Atbalsta ACTA izvērtēšanu ES Tiesā 1
DEAC uzsāk iekarot Ukrainas tirgu 1
Aktieris Edvards Nortons un modele Darja Verbovija jaunā tālruņa PRADA no LG 3.0 sejas 3
Nokia Belle programmatūras atjauninājums pieejams lejupielādei 9
Ar Accenture Latvia un Tieto Latvia atbalstu LU Fonds rīko stipendiju konkursu 4
Gatavs piedzīvojumiem – Canon PowerShot D20 7
DEAC informē Ukrainas premjeru par Latvijas IT priekšrocībām 1
BaltCap investē vienu miljonu eiro Latvijas programmētāju dibinātā uzņēmumā 1
LG Electronics plāno būt līderis displeju tirgū, piedāvājot universālus LED risinājumus 1
Samsung Galaxy Note būs pasaules modes nedēļu oficiālais viedtālrunis 1
Starptautisks pētījums atklāj, ka lielākā daļa uzņēmumu ir naivi, runājot par enerģijas pārvaldību 4
Sāciet savu karjeru IT jomā jau šodien! 5
Jaunais GALAXY Tab 2 – pirmais Samsung planšetdators Android 4.0 operētājsistēmu 4
Čau! Tātad, man ir problēma, ka katru reizi ieslēdzot datoru, pamainās arī IP adrese. Tas man ļoti traucē, ko lai dara?
1. Neslēgt ārā datoru!
2. Iegādāties routeri!
3. Ja tas ir DSL un tu nelieto nekādas iTV drazas tad esošo Speedtouch 546v6 var pārtaisīt par routeri. Tapēc izlabo jautājumu! Pieraksti kas pa provaideri! Un neveido jaunu komentu, izlabo esošo!
katru reizi ieslēdzot datoru, pamainās arī IP adrese
Neslēdz datoru iekšā.....nekad vairs!!
Kur tādi dauņi rodas?
Es pateicu kas ir jāizdara, bet izskatas ka 1 daunis otru dauni labāk saprot, nekā mani.
OSrams rakstīja:
1. Neslēgt ārā datoru!
2. Iegādāties routeri!
3. Ja tas ir DSL un tu nelieto nekādas iTV drazas tad esošo Speedtouch 546v6 var pārtaisīt par routeri. Tapēc izlabo jautājumu! Pieraksti kas pa provaideri! Un neveido jaunu komentu, izlabo esošo!
Rūteris man jau ir, nav vada.
Tā, vai tā dators domāts kā serveris, kaut arī vajadzīgs lietot 12h, turēšu 24h.
Problēma atrisināta.
Datorā ir tik daudz detaļu, lai tas funkcionē-nav DVD, atsevišķa videokarte vai vēl sazin kas.
Vads ir baigā problēma? Tādus pa velti var dabūt no paziņām kam lieki palikuši, ja vien paziņas nav tie debīļi kas visu met āra lai krutāki justos.
Kādu vel serveri? Tu vari tikai servera parodiju uztaisīt!
Ja ir lattelekom <http://www.lattelecom.lv/majai/internets/papildpakalpojumi/IP_adrese/
Kādam mērķim tev mājas kompis jātaisa par serveri? Parasti kautkas tāds sanāk ļoti sviestaini un nestabili. Hostings taču tagad pa kapeikām dabonams
Kapēc jāmaksā nenormālās summas par hostingu vai serveru izvietošanu ja mājās ir 100/200Mbps pa zemāku cenu?
OSrams rakstīja:
Kapēc jāmaksā nenormālās summas par hostingu vai serveru izvietošanu ja mājās ir 100/200Mbps pa zemāku cenu?
Nu ja 2Ls mēnesī ir nenormāla summa un elektrība tev ir par velti... njaaa
Ja, nu tad iedo linku uz hostingu pa 2Ls mēnesī, kur es varētu turēt (mazo firmu) backupus! Vajag tikai kādus 10Gb.
Ja nevari - pats secini kas tu esi!
nez vai vajag visu dienakti kasti darbinat - izklausas pec 5 useriem online projekta, nu bet ja pats nemaksa par elektribu tad jau principa po :D
OSrams rakstīja:
Ja, nu tad iedo linku uz hostingu pa 2Ls mēnesī, kur es varētu turēt (mazo firmu) backupus! Vajag tikai kādus 10Gb.
Ja nevari - pats secini kas tu esi!
varu nosūtīt konta nummuru un iedošu subdomenu un ftp sākumā bez ierobežojuma jo neizmantoti man stāv ~40Gb
traucēt var ja grib būt serveris. Par šito tev ar proveideri jārunā lai dod tev fiksēto IP