Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana

Forums

Ieskaties

Raksti

Datuve.lv video

austiņām vadu sagrauza suns.

Ievietoja: jurrs @ 2012.01.12 18:04  

Sveiki! Gadījās ķibele, kuru pastrādāja viens mazs blēņdaris, kuram zobi aug un visu gribas grauzt. Tātad šajā gadījumā sažļambāts austiņām vads. Ta nu domāju, ka va varēšu ar veco labo metodi - nazis, izolene, pirkstu veiklība izlīdzēt, bet apstājos pie tā, ka ieraudzīju 3 neizolētus vadus - zaļu, sarkanu, zelta (masas cik sapratu) . Ta nu ir jautājums, ka tos visus savienot tā lai skan? :D Kas šajā gadījumā darbojas, kā izolācija starp viņiem? Viņi nolakoti vai kā? p.s austiņas nav pirktas maksimā pa 3 ls tādēļ arī ir vēlme sataisīt.. Paldies jau iepriekš.

http://imageshack.us/photo/my-images/14/heisaa017.jpg/

Komentāri:

#1 postal1188 @ 2012.01.12 18:20

Nu tad taču otrā galā ir tieši tādas pašas krāsas 3 vadi tos arī vieno kopā...
Jā viņiem kā izolācija darbojas šī krāsa, bet tev to vaidzēs nodedzināt vai nokarpīt lai savienotu un pēctam noizolēt...

#2 jurrs @ 2012.01.12 18:24

Skaidrs. Nu labāk pajautāju nekā lienu kur nevajag :D

#3 zombis @ 2012.01.13 14:13

droši vien pats netīšām pārrāvi un tagad nabaga sunītim uzgrūdi vainu:D

#4 Remdens @ 2012.01.13 14:21

Nu paņem un salodē! Vienīgais labs lodāmurs maksā dārgāk nekā jaunas austiņas. un vecās vari atdot kucei grauzt tālāk.

#5 albertino @ 2012.01.13 15:08

Protams, ka jālodē, ar parastu savienošanu nekas nebūs. Mājas apstākļiem 40w lodāmuru ar smalku uzgali sīkiem lodējumiem var nopirkt Latgalītē pa 4ls ar visu lodmateriālu.

1)Nomizo vadu
2)Ja tur iekšā ir tie drēbjveida vadi, tad uzliec tur lodamuru, ,lai drebe nodeg un paradas vara dzīsliņas, tad satin uzmanigi kopa abus austinu galus ar vara dzislinam (var uzlikt ari tas plastmasas trubiņas pirms tīšanas).
3)Tad paņem nolodē visus vadiņus
4) tad katru vadiņu vajag noizolēt un tad var pēc tam visus kopā tīt ( ja katru neizolēs vadiņi saskaroties var neskanēt)
PS. ja neesi nekad lodejis, tad pirms austinu lodesanas izmeginu ko citu salodet, kadus citus vadinus utt

#6 Asmodeus @ 2012.01.13 21:46

var arī austiņu vadus- laps treniņš

#7 arturs06 @ 2012.03.06 20:58

Ja nu kādām līdzīga problēma, tad varu piedāvāt ātru, kvalitatīvu remontu pa labām cenām.  Parasti vienas dienas laikā salaboju un piebraucu abām pusēm izdevīgā vietā.

http://austinu.remonts.miga.lv/

#8 Asmodeus @ 2012.03.06 21:37

kau kā liekas ka neatmaksājas,
bet vispār baigais gemmors it īpaši kad čainīzeri sajauc vadus

#9 saite @ 2012.03.07 10:26

zombis rakstīja:

Nesaki vis, man vienreiz bij peles sagrauzušas. Bija tādi pufīgi vadi uz kuriem šīs kā trakas.

#10 anrijzz @ 2012.04.06 22:21

saite rakstīja:

zombis rakstīja:

Nesaki vis, man vienreiz bij peles sagrauzušas. Bija tādi pufīgi vadi uz kuriem šīs kā trakas.

A man žurka monim VGA sagrauza :D lkm ar štromi dabuja, tpc kādu stundu jocīga bija.. :D

#11 kaspars1 @ 2012.04.07 03:03

austinu remonts blje
tai web lapai izlasiju beigas šmiga :D