Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana

Forums

Ieskaties

Raksti

Datuve.lv video

Nomaksas telefons + tele2 līgums

Ievietoja: sicis @ 2011.12.14 22:56  

Jautājums tiem kas ir saskārušies ar tele2! Primo reizi vēlos paņemt mazcenas mobilo ar tele2 pieslēgumu Nr5, modelis varētu būt Samsung Galaxy S2. Tarifu plāns + mobilā ikmēneša maksa sanāk 16.95 Ls mēnesī. Tas sanāk ka 2 gadu laikā jāsamaksā kopā ar tarifu plānu vismaz 407 Ls! Reāli internetveikalos S2 cena ir no 277 un uz augšu, + tie 5Ls mēnesī klāt par plānu, sanāk bik zem 400Ls. Pat bite nespēj piedāvāt kaut ko tamlīdzīgu, es kaut ko neesmu piefiksējis, vai arī tā tas arī ir bez jebkādiem apakšprikoliem, ka sanāk lētāk paņemt Tele2 ar līgumu nekā jebkurā citā internetveikalā?  Mani neinteresē tas kas būs pēc tiem 2 gadiem, bet gan tieši par to lēto ciparu ko viņi piedāvā tai skaitā arī to tarifu plānu! Varat nedaudz apskaidrot kapēc tā? Ir bijusi saskare?
Paldies!

Komentāri:

#1 kalvanis @ 2011.12.15 08:34

jaapiezvana, jaaparunaa, jo , piem , ar tiem nomaksas pc, njemot klaat to internetu , veel saakumaa jaanoliek papraavs pikjis "droshiibas nauda", taa teikt ar meenesa maksam nevar izbraukt cauri

#2 neticigaistoms @ 2011.12.15 10:09

Tāpēc arī viņus sauc par subsidētajiem telefoniem. Iekš tele2 mājaslapas, paši arī lielās, ka viņu telefoni ir lētāki...

#3 norkys @ 2012.01.08 01:57

Es uzskatu, ka viss ideālāk tik pie labiem telefoniem ieguldot minimāli ir uztaisīt firmu (individuālais komersants) un iet uz BITI. Pēc tam ar personīgo konsultantu var sarunāt trakas lietas. Es piem.` tiku pie 3gab. Nokia C7 un 2gab Nokia N8. Drošības nauda par C7 bija 60Ls par katru, N8 65Ls par katru. Un` tālākās saistības par telefonu vairs nav. Tik` paliek 5 Bite pieslēgumi, par kuriem mēnesī maksā tikai to ko norunā... bez jebkādas abonēšanas maksas. To saprot katrs, ka dīleri pie telefoniem tiek par tādām nieka naudiņām, ka var atļauties dāvāt tos par sviestmaizi. Galvenais lai tik biznesa klienti top`! :)