Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana

Forums

Ieskaties

Raksti

Datuve.lv video

Sat. noteikšana extremā vidē!!!?

Ievietoja: klucis3D @ 2011.11.19 23:25  

Šodien nomaocījāmies apdzīvotā  vietā  pavadoņa meklējumos -Man personīgi meklētais pavadonis jau sen ir !Draugam ar sagribējās šo  http://www.lyngsat.com/abs1.html  jo šeit ir vērts likt dēļ "FREE" krieviskiem kanāliem!
Labi sadabūjām daudz maz pienācīgu sķīvi 1,20 m.Prēkš ta pavadoņa jau tāka pa mazu ,bet man  uz tadu iet -zūd  tikai pie ļoti nomākušos  vai lietaina laika -tā parsvarā viss notiek!
Nu tād bēda tāda šodien  uzlikam  kronšteinu daudzstāvu majā ,bet pa nelaimi otrais stāvs -,bēt pati  sādža atrodas pateicīgājā vietā -tas būtu kalnā!
Nu ta uzmetam šķīvi un sakam  meklēt pavadoni, jau uzskēnētā aparātā "jo tā vieglak atras pavadoni! Lieta tāda-uzstādījis esmu pietiekam daudz ,bet ne tik stulbā vietā- ka pretīm ir 3st.māja  200m. atālumā -
Jautajums tads kā  lai uzinu vai ta māja traucē" saucamais EVELATION" 10grādi - protams šo minēto pavadoni nesadabūjam jo aizdomas ka trauce pretējā  būda -manuprat 10 grādiem  uz 200m.atālumu no otrā stava vaidzētu brīvi iekļauties ta lai netraucētu
Otrais jautājums-Iegūtais šķivis  bija aplupis no orģinalās krāsas un protams  rūsa uzmetusies -ņēmām nopucējām ar smilšpapīru un ar prastu  boloniņu nopūtām -cik zināms tas  netruace  signala  uztveršanai !?
Jā te kāds  zin pastastīt kā lai nosak    EVELATION -,moška navilieris  šadā varianta noder?

Komentāri:

#1 r00m @ 2011.11.19 23:56

Par krāsu nezināšu, bet jautājums par leņķi ir totāla vidusskola, respektīvi, tan(10) * 200. Protams, jāņem vērā arī otrā stāva augstums :)

#2 r00m @ 2011.11.20 00:17

Tak paņem jebkādu zinātnisko kalkulatoru :)
tan(10) * 200 = 35.26m

#3 r00m @ 2011.11.20 00:29

arctan(12 / 200) = 3.43 grādi no zemes, lai pārvarētu 12m māju no 200m.
Nu uz 100m analoģiski 35.26 / 2 = 17.63m.

Accessories -> Calculator -> View -> Scientific
Internetā vari mēģināt ar http://www.wolframalpha.com/

#4 Recy @ 2011.11.20 09:25

Nejau ruusa, pareizaak sakot- kraasa, paartver signaalu, bet tieshi metaals. Taapeec kraasas probleemas neietekmee signaala stiprumu :)

Taapeec jau shkjiivjus netaisa no stiklashkjiedras, kas buutu ilglaiciigaaks risinaajums.