Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana

Forums

Ieskaties

Raksti

Datuve.lv video

Avasts IS bloķē interneta pārlukus ?!?

Ievietoja: Gests @ 2011.09.15 11:20  

Labrīt hakeri, man te iemtās problēma ar Avast IS 6 versiju. Ir viņa uzlikta uz win 7 , visi upteidi veikti, avasts ir aktivizēt utt., kad tika uzzinstelets avast problēmu ar vinu nebija, bet tagad kad iz veikti updati un ievadita licenze, izskatās ka viņš blokē Firefoxu.

http://www.bildites.lv/images/yicwitiafj3ltrsommt.jpg

Un tas nav tikai ar firefoxu , bet ari ar IE un Chrome.
Tiklīdz avastā atslēdz Web Shield, tā uzreiz viss aiziet. Tajā web shieldā nekur neatradu neko par bloketajam programam vai tml. lietām. visādi kombinēju, ņēmu ķekšu arā, bet kamēr nepaņēmu STOP , tikmēr nekas nemainās. Win orģinālais firewall ir atslēgts.

http://www.bildites.lv/images/iavf58r91wpfjjejm.png

varbūt, kads kurs gudrāks šajās lietas ar avast, zin , kas jādara, lai ietu, baigi neko neatslēdzot ? Pirms tam uz XP viss bija kārtībā, tik tagad kaut kādas problēmas .

Komentāri:

#1 kaspars0 @ 2011.09.15 11:43

nopērc pirms lieto

#2 Jaanis @ 2011.09.15 13:56

Uzliec svaigāko versiju un visus atjauninājumus, tad vajadzētu pazust, šitas bija masveida gļuks visiem lietotājiem vienu laiku, bija jāatslēdz weshields kamēr iznāca atjauninājumi.
Vari vēl uzspiest Additional Protection > Site Blocking vai kāds "mājinieks" nav kaut ko tur sarakstījis.

P.S. Avast man nekad nav paticis, uzliec normālu antivīrusu.

#3 Gests @ 2011.09.15 14:08

ok, vakarā paprovēšu modzīlai jaunāko versiju uzlikt, jo avast jau ir jaunākā versija.
Kurs vēl ir labs antivirus ar firewall, jo avanst jau lietoju labu laiku un biju ar vinu apmierināts - resurus nerija, virusus nemaniju, datora darbibas traucejumi ar nebija manami.

Site blocking neviens nav līdis un neko rakstījis, jo tikai vakar uzliku win 7 un to avast, tā kā neviens neko vel nav paspejis sarakstit :)

#4 Lielkuilis @ 2011.09.15 14:16

#1, neburkši, ja nesaproti. Avast antivīrusam ir gan bezmaksas, gan komerciālas versijas.

#5 Hertz @ 2011.09.24 20:25

Nu ja... tipiski klauni, vispirms nopērk dranķi un tad sūdzās forumā.
Kapēc neprasiji  padomu PIRMS pirki?