Detalizētas “Karšu izdevniecība Jāņa sēta” Baltijas valstu kartes tagad arī ‘’Android’’ viedtālruņos 4
MikroTik kursi datorsistēmu administrātoriem 14
Samsung izstādē Integrated Systems Europe 2012 prezentē nākamās paaudzes lielformāta ekrānus 12
Panasonic prezentē plānās digitālās fotokameras LUMIX 27
Bezmaksas M4 Open WiFi apmaiņā pret reklāmu skatīšanos 17
Samsung prezentē GALAXY Note 10.1 planšetdatoru 21
Logitech izziņo tastatūru ar saules baterijām iPad 16
Piezīmju datori Compaq Presario CQ57 no 225Ls (381ER, 383SR) 60
HP papildina Pavilion datoru sēriju 6
Jaunajam LG interfeisam Optimus UI 3.0 jaunas funkcijas 2
Panasonic nāk klajā ar jaunu fotoaparātu DMC-3D1 ar diviem objektīviem 75
HP atklāj jaunas Z līnijas darbstacijas 10
Samsung prezentē Q20 un QF20 videokameras ar uzlabotu ergonomiku 29
Izdomaju uz savu jaunāko PC uzlikt otro OS http://livecdlist.com/sabayon Sito ar novilku , paskatijos kā Live- izdomāju uzlikt kā otro OS-Mana PC ir 2 HDD uz viena ir windows XP un uz otra uzinstalēju šo linux -vis noritēja ka pienākas ,bet pēc restarta mans linux nekur neparādas -tik ieladējas esošajā XP ko speciāli atstāju uz C diska!
Jasāk ar to ka LInux OS uz šo PC nekad vispār nebija likta -tiktik kā bija 2 WIN7 un vin XP
Ka tik nav nogrāvis to boot loaderi kautkadā veidā-Kā lai panāk lai pie iestartešanas parādas tā izvelne kurā OS gribu ielogoties?
BIOS'ā nomaini, lai startējas no tā diska, kur Linux.
Linux'ā atver rīku, kas atbild par OS ielādi - meklē zem administrācijas.
Tas atradīs gan Linux'u, gan Tavu XP, izveidos izvēlni un varēsi izvēlēties kuru OS startēt un cik sekundes laiku dot citas OS izvēlei pirms ikreiz turpināt ielādi.
Konkrēti tieši šodien gadījās tā apvienot divus cietos diskus ar atsevišķi instalētiem XP un Linux Mint, cerams, Tavējais iespēs to pašu.
Nu var jau būt, ka kļūdos, bet tad Saprāts un Loģika arī kļūdās, bet man lieks, ka pareiz būt instalēt katr OS uz sau disk, kamēr pieslēgc ir tikai tas disks. Tīr tapēc lai var piestartēt vismaz kautkād OS, ja 1 no diskiem nosprāgst.
Un boot menu tak ir nu jau visos BIOS variantos.
Bet nu visādi "Capital Datori" mani noteikti "palabos"
#4, nu konkrēti man vakar gadījies bija nedaudz vecāks dators, kam boot menu ne un ne.
Pirmo reizi dzirdu par tādu Sabayon - bet nu labi, arī tam, kā jebkurai OS, vajadzīgs bootloaderis, kuru nevis esi nogrāvis, bet vispār neesi uzinstalējis. Atslēgas vārdi Googlei ir GRUB Installation - kaut gan tas bija jāuzinstalē jau reizē ar linux, ja lasītu, nevis tikai spiestu Next, next.