Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana

Forums

Ieskaties

Raksti

Datuve.lv video

Globesurfer (LMT mājas komplekta) jārestartē ik pa 30 min.

Ievietoja: TinMan @ 2011.12.10 19:58  

Internets strādā, viss ok .. līdz brīdim, kad vienkārši viss pārstāj darboties. Setingos (192.168.1.1 lapā) rāda, ka viss connected un good signal, bet, reālajā dzīvē, nekas neiet. Pat disconnect un connect nestrādā (īstenībā, šo funkciju neveic līdz galam un kaut kur uzkarās vai nu pievienojoties vai atvienojoties.. ) - vienīgais veids - restartēt modemu.

Starp PC un Modemu ir WiFi rūteris/ kastīte, kas tagad darbojas kā switch wadam + savu galvano funkciju - indīgu radiāciju sūta visapkārt.
Līdz wifi kastīte visi signāli aiziet, līdz Globesurfer visi signāli aiziet (mēģināts tad, kad vairs nevar pieslēgties ārpasaulei), bet tālāk : "you shall not pass!"

Esmu es resetojis uz factory settings un sazin ko darījis, bet nekā..

Vispār, šī problēma parādījās pēc tam, kad tas modems pēkšņi atteicās pieņemt sim karti ... iedevu garantijas remontā, 2 mokošas nedēļas viņiem prasīja lai nomainītu kastītē IMEI ..

Es gribēju kaut kā atjaunot frmware, bet - kā, pie visa kas svēts, to lai izdara? ..

Komentāri:

#1 OSrams @ 2011.12.10 21:27

1kārt jāpārliecinās ka vaina nav tavā piedirstajā Vistā.
2kārt, nemuldi un neuzstādi stulbas diagnozes, jo acīmredzot tu neko nejēdz tādās lietās.
3kārt ja tu nejēdz pat normāl uzrakstīt tekst ar parametriem vai vismaz "kastīšu" modeļu nummuriem, tad nafig teu inets vaidzīx?
4kārt garantijas remontā mainija IMEI?

#2 TinMan @ 2011.12.10 22:07

1) man win7
2)...
3)kāda faking starpība vai es to saucu par TL-WR841N vai vnk "kastīte" - būtība nemainās. Tas ir sīkums lielajā bildē. Ja arī aizietu līdz tam, ka nepieciešama precīzāka informācija,  uzrakstīšu Tev faking eseju par to.
4) Jap, tieši tā tika teiks, nobrīnījos, bet it got the job done..