gan sastapis paaris idiotus, kuri pat krievu valodu nemaacaas, kur nu veel anglju/vaacu... .